
Naši kulinarični vplivneži
Spoznajte naše kulinarične sodelavce in njihove zgodbe.
Kako so se prvič spoznali s kuho? Kakšno je njihov kuharsko vodilo?
Kateri so njihovi najljubši recepti?
Vse to in še več lahko poiščete spodaj!
Spoznajte naše kulinarične sodelavce in njihove zgodbe.
Kako so se prvič spoznali s kuho? Kakšno je njihov kuharsko vodilo?
Kateri so njihovi najljubši recepti?
Vse to in še več lahko poiščete spodaj!
Med študijskimi počitnicami, ko mi je bilo malce dolgčas, sem prišla na idejo, da bi imela svojo kulinarično spletno stran. Misel na to mi je bila takoj všeč, saj se je s tem pokazala priložnost, da bi na enem mestu lahko združila tri meni zelo ljube stvari – fotografiranje, pisanje in ustvarjanje v kuhinji.
Področje, v katerem se najraje zadržujeva, je seveda kulinarika. Naj gre za zadovoljno prežvekovanje po oštarijah, navdušeno kulinarično brskanje med potepanjem ali pa usklajeno ustvarjanje na domačem kuharskem bojišču – vedno sva v nizki preži za novimi sestavinami, postopki in načini priprave jedi.
Ljubezen do hrane me spremlja že od nekdaj. Moja oma najbolje kuha, največ spominov iz otroštva z mojo babi imam iz kuhinje, mami pa mi je že pri treh letih dala nožek v roke in mi pustila rezat korenček. Vseeno pa se ta ljubezen ni zares razvila vse dokler nisem pri 16 letih dobila diagnoze kroničnega atopičnega dermatitisa.
Moje ime je Nina S. Zorčič. Ukvarjam se s fotografiranjem okusne hrane in kreiranjem božanskih receptov. Uživam v ustvarjanju zdravih, beljakovinskih, LCHF in veganskih receptih, prav tako pa razvijam tudi recepte brez glutena, brez sladkorja itd.
Moje ime je Megi, po poklicu pa sem medicinska sestra. V prostem času, ki ga ni veliko, rada ustvarjam jedi brez glutena. Sama imam celiakijo, zato je dieta brez glutena del mojega vsakdana.