TRI ZVEZDICE ZA VAS
Vrhunski chefi. Vrhunske sestavine. Vrhunski okusi.
Michelinova zvezdica je v svetu kulinarike najbolj cenjen znak mojstrstva in odličnosti, o katerem sanja vsak resen kuhar. S svojim ustvarjalnim delom so si jih prikuhali tudi Uroš Štefelin, Gregor Vračko in Uroš Fakuč. Za vas pripravljajo zanimive recepte, mojstrske nasvete in še veliko presenečenj ...
Novi SPAR PREMIUM izdelki Michelinovih chefov
SPAR PREMIUM CHEFOV SENDVIČ NATRGANA GOVEDINA, Chef Gregor Vračko
- ajdova copatka (Pekarna SPAR)
- natrgana govedina, solata, kisle kumarice, v trgovini narejen preliv
- sveže pripravljeno v trgovini
SPAR PREMIUM CHEFOV VEGI SENDVIČ AVOKADO, PARADIŽNIK, KALČKI, REDKVICE, Chef Gregor Vračko
- chia štručka (Pekarna SPAR)
- avokado, paradižnik, kalčki, redkvice, rukola, kumare, v trgovini narejen preliv
- sveže pripravljeno v trgovini
SPAR PREMIUM CHEFOV VEGI SENDVIČ BELI SIR, GORGONZOLA, PISTACIJA, RUKOLA, Chef Uroš Fakuč
- chia štručka (Pekarna SPAR)
- beli sir, gorgonzola, lešniki, brusnice, špinača
- sveže pripravljeno v trgovini
SPAR PREMIUM CHEFOV SENDVIČ MORTADELA, MOZZARELLA, PISTACIJA, RUKOLA, Chef Uroš Fakuč
- luženo pecivo
- mortadela, bivolja mozzarella, pistacija, rukola
- sveže pripravljeno v trgovini
SPAR PREMIUM SADNI SIRUP BOROVNICA & BEZGOVE JAGODE po receptu Michelinovega chefa Uroša Štefelina
Aromatične bezgove jagode in slastne borovnice so kraljice tega sadnega sirupa, ki ga je za nas pripravil chef Uroš Štefelin. Iz njega boste hitro pripravili hladen napitek za vse priložnosti. Če pa ne morete tudi brez vročega čaja, je ta sirup prava izbira. Pogumno ga dodajte tudi k sladicam, saj bodo z edinstvenim dodatkom še slastnejše.
- izredno aromatičen.
- brez konzervansov.
- brez barvil in arom.
Za napitek 1 del sirupa redčimo s 7 deli vode.
SPAR PREMIUM SIRUP ČRNI RIBEZ po receptu Michelinovega chefa Uroša Štefelina
Gost in temen sirup iz črnega ribeza zmešate z vodo in dobite osvežujoč poletni napitek. A prefi njen sirup v sebi skriva še veliko potenciala. Njegov kreator chef Uroš Štefelin priporoča, da ga kot preliv dodate k sladoledu ali z njim dopolnite okus pana cotte in drugih sladic, ki jih tako uravnotežite z nežno kiselkastim priokusom.
- izredno aromatičen.
- brez konzervansov.
- brez barvil in arom.
Za napitek 1 del sirupa redčimo s 7 deli vode.
SPAR PREMIUM BURGER Z MESOM KRŠKOPOLJSKEGA PRAŠIČA po receptu Michelinovega chefa Uroša Štefelina
Kakovostne sestavine odličnih okusov, so popolne že samo s ščepcem soli. To potrjuje tudi chef Uroš Štefelin, ki je pripravil edinstveno mešanico mesa za slastne burgerje. Sočno in aromatično meso krškopoljskega prašiča in slovenska govedina Izbrane kakovosti se združita v odličnem burgerju, ki je idealna izbira za vse, ki želite doma pripraviti kulinarično specialiteto.
- 50 % mesa krškopoljskega prašiča.
- Goveje meso Izbrane kakovosti, slovenskega porekla.
- Avtohtona slovenska pasma prašičev.
- Lokalna prosta reja prašičev na manjših kmetijah.
- Začinjeno samo s soljo.
- Brez dodanih aditivov.
- Brez palmovega olja.
SPAR PREMIUM ČEVAPČIČI Z MESOM KRŠKOPOLJSKEGA PRAŠIČA po receptu Michelinovega chefa Uroša Štefelina
Meso avtohtone pasme krškopoljskega prašiča je cenjeno zaradi odličnega okusa in sočnosti, ki ju boste prepoznali v slastnih čevapčičih po recepturi chefa Uroša Štefelina. Z dodano slovensko govedino Izbrane kakovosti je okus lepo uravnotežen in prijetno aromatičen. Na žaru ali v ponvi so hitro pečeni in navdušijo ob vsakem ugrizu.
- 42 % mesa krškopoljskega prašiča.
- Goveje meso Izbrane kakovosti, slovenskega porekla.
- Brez palmovega olja.
- Avtohtona slovenska pasma prašičev.
- Lokalna prosta reja prašičev na manjših kmetijah.
SPAR PREMIUM VEGANSKI SLADOLED KARAMELA po receptu Michelinovega chefa Uroša Fakuča
Za ljubitelje sladoleda iz rastlinskih sestavin je chef Uroš Fakuč ustvaril recepturo na osnovi kokosove paste. Sladoled razvaja s kremasto teksturo in zapeljivim okusom karamelne kreme. Dopolnjuje jo originalni kanadski javorjev sirup, ki še obogati izjemno poln okus tega odličnega veganskega sladoleda.
- Veganski izdelek.
- 23 % karamelne kreme.
- Javorjev sirup iz Kanade.
- Brez palmovega olja.
SPAR PREMIUM VEGANSKI SLADOLED LEŠNIK - indijski orešček po receptu Michelinovega chefa Uroša Fakuča
Imeniten veganski sladoled chefa Uroša Fakuča je izdelan iz rastlinskih sestavin, kot je kokosova pasta, ki zagotavlja odlično kremasto strukturo. Bogata kombinacija lešnika in indijskih oreščkov, sladkana z originalnim javorjevim sirupom, pričara nasmeh vsakemu, saj se v ustih nežno topi in navduši vsakič znova.
- Veganski izdelek.
- 12 % lešnikove paste.
- 12 % paste iz indijskih oreškov.
- Javorjev sirup iz Kanade.
- Brez dodanih arom.
- Brez palmovega olja