Prosta delovna mesta - SPAR SMO MI

Prosta delovna mesta

Postanite del uspešnega in rastočega podjetja

V Sparu Slovenija se zavedamo, da so ljudje pomemben del, ki predstavlja uspeh podjetja, zato ustvarjamo okolje, ki spodbuja izvirnost zaposlenih, jim omogoča napredovanje ter poslovni in osebni razvoj. Vse zaposlene spoštujemo in cenimo njihovo delo ne glede na starost, poreklo, spol, spolno usmerjenost, invalidnost, veroizpoved, zakonski stan, fizično ali psihično zdravje ali kakršen koli drug zaščiteni status.

V Spar vabimo vse, ki imajo pozitiven odnos do dela, so samoiniciativni, komunikativni in ambiciozni in se veselijo izzivov, ki jih prinaša zaposlitev v uspešnem in rastočem podjetju.

Izberite kategorijo:

SPAR SMO MI – Spoznajte nas!

Karlina, namestnica poslovodje trgovine

Alenka, prodajalka na oddelku kruha in slaščic

Katja, natakarica in blagajničarka v Restavraciji INTERSPAR

Vinko, vodja mesnice v trgovini INTERSPAR

Tina, namestnica na oddelku neživil

Hana, finančna analitičarka

Aleksandra, slaščičarska mojstrica iz Pekarne SPAR

Anej, koordinator nabavnih procesov

Majda, namestnica vodje administracije v trgovini INTERSPAR

Jožica in Simona, regionalni vodji

Jan, namestnik vodje restavracije INTERSPAR

Maja, računovodkinja

Maša, vodja trajnostnega razvoja

Uroš, vodja programov meso, mesnine, ribe in kruh v nabavi

Družini prijazno podjetje

V okviru polnega certifikata Družini prijazno podjetje skrbimo za kakovostno delovno okolje ter usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja, saj so zaposleni in njihovo zadovoljstvo za nas izjemnega pomena.

Družbeno odgovoren delodajalec

Spar je prvi med trgovci v Sloveniji prejel certifikat Družbeno odgovoren delodajalec, in sicer za področje zdravja in varnosti pri delu. Osredotoča se na aktivnosti za ozaveščanje delodajalcev, zaposlenih in širše javnosti o pomenu zdravja na delovnem mestu ter spodbujanje promocije zdravju prijaznih izboljšav delovnega in organizacijskega okolja.

Invalidom prijazno podjetje
Invalidom prijazno podjetje

V Sparu Slovenija smo za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov prejeli nagrado Invalidom prijazno podjetje v kategoriji velikih podjetij za leto 2022.

Mladi diplomanti, SPAR
Mladi diplomanti

Program Mladi diplomanti je namenjen kariernim začetnikom, ki imajo malo ali še nimajo delovnih izkušenj, so končali vsaj VI. stopnjo izobrazbe in iščejo svojo prvo redno zaposlitev.

ŠTIPENDIRANJE

Mladim ponujamo priložnost, da po koncu šolanja postanejo del naše ekipe!

V Sparu postavljamo temelje za prihodnost mladih, ki bodo soustvarjali našo zgodbo. Dijakom omogočamo, da svoje znanje in veščine po opravljenem šolanju razvijajo in dopolnjujejo v stabilnem in uspešnem podjetju, zato smo prva trgovina za zagotovljeno prihodnost.

Več

SPAR ZA SVOJE ZAPOSLENE

Dober delodajalec je podjetje, ki nudi stabilno zaposlitev, primerno plačilo in normalne delovne razmere. Še boljši pa je tisti, ki poleg tega razmišlja o zaposlenih in jim nudi še več. V Sparu našim zaposlenim nudimo številne ugodnosti, ki jih s pridom izkoriščajo in v njih uživajo. Tudi tako se zaposlenim zahvalimo za njihovo dobro delo.

Svoboda izbire

Sodelujte v nagradnem kvizu in se pobližje seznanite s širino ponudbe v naših trgovinah. Podarjamo SPAR darilne kartice v vrednosti 40 €.

Nagradni kviz