SPAR partner – franšizne trgovine podjetja SPAR Slovenija

Podjetje Spar Slovenija je v letu 2015 odprlo vrata prvi franšizni trgovini SPAR partner Blatnik. Tej so se kasneje pridružile tudi druge prodajalne pod samostojnim vodstvom partnerjev, ki lahko uporabljajo blagovno znamko SPAR in zagotavljajo kakovostno ponudbo neposredno iz Sparovega distribucijskega centra.

Franšizne trgovine poslujejo pod samostojnim vodstvom partnerjev. Takšna odločitev prinaša številne prednosti, saj partnerjem omogoča uporabo blagovne znamke SPAR in zagotavljanje celovite in kakovostne ponudbe izdelkov neposredno iz Sparovega distribucijskega centra. Partnerji so deležni strokovnega svetovanja glede ureditve prodajnega programa in prodajnih prostorov, kako široka je njihova ponudba, pa je odvisno od velikosti same franšizne trgovine. Kupci lahko uživajo v posebnih ugodnostih, ki jih ponuja Spar Slovenija, saj ponudba izdelkov iz letakov velja tudi za franšizne trgovine.

Predstavljamo naše partnerje!

ROTRA d.o.o., Robert Blatnik, direktor podjetja

Podjetje je bilo s trgovino SPAR Partner na Lavrici naš prvi franšizni partner in direktor Robert Blatnik je ponosen, da jih je Spar kot prve prepoznal kot zaupanja vrednega partnerja. Podjetje ima v osrednji Sloveniji in okolici kar pet franšiznih trgovin SPAR Partner: na Lavrici, Igu, v Borovnici, Dobrepoljem in v Cerknici.

ČADEŽ d.o.o., Tonja Čadež

Podjetje ČADEŽ že vrsto let piše zgodbo o mesu, mesnih izdelkih in pripravljenih jedeh. V sodelovanju s podjetjem SPAR Slovenija pa so se s trgovinama SPAR partner v Bohinjski Bistrici in v Škofji Loki podali tudi v trgovske vode.

PANDA d.o.o., Vesna Kralj, direktorica podjetja

Podjetje Panda z direktorico ter tudi vodjo trgovine Vesno Kralj je naš partner s franšizno trgovino SPAR partner Brusnice. Trgovina se razteza na 400 kvadratnih metrih površine in ima moderno podobo trgovin SPAR, ki je kupcem prijazna in priročna. Za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje v njej skrbi 6 zaposlenih, na voljo pa je tudi 30 parkirnih mest ter bankomat.

ROKSANS d.o.o.

Podjetje je naš partner s fanšizno trgovino SPAR partner Šebenik na Tržaški cesti v Ljubljani. Trgovina se razteza na 500 kvadratnih metrih površine in ima moderno podobo trgovin SPAR, ki je kupcem prijazna in priročna. Za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje v njej skrbi 7 zaposlenih, na voljo pa je tudi 15 parkirnih mest.

M-SFINGA d.o.o

Podjetje M-Sfinga se s svojo blagovno znamko »Pekarstvo Orehek« na trgu pojavlja že več kot desetletje. Ukvarjajo se s pekarstvom, tako proizvodnjo kot tudi prodajo, ter gostinstvom in trgovino z živili. Naš partner je s franšizno trgovino SPAR Partner v Komendi.

PANATOP d.o.o.

Družba PANATOP d.o.o. od ustanovitve dalje posluje kot trgovsko in storitveno podjetje. Naš partner je s franšizno trgovino SPAR Partner v Nazarjih.

GORIČANKA d.o.o., Srečko Kalamar, direktor podjetja

Goričanka d.o.o. je trgovsko podjetje z dolgoletno tradicijo s sedežem na skrajnem severovzhodu države. Njihove dejavnosti so predvsem trgovina na drobno in gostinski lokal. V svojem okolju imajo kar štiri trgovine SPAR Partner: v Murski Soboti, Gradu, Mačkovcih in Rogašovcih.

M SORA d.d., Aleš Dolenc, direktor podjetja

Podjetje se ukvarja z lesno dejavnostjo (proizvodnja in prodaja oken) ter različnimi trgovskimi dejavnostmi. Naš partner je s kar tremi franšiznimi trgovinami: dvema trgovinama SPAR Partner v Žireh in eno v Rovtah.

Postanite tudi vi SPAR PARTNER!

Želite tudi vi sodelovati z zaupanja vrednim partnerjem?
Če imate vsaj 200 m2 veliko živilsko prodajalno, ki že obratuje, ali če želite odpreti novo živilsko prodajalno in postati član skupine SPAR, ne oklevajte in nas pokličite. Trenutno iščemo predvsem partnerje zunaj večjih urbanih središč, z veseljem pa se bomo odzvali tudi na prijave vseh drugih.

KONTAKT
Za prijave in vprašanja se nam oglasite po telefonu ali elektronski pošti.
Telefonska številka: +386 (0) 1 5844 400
(Med delavniki nas lahko pokličete med 8. in 16. uro.)
E-poštni naslov: [email protected]