Naše dejavnosti

106. trgovin SPAR in INTERSPAR, spletna trgovina SPAR ONLINE, lastna pekarna in distribucijski center 

Danes lahko v Sloveniji naštejemo že 106 trgovin, ki jih krasi prepoznavna Sparova jelka: 43 supermarketov Spar, 48 hipermarketov Spar, 13 Intersparov in 2 trgovini SPAR City. Trgovine so regionalno razpršene po celotni Sloveniji, tako da lahko naši kupci trgovino Spar najdejo v skoraj vsakem kraju v Sloveniji. Ne glede na velikost, tip ali širino ponudbe pa vas v naših trgovinah Spar vedno pričaka strokovno, prijazno in nasmejano prodajno osebje!

INTERSPAR

INTERSPARI so naše največje trgovine, ki se nahajajo v sodobnih nakupovalnih centrih. V INTERSPARIH na več kot 4.000 m2 ponujamo več kot 32.000 izdelkov, od živil pa vse do gospodinjskih in tehničnih izdelkov, igrač, izdelkov za šport in prosti čas … Kupcem zagotavljamo sodobno nakupovalno izkušnjo, združeno s kakovostnimi izdelki in storitvami.

Kuponkove aktivnosti v Intersparih

Izkoristite Kuponkove januarske akcije v INTERSPARU
SPARomat za položnice

Hitro, priročno in enostavno!

Vse položnice* boste lahko plačali tudi na novem SPARomatu – avtomatu za plačevanje položnic. Provizija posamezne položnice znaša le 0,65 EUR.

Ob obisku INTERSPARA plačajte svoje položnice* z gotovino do skupne vrednosti ene položnice v višini 500,00 EUR. Za več informacij o plačilu se obrnite na prijazno osebje trgovine.

* Položnica – Univerzalni plačilni nalog (obrazec UPN) z vrstico OCR. Plačilne storitve opravlja in za njihovo izvršitev jamči Abanka Vipa d.d., Slovenska 58, 1517 Ljubljana.

Smoothie bar v CITYPARKU in EUROPARKU

Zdravi, naravni, sveži in hranljivi napitki, pripravljeni po vaši želji. Privoščite si jih lahko tako za zajtrk, hitro malico ali kot posladek.

Izbor smoothijev

Hipermarket SPAR

Vse naše hipermarkete, ki so po vsej Sloveniji, smo oblikovali v skladu z najsodobnejšimi nakupovalnimi standardi. V srednje velikih nakupovalnih središčih se razprostirajo na 1.000 do 2.000 m² prodajne površine in kupcem ponujajo pestro izbiro živil, še posebej pa jih odlikujejo oddelki s svežo ponudbo. Tako so kakovostno sadje, zelenjava ter sveže ribe in meso prednost, ki jo kupcem ponujamo vsak dan. Dodatno zagotavljamo številne tehnične, gospodinjske in tekstilne izdelke kakovostnih blagovnih znamk. Kupci najdejo vse, kar potrebujejo, nasmeh na obraz pa jim pričarajo prijazni prodajalci.

Supermarket SPAR

Naši supermarketi so prijetne trgovine, ki zavzemajo od 600 do 1.000 m² prodajne površine in ponujajo širok spekter izdelkov po zmernih cenah. Tako je v njih mogoče najti različne živilske izdelke, ki jih dopolnjuje ponudba izdelkov za osebno nego, čistil in osnovnih gospodinjskih pripomočkov. V prijetnem in sodobnem okolju kupce sprejmejo prijazni prodajalci, ki ustvarjajo priljubljeno nakupovalno destinacijo.

SPAR City

Ponudba trgovine SPAR City zadovoljuje izredno raznovrstne želje različnih ljudi v mestnem središču. Že njeno ime pove, da je prilagojena urbanemu utripu. Je nekoliko manjša, a kupcem nudi raznovrsten in kakovosten izbor svežih živil od sadja in zelenjave do svežega kruha in pekovskega peciva. Na oddelku To Go poskrbijo za okusne sveže pripravljene jedi, na naših policah pa kupci najdejo tudi mnogo drugih izdelkov, ki jih je dobro imeti pri roki.

Pekarna SPAR

Edini trgovec z lastno pekarno
V Pekarni SPAR na dan povprečno naredimo 15 ton pekovskih in slaščičarskih izdelkov ter z njimi polnimo police vseh trgovin SPAR in INTERSPAR po Sloveniji. Izdelki Pekarne SPAR tako predstavljajo kar 50 odstotkov ponudbe tovrstnih izdelkov na naših prodajnih policah. Vsi izdelki so narejeni iz najboljših izbranih sestavin po skrbno pripravljenih in preverjenih recepturah ter tradicionalnih tehnoloških postopkih, ki zagotavljajo visoko kakovost kruha in pekovskega peciva. Mnogi med njimi so nagrajeni z zlatimi priznanji za odlično kakovost.

Lasten distribucijski center

Sparov distribucijski center se razteza na skupno več kot 43.000 m2, od tega je 28.000 m2 površine namenjene skladiščenju suhega blaga, preostali novejši del pa je namenjen skladiščenju svežega blaga. Za njegovo kakovostno delovanje skrbi 190 zaposlenih. Opremljen je z najnovejšo tehnologijo za prevzemanje, skladiščenje, komisioniranje in odpravo blaga. V centru uporabljamo informacijski sistem črtnih kod, kar nam omogoča popoln nadzor nad sledenjem blaga, ki ga mesečno sprejmemo kar 15.000 ton. Skladišče svežih živil in izdelkov je v celoti hlajeno, in sicer so prostori razdeljeni na ločene hladilnice za sadje in zelenjavo, mlečne izdelke ter shranjevanje mesa in mesnih izdelkov.