SPAR Jedel bi - Januarski detox

Kaj bomo jedli?

Dobrodošli na naši kulinarični spletni strani, kjer najdete recepte, nasvete in trike za vaše vsakodnevne kuharske podvige. Običajno kosilo ali poseben dogodek? Pri nas najdete recepte za vsakršno priložnost. Vabljeni v naš svet kulinaričnih užitkov!

Aplikacija, ki ve, katero vino k vaši jedi gre

V Sparu smo razvili aplikacijo AI SOMELJE, prvo tovrstno rešitev pri nas, ki uporabnikom omogoča, da na preprost način izberejo primerno vinsko spremljavo za specifične jedi ali pa zgolj dobijo informacijo o kombinacijah, ki se ujemajo. Umetna inteligenca, ki je sposobna prepoznavati velike količine informacij in jih logično povezovati, nam bo tako zdaj pomagala tudi z znanjem, ki ga imajo le redki vrhunski poznavalci vin.

Preizkusite AI SOMELJE

Zaživel je prvi AI načrtovalec piknikov v Sloveniji

Spletno mesto www.vsezapiknik.ai z uporabo umetne inteligence omogoča hitro, enostavno in kreativno planiranje piknikov ter nakup sestavin v pravih količinah za izbrano število gostov na pikniku. Spomni vas tudi na pogosto pozabljene izdelke (kot so zobotrebci, prtički ali kaj sladkega) in omogoča direktno povezavo s spletno trgovino SPAR Online.

Kaj lepšega kot hitro in enostavno organiziran piknik, ko se pojavi lepa vremenska napoved?

Preizkusite AI načrtovalec piknikov

Tehnologija za lAIke, recepti za vse

Spar predstavlja prvega AI načrtovalca tedenskih jedilnikov z recepti v Sloveniji. Orodje temelji na umetni inteligenci, odgovarja pa na popolnoma vsakdanje izzive glede prehranjevanja. Odgovorite na par vprašanj, kaj želite jesti in česa ne, obkljukate morebitne prehranske omejitve in že je pred vami celotedenski jedilnik s posameznimi recepti.

Preizkusite JEDEL BI po svoje na www.jedilnik.ai

TRI ZVEZDICE ZA VAS

Michelinova zvezdica je v svetu kulinarike najbolj cenjen znak mojstrstva in odličnosti, o katerem sanja vsak resen kuhar. S svojim ustvarjalnim delom so si jih prikuhali tudi Uroš Štefelin, Gregor Vračko in Uroš Fakuč. Za vas pripravljajo zanimive recepte, mojstrske nasvete in še veliko presenečenj ...

Več

Najnovejši recepti

70 % izdelkov slovenskih proizvajalcev
TO SMO MI

Lokalna pridelava in domače kmetovanje v novih okoliščinah še pridobivata na svoji veljavi. V Sparu smo še okrepili vezi s svojimi partnerji. V naših trgovinah vam ponujamo predvsem lokalne pridelke in izdelke slovenskih dobaviteljev.

NAVIJAJ IN ZADENI

Igraj nogometno igrico in zadeni super S BUDGET navijaški paket, vključno s SPAR darilno kartico v vrednosti 50 €. Naj se vroče navijaško poletje prične!

Igraj >>