Naše dejavnosti

Trgovine SPAR, INTERSPAR in SPAR City, franšizne trgovine SPAR partner, spletna trgovina SPAR ONLINE, lastna pekarna, restavracija in distribucijski center

Danes lahko v Sloveniji naštejemo že več kot 110 trgovin, ki jih krasi prepoznavna Sparova jelka: poleg supermarketov in hipermarketov SPAR imamo še 13 trgovin INTERSPAR, 8 restavracij INTERSPAR ter 4 trgovine urbanega tipa SPAR City. Trgovine so regionalno razpršene po celotni Sloveniji, tako da lahko naši kupci trgovino Spar najdejo v skoraj vsakem kraju v Sloveniji. Ne glede na velikost, tip ali širino ponudbe pa vas v naših trgovinah Spar vedno pričaka strokovno, prijazno in nasmejano prodajno osebje!

INTERSPAR

INTERSPARI so naše največje trgovine, ki se nahajajo v sodobnih nakupovalnih centrih. V INTERSPARIH na več kot 4.000 m2 ponujamo več kot 32.000 izdelkov, od živil pa vse do gospodinjskih in tehničnih izdelkov, igrač, izdelkov za šport in prosti čas … Kupcem zagotavljamo sodobno nakupovalno izkušnjo, združeno s kakovostnimi izdelki in storitvami.

Kuponkove aktivnosti v Intersparih

Izkoristite Kuponkove majske akcije v INTERSPARU
SPARomat za položnice

Hitro, priročno in enostavno!

Vaše položnice* lahko plačate tudi na SPARomatu – avtomatu za plačevanje položnic, ki ga najdete v trgovinah INTERSPAR in izbranih trgovinah SPAR. Provizija posamezne položnice znaša le 0,73 EUR.

Ob obisku INTERSPARA plačajte svoje položnice* z gotovino do skupne vrednosti ene položnice v višini 500,00 EUR. Za več informacij o plačilu se obrnite na prijazno osebje trgovine.

SPARomat najdete v naslednjih trgovinah:

 • INTERSPAR CITYPARK, LJUBLJANA
 • INTERSPAR CITYCENTER, CELJE
 • INTERSPAR VIČ, LJUBLJANA
 • INTERSPAR EUROPARK, MARIBOR
 • INTERSPAR PARK CENTER, KOPER
 • INTERSPAR ŠALEK, VELENJE
 • INTERSPAR MURSKA SOBOTA
 • INTERSPAR SUPERNOVA QLANDIA, KRANJ
 • INTERSPAR SUPERNOVA QLANDIA, NOVA GORICA
 • INTERSPAR SUPERNOVA QLANDIA, MARIBOR
 • INTERSPAR SUPERNOVA QLANDIA, NOVO MESTO
 • SPAR ČERNELAVCI
 • SPAR VELENJKA

* Položnica – Univerzalni plačilni nalog (obrazec UPN) s QR kodo. Plačilne storitve opravlja in za njihovo izvršitev jamči Nova KBM d.d., Ulica Vita Kraigherja 4, Maribor.

SPLOŠNI POGOJI >

Smoothie bar v CITYPARKU in EUROPARKU

Zdravi, naravni, sveži in hranljivi napitki, pripravljeni po vaši želji. Privoščite si jih lahko tako za zajtrk, hitro malico ali kot posladek.

Hipermarket SPAR

Vse naše hipermarkete, ki so po vsej Sloveniji, smo oblikovali v skladu z najsodobnejšimi nakupovalnimi standardi. V srednje velikih nakupovalnih središčih se razprostirajo na 1.000 do 2.000 m² prodajne površine in kupcem ponujajo pestro izbiro živil, še posebej pa jih odlikujejo oddelki s svežo ponudbo. Tako so kakovostno sadje, zelenjava ter sveže ribe in meso prednost, ki jo kupcem ponujamo vsak dan. Dodatno zagotavljamo številne tehnične, gospodinjske in tekstilne izdelke kakovostnih blagovnih znamk. Kupci najdejo vse, kar potrebujejo, nasmeh na obraz pa jim pričarajo prijazni prodajalci.

Supermarket SPAR

Naši supermarketi so prijetne trgovine, ki zavzemajo od 600 do 1.000 m² prodajne površine in ponujajo širok spekter izdelkov po zmernih cenah. Tako je v njih mogoče najti različne živilske izdelke, ki jih dopolnjuje ponudba izdelkov za osebno nego, čistil in osnovnih gospodinjskih pripomočkov. V prijetnem in sodobnem okolju kupce sprejmejo prijazni prodajalci, ki ustvarjajo priljubljeno nakupovalno destinacijo.

SPAR City

Ponudba trgovine SPAR City zadovoljuje izredno raznovrstne želje različnih ljudi v mestnem središču. Že njeno ime pove, da je prilagojena urbanemu utripu. Je nekoliko manjša, a kupcem nudi raznovrsten in kakovosten izbor svežih živil od sadja in zelenjave do svežega kruha in pekovskega peciva. Na oddelku To Go poskrbijo za okusne sveže pripravljene jedi, na naših policah pa kupci najdejo tudi mnogo drugih izdelkov, ki jih je dobro imeti pri roki.

Spletna trgovina SPAR Online

Spletna trgovina SPAR Online ponuja sodobno možnost nakupovanja živil iz udobja domačega naslonjača, med vožnjo na avtobusu ali pa med službeno malico. Naša dostavna vozila omogočajo dostavo v treh temperaturnih režimih, zato lahko vsak brez skrbi naroči tudi zamrznjene in hlajene izdelke. Dostava živil od leta 2018 poteka na območju Ljubljane in okolice, od leta 2021 v Kranju z okolico, leta 2023 pa se je dostavno območje razširilo tudi na Celje in okolico. V Ljubljani je v INTERSPAR Citypark vzpostavljeno Drive-In prevzemno mesto, kjer kupci v izbranem časovnem oknu svoje naročene izdelke prevzamejo kar iz svojega vozila. Osebni prevzem naročila je omogočen tudi pred SPAR Drska in SPAR Pobrežje. Sodelavci spletne trgovine vedno skrbno izberejo naročene izdelke in jih previdno zložijo v vrečke, ki vam jih dostavljalci z nasmehom dostavijo do vaših vhodnih vrat.

Vstopite v spletno trgovino SPAR Online

Pekarna SPAR

Edini trgovec z lastno pekarno
V Pekarni SPAR na dan povprečno naredimo 20 ton pekovskih in slaščičarskih izdelkov ter z njimi polnimo police vseh trgovin SPAR in INTERSPAR po Sloveniji. Izdelki Pekarne SPAR tako predstavljajo kar 50 odstotkov ponudbe tovrstnih izdelkov na naših prodajnih policah. Vsi izdelki so narejeni iz najboljših izbranih sestavin po skrbno pripravljenih in preverjenih recepturah ter tradicionalnih tehnoloških postopkih, ki zagotavljajo visoko kakovost kruha in pekovskega peciva. Mnogi med njimi so nagrajeni z zlatimi priznanji za odlično kakovost, že več let zapored pa je naša pekarna prejemnik prestižnega priznanja, ki ga Inštitut za nutricionistiko v Ljubljani vsako leto podeli najbolj inovativnim živilom.

Več o Pekarni SPAR

Restavracije INTERSPAR

V naših osmih restavracijah Interspar po Sloveniji zagotavljamo širok izbor jedi, ki zadovoljijo vse okuse in potrebe za vsak obrok – od okusnih zajtrkov, široke palete toplih in hladnih jedi, do raznolikih solat in odličnih sladic, vključno z otroškim menijem in tradicionalnimi slovenskimi kosili ob sobotah. Poleg tega ponujamo raznolike pijače in tople napitke, ki dopolnjujejo obrok. Posebno pozornost namenjamo študentom s ponudbo na študentske bone in upokojencem z mesečnimi ugodnostmi. Vabimo vas, da obiščete naše restavracije in doživite raznolikost naše ponudbe, verjamemo, da bo vsak našel nekaj zase.

Več o restavracijah in ponudbi

Lasten distribucijski center

Sparov distribucijski center se razteza na skupno več kot 43.000 m2, od tega je 28.000 m2 površine namenjene skladiščenju suhega blaga, preostali novejši del pa je namenjen skladiščenju svežega blaga. Za njegovo kakovostno delovanje skrbi 190 zaposlenih. Opremljen je z najnovejšo tehnologijo za prevzemanje, skladiščenje, komisioniranje in odpravo blaga. V centru uporabljamo informacijski sistem črtnih kod, kar nam omogoča popoln nadzor nad sledenjem blaga, ki ga mesečno sprejmemo kar 15.000 ton. Skladišče svežih živil in izdelkov je v celoti hlajeno, in sicer so prostori razdeljeni na ločene hladilnice za sadje in zelenjavo, mlečne izdelke ter shranjevanje mesa in mesnih izdelkov.

SPAR partner – franšizne trgovine podjetja SPAR Slovenija

Franšizne trgovine poslujejo pod samostojnim vodstvom partnerjev. Takšna odločitev prinaša številne prednosti, saj partnerjem omogoča uporabo blagovne znamke SPAR in zagotavljanje celovite in kakovostne ponudbe izdelkov neposredno iz Sparovega distribucijskega centra. Partnerji so deležni strokovnega svetovanja glede ureditve prodajnega programa in prodajnih prostorov, kako široka je njihova ponudba, pa je odvisno od velikosti same franšizne trgovine. Kupci lahko uživajo v posebnih ugodnostih, ki jih ponuja Spar Slovenija, saj ponudba izdelkov iz letakov velja tudi za franšizne trgovine.

POIŠČITE VAŠO NAJBLIŽJO TRGOVINO SPAR PARTNER >>

Več o trgovinah SPAR partner
vsezapiknik.ai

Kaj lepšega kot hitro in enostavno organiziran piknik, ko se pojavi lepa vremenska napoved? Preizkusite prvi AI načrtovalec piknikov v Sloveniji.

Več