Prosta delovna mesta - SPAR SMO MI

Zaposlitev v Sparu

Smo del mednarodne verige Spar trgovin, ki je danes prisotna na skoraj vseh celinah sveta: v Evropi, Afriki, Južni Ameriki, Avstraliji in na Daljnem Vzhodu. Mednarodno sodelovanje prinaša številne prednosti v trgovinski ponudbi, razvoju in znanju. Prvo trgovino smo odprli kmalu po osamosvojitvi Republike Slovenije in v tem času postali eden izmed najpomembnejših trgovcev z živili v Sloveniji.

SPLOŠNO O PODJETJU

Spar Slovenija temelji na kakovosti, zanesljivosti in odgovornosti, tako do svojih kupcev kot tudi do svojih sodelavcev. Smo veliko in uspešno podjetje z varno prihodnostjo. Naša vizija temelji na izkušnjah in znanju, imamo jasen pogled v prihodnost. Iščemo sodelavce, s katerimi bomo tudi v prihodnje kos izzivu biti vedno najboljši.

NAŠE DEJAVNOSTI

111 trgovin SPAR in INTERSPAR, spletna trgovina SPAR ONLINE, lastna pekarna in distribucijski center
Vsakodnevno si prizadevamo, da kupcem omogočamo hiter, prijazen in ugoden nakup. Naša ponudba obsega tako izdelke priznanih blagovnih znamk kot tudi razvejano družino lastnih znamk. Smo tudi edina trgovina s svojo pekarno, ki velja za eno izmed največjih in tehnološko najbolje opremljenih pekarn v Sloveniji. Svoje trgovine že več let oskrbujemo centralizirano iz lastnega distribucijskega centra v Ljubljani, ki je opremljen z najnovejšo tehnologijo za prevzemanje, skladiščenje in dobavo blaga v naše trgovine.

KARIERNI RAZVOJ

Želimo si, da se v naših trgovinah dobro počutijo tako kupci kot tudi sodelavci. Naša najpomembnejša vrednota je zaupanje, zato se nenehno trudimo, da zaposlenim nudimo  stabilno in spoštljivo delovno okolje, raznolike in zanimive naloge,  ustrezno plačilo in  možnosti za napredovanje.  

Zaposlenim nudimo široko paleto usmerjenih izobraževanj s katerimi spodbujamo njihovo učinkovitost in inovativnost. Vsak sodelavec nam je pomemben, zato vsakemu prisluhnemo ter njegovim potrebam ugodimo v okviru možnosti.

KAJ PRIČAKUJEMO

Bistveno je, da imajo naši sodelavci odgovoren in pozitiven odnos do dela. Pričakujemo, da so zavezani k uspehu in da so jim blizu vrednote, ki so del kulture podjetja SPAR: zaupanje, zanesljivost, prijaznost, pripadnost podjetju, odgovornost, strokovnost, medsebojno spoštovanje in odprta komunikacija. Ker se zavedamo, da sodelavci soustvarjajo uspeh podjetja in so ena izmed naših pomembnih konkurenčnih prednosti, želimo medse privabiti tiste, ki odražajo željo po učenju in sprejemanju izzivov.

Štipendiranje

Mladim ponujamo priložnost, da po koncu šolanja postanejo del naše ekipe.

V Sparu postavljamo temelje za prihodnost mladih, ki bodo soustvarjali našo zgodbo. Dijakom, ki se izobražujejo za poklic prodajalec, gastronom, gastronomski tehnik, mesar in pek omogočamo štipendiranje in redno zaposlitev. Svoje znanje in veščine razvijajo in dopolnjujejo v stabilnem in uspešnem podjetju in imajo zagotovljeno prihodnost takoj po zaključenem izobraževanju.

Štipendistom zagotavljamo:

✅ mesečno štipendijo v višini 220 € in nagrado za odličen uspeh v vrednosti 100 €

✅ nagrado v višini 40 € za uspešno zaključen tekoči letnik šolanja

✅ obvezno prakso v sodobnih trgovinah s trajnostnim konceptom in prednost pri počitniškem delu

✅ zaposlitev po koncu šolanja

✅ nagrado po 1. letu zaposlitve v trgovini

PRIJAVO ZA ŠTIPENDIRANJE ODDAJTE DO VKLJUČNO 16. SEPTEMBRA 2024 TUKAJ.

Za več informacij pa nam piši na [email protected].

Prijava za štipendiranje

DIJAKI NA PRAKSI

Svoje bogate izkušnje radi delimo z mladimi.

Dijaška ali študijska praksa za marsikoga pomeni vstop na trg dela. Z delom v našem podjetju mladim omogočimo, da svoje teoretično znanje nadgradijo z dragocenimi praktičnimi izkušnjami. Mentorji v naših trgovinah mladim pomagajo, da spoznajo delovne procese v trgovini ter organizacijo dela.

Opravljanje prakse nudimo dijakom srednjih šol, ki se šolajo po programih prodajalec, gastronom, gastronomski tehnik, mesar in pek. Na področju celotne Slovenije tekom šolskega leta opravi redno praktično usposabljanje z delom med 250 in 300 dijakov.

Če bi želeli opravljati prakso v našem podjetju, se o tej možnosti pozanimajte na vaši šoli ali pošljite prošnjo na [email protected] ali na Spar Slovenija d.o.o., Kadrovska služba, Letališka cesta 26, 1000 Ljubljana.

OBVEZNA DELOVNA PRAKSA V RESTAVRACIJAH INTERSPAR

Postani del ekipe v eni izmed 8 RESTAVRACIJ INTERSPAR, kjer vsak dan skrbimo za   najboljšo izbiro jedi za vse okuse.

Izberi delovno prakso kot: gastronom-kuhar/ica, gastronom- natakar/ica in gastronomski/a tehnik/ca

Dijakom na daljši delovni praksi ( 6 mesecev) nudimo:

  • darilo – izdelki linije Rosmarino in Spar Premium
  • ogled studia, kjer se snema oddaja Masterchef Slovenija
  • možnost opravljanja dela prakse v restavraciji Sparovih Premium chefov
  • nominacijo za pridobitev štipendije

Dijakom na krajši delovni praksi (2 tedna) nudimo:

  • ogled restavracije enega izmed Sparovih Premium chefov
  • nominacijo za pridobitev štipendije

IZOBRAŽEVANJE

Izobraževanju zaposlenih posvečamo posebno pozornost

Naši zaposleni so ponosni, da so del skupine Spar, saj se zavedajo, da so tisti, ki ustvarjajo in pripomorejo k uspešnosti podjetja. Izobraževanje zaposlenih je v Sparu pomemben vidik, ki mu posvečamo posebno pozornost. Prepričani smo namreč, da poleg kakovostnih izdelkov le bogato znanje in motivacija zaposlenih omogočata zadovoljiti želje kupcev, kar je naša najpomembnejša skrb.
Z našim sistemom izobraževanja omogočamo zaposlenim poglabljanje in nadgradnjo znanj, ki jih potrebujejo pri svojem delu. Zaposlene v trgovinah izobražujemo o učinkovitem načinu prodaje ter svetovanju pri nakupu, poleg tega pa jih strokovno izpopolnjujemo o vseh izdelkih, ki jih našim kupcem ponujamo na prodajnih policah.
Izobraževanja v veliki meri izvajajo interni izobraževalci, torej naši strokovnjaki, ki svoje znanje delijo s sodelavci. Naši zaposleni se udeležujejo tudi seminarjev, ki jih za podjetje izvajajo priznani zunanji strokovnjaki. Glede na potrebe delovnega mesta zaposlenim omogočamo tudi izobraževanje ob delu za pridobitev srednje, višje, visoke ali univerzitetne izobrazbe.
Naše vlaganje v znanje se zrcali v večji usposobljenosti posameznikov, inovativnosti, učinkovitosti timov in v zadovoljstvu kupcev.

KVIZ

Podarjamo 50 litrov sladoleda! Sodelujte v kvizu, osvežite svoje znanje in zadenite slastne sladoledne nagrade.

Sodelujte