Prosta delovna mesta - SPAR SMO MI

Prosta delovna mesta

Postanite del uspešnega in rastočega podjetja

V Sparu Slovenija se zavedamo, da so ljudje pomemben del, ki predstavlja uspeh podjetja, zato ustvarjamo okolje, ki spodbuja izvirnost zaposlenih, jim omogoča napredovanje ter poslovni in osebni razvoj. Vse zaposlene spoštujemo in cenimo njihovo delo ne glede na starost, poreklo, spol, spolno usmerjenost, invalidnost, veroizpoved, zakonski stan, fizično ali psihično zdravje ali kakršen koli drug zaščiteni status.

V Spar vabimo vse, ki imajo pozitiven odnos do dela, so samoiniciativni, komunikativni in ambiciozni in se veselijo izzivov, ki jih prinaša zaposlitev v uspešnem in rastočem podjetju.

Izberite kategorijo:

ŠTIPENDIRANJE

Mladim ponujamo priložnost, da po koncu šolanja postanejo del naše ekipe!

V Sparu postavljamo temelje za prihodnost mladih, ki bodo soustvarjali našo zgodbo. Dijakom omogočamo, da svoje znanje in veščine po opravljenem šolanju razvijajo in dopolnjujejo v stabilnem in uspešnem podjetju, zato smo prva trgovina za zagotovljeno prihodnost.

Več

SPAR ZA SVOJE ZAPOSLENE

Dober delodajalec je podjetje, ki nudi stabilno zaposlitev, primerno plačilo in normalne delovne razmere. Še boljši pa je tisti, ki poleg tega razmišlja o zaposlenih in jim nudi še več. V Sparu našim zaposlenim nudimo številne ugodnosti, ki jih s pridom izkoriščajo in v njih uživajo. Tudi tako se zaposlenim zahvalimo za njihovo dobro delo.

Zaposlitev v Sparu

Smo del mednarodne verige Spar trgovin, ki je danes prisotna na skoraj vseh celinah sveta: v Evropi, Afriki, Južni Ameriki, Avstraliji in na Daljnem Vzhodu.