Prosta delovna mesta

Postanite del uspešnega in rastočega podjetja

V Sparu Slovenija se zavedamo, da so ljudje pomemben del, ki predstavlja uspeh podjetja, zato ustvarjamo okolje, ki spodbuja izvirnost zaposlenih, jim omogoča napredovanje ter poslovni in osebni razvoj.

V Spar vabimo vse, ki imajo pozitiven odnos do dela, so samoiniciativni, komunikativni in ambiciozni in se veselijo izzivov, ki jih prinaša zaposlitev v uspešnem in rastočem podjetju.

IZBERITE REGIJO:

SPAR ZA SVOJE ZAPOSLENE

Dober delodajalec je podjetje, ki nudi stabilno zaposlitev, primerno plačilo in normalne delovne razmere. Še boljši pa je tisti, ki poleg tega razmišlja o zaposlenih in jim nudi še več. V Sparu našim zaposlenim nudimo številne ugodnosti, ki jih s pridom izkoriščajo in v njih uživajo. Tudi tako se zaposlenim zahvalimo za njihovo dobro delo.

Zaposlitev v Sparu

Smo del mednarodne verige Spar trgovin, ki je danes prisotna na skoraj vseh celinah sveta: v Evropi, Afriki, Južni Ameriki, Avstraliji in na Daljnem Vzhodu.

Štipendije za dijake

V Sparu postavljamo temelje za prihodnost mladih, ki bodo soustvarjali našo zgodbo. Skupaj smo prva trgovina, zato dijakom zagotavljamo obvezno šolsko prakso in počitniško delo, strokovno ekskurzijo v Spar Akademie na Dunaju ter mesečno štipendijo v višini 200 € in nagrado 100 € za odličen uspeh. Prijavite se!

Družini prijazno podjetje

Podjetje SPAR Slovenija je prejelo certifikat Družini prijazno podjetje. Pridobljeni certifikat in postopek uvajanja ukrepov našim zaposlenim omogoča boljše ter lažje usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja.