
Uživajte v novih mojstrovinah treh chefov z Michelinovo zvezdico
Michelinovi chefi Uroš Štefelin, Gregor Vračko in Uroš Fakuč intenzivno sodelujejo z našim razvojnim oddelkom in številnimi slovenskimi dobavitelji. Rezultat so ekskluzivni, zanimivi in trendovski izdelki SPAR PREMIUM, ki jih boste brez prevelikega truda vključili v svojo »kuharijo« in tako vsak obrok naredili malo poseben.

Poskusite nove žar izdelke vrhunskih Michelinovih chefov!

SPAR PREMIUM omaka all' amatriciana za testenine
- v sodelovanju z Urošem Fakučem
- dodana italijanska panceta ter bazilika in čili
- rahlo pikantno
- italijanskih paradižniki
- ročna izdelava
- brez ojačevalcev arome in aditivov
- brez palmovega olja
- odlična kakovost

SPAR PREMIUM zelenjavna omaka za testenine
- v sodelovanju z Urošem Fakučem
- italijanski paradižniki in sveža izbrana zelenjava
- ročna izdelava
- vegansko
- brez konzervansov in dodanih arom
- brez ojačevalcev arome in aditivov
- brez palmovega olja
- odlična kakovost

SPAR PREMIUM pesto
- v sodelovanju z Urošem Fakučem
- s svežo baziliko in sirom Tolminc
- ekstra deviško oljčno olje
- ročna izdelava
- brez umetnih arom, dodanih barvil in brez ojačevalcev arome
- brez palmovega olja
- odlična kakovost

SPAR PREMIUM ledeni čaj
- bezeg, robida & jagoda ali ingver, limonska trava & meta, 330 ml
- v sodelovanju z Urošem Fakučem
- iz sveže kuhanega čaja
- brez aditivov
- brez dodanih barvil
- brez dodanih arom
- vegansko
- odlična kakovost

SPAR PREMIUM paradižnikova omaka za pizzo, 350 ml
- iz sočnih paradižnikov
- z dodatkom aromatičnega origana
- vegansko
- brez konzervansov
- brez dodanih arom
- brez ojačevalcev arome
- brez aditivov
- odlična kakovost

SPAR PREMIUM marinirana svinjska rebra
- ročna izdelava
- pripravljeno po Sous vide postopku (kuhano 12 ur na 72°C)
- marinirano v Premium BBQ omaki
- enostavna priprava
- sočno in sveže meso, rahlo pikanten okus
- priprava na žaru ali v pečici
- brez dodanih barvil
- slovenski proizvajalec Mesarstvo Blatnik
- odlična kakovost

SPAR PREMIUM svinjska potrebušina marinirana s cvetličnim medom
- po receptu Michelinovega chefa Uroša Štefelina
- slovensko meso
- sous vide postopek (kuhano 12 ur, na 72°C)
- priprava na žaru, ali žar plošči ali v pečici
- slovenski proizvajalec
- ročna izdelava
- hitra in enostavna priprava
- souvidirano s cvetličnim medom
- brez palmovega olja
- brez aditivov in ojačevalcev arome
- brez umetnih arom in dodanih barvil
- sočno in nežno meso

SPAR PREMIUM BBQ klobasa z omako za žar in s sirom cheddar, 280 g
- po receptu Michelinovega chefa Gregorja Vračka
- s Premium BBQ omako by chef Vračko (8,7 %)
- s sirom chedar (5 %)
- rahlo dimljena z naravnim dimom bukovih drv
- pečenje na žaru ali ponvi

SPAR PREMIUM BBQ klobasa z omako za žar, 280 g
- po receptu Michelinovega chefa Gregorja Vračka
- s Premium BBQ omako by chef Vračko (8,7 %)
- rahlo dimljena z naravnim dimom bukovih drv
- pečenje na žaru ali ponvi

SPAR PREMIUM BBQ klobasa pikant iz divjega prašiča, 280 g
- po receptu Michelinovega chefa Uroša Štefelina
- 50 % mesa divjega prašiča
- rahlo dimljena z naravnim dimom bukovih drv
- pikantna (medium do hot)
- pečenje na žaru ali ponvi

SPAR PREMIUM BBQ mediteranska klobasa s pinjolami, 280 g
- po receptu Michelinovega chefa Uroša Štefelina
- s pinjolami
- rahlo dimljena z naravnim dimom bukovih drv
- pečenje na žaru ali ponvi
- izdelek je na sodoben način poustvarjena jed.
Klobasa izhaja iz Rimskih časov. Glede na moč rimske civilizacije so se jedi iz kulturnih središč Italije prenesle tudi v rimske province. Izdelek je opisan v knjigi o življenju starih Emoncev kot "Lukanska klobasa - Lucinicae".

SPAR PREMIUM ekskluzivno Gregor Vračko BBQ omaka s cvetličnim medom, 250 g
- slovenski proizvajalec
- brez dodanih barvil in ojačevalcev arome
- z dodanim slovenskim cvetličnim medom
- rahla aroma dima
- odlično se poda k jedem z žara, burgerjem, k mehiškim in dušenim jedem
- ponudimo jo lahko tudi kot pomako k čipsu ali tortilji

SPAR PREMIUM BBQ pikantna omaka HOT, 250 g
- po receptu Michelinovega chefa Gregorja Vračka
- slovenski proizvajalec
- brez dodanih barvil
- brez ojačevalcev arome
- vegetarijanski izdelek
- rahla aroma dima
- vsestransko uporabno kot dodatek pri izdelkih iz žara, burgerjih, mehiške in dušene jedi
- pekoča omaka - HOT s čili pasto

SPAR PREMIUM Quiche z dimljeno postrvjo in špinačo, 240 g
- po receptu Michelinovega chefa Gregorja Vračka
- slovenska dimljena postrv
- slovenska moka, smetana, maslo, jajca, šampinjoni
- brez ojačevalcev arom
- brez palmovega olja
- pred uživanjem je izdelek potrebno le kratko dopeči
- jajca hlevska reja
- krhko masleno testo
- ročna izdelava
- hitra priprava
- ena pita je ena porcija
- slovenski proizvajalec

SPAR PREMIUM Quiche z zelenjavo in šampinjoni, 240 g
- po receptu Michelinovega chefa Gregorja Vračka
- slovensko poreklo piščanca
- slovenska moka, smetana, maslo, jajca
- brez palmovega olja
- pred uživanjem je izdelek potrebno le kratko dopeči
- z rahlo pikantno noto
- jajca hlevska reje
- krhko masleno testo
- ročna izdelava
- ena pita je ena porcija
- hitra priprava
- slovenski proizvajalec

SPAR PREMIUM Quiche s piščancem in papriko, 240 g
- po receptu Michelinovega chefa Gregorja Vračka
- slovensko poreklo piščanca
- slovenska moka, smetana, maslo, jajca
- brez palmovega olja
- pred uživanjem je izdelek potrebno le kratko dopeči
- z rahlo pikantno noto
- jajca hlevska reje
- krhko masleno testo
- ročna izdelava
- ena pita je ena porcija
- hitra priprava
- slovenski proizvajalec





SPAR PREMIUM marinirana svinjska potrebušina
- ročna priprava
- slovensko poreklo mesa
- SOUS VIDE postopek
- priprava na žaru ali v pečici
SPAR PREMIUM svinjska potrebušina marinirana s cvetličnim medom vas bo prepričala s hrustljavo zapečeno skorjico in izredno mehkim mesom. Za pripravo sočnega in mehkega kosa potrebušine je šef Štefelin uporabil sous vide postopek, pri katerem se vakuumirano meso počasi kuha pri nizki temperaturi.
Pečeno potrebušino lahko postrežemo h krompirju, k zelenjavi ali kakšni drugi prilogi.
Potrebušino lahko pripravite na žaru ali v pečici.
Šefov nasvet:
»Pečeno potrebušino narežite na 1 cm debele rezine in jo na hitro popecite iz obeh strani.«
SPAR PREMIUM BBQ mediteranska klobasa s pinjolami
- s pinjolami
- rahlo dimljena z naravnim dimom bukovih drv
- pečenje na žaru ali ponvi
Klobasa izhaja iz Rimskih časov. Glede na moč rimske civilizacije so se jedi iz kulturnih središč Italije prenesle tudi v rimske province. Izdelek je opisan v knjigi o življenju starih Emoncev kot "Lukanska klobasa - Lucinicae". Izdelek je na sodoben način poustvarjena jed.
SPAR PREMIUM BBQ klobasa pikant iz divjega prašiča
- Rahlo dimljeno
- 50% mesa divjega prašiča
SPAR PREMIUM telečja pečenka polnjena z jurčki in domačo dimljeno slanino
Po recepturi Uroša Štefelina polnjena telečja pečenka s hrustljavo zapečeno skorjico in z bogatim aromatičnim nadevom bo prepričala vse ljubitelje mesa. Kruhovemu nadevu so dodani slastni jurčki in zlato zapečena domača slanina. Za izredno mehkobo mesa je uporabljen sous vide postopek, pri katerem se vakuumirano meso počasi kuha pri nizki temperaturi. Po slabi uri pečenja jo postrežete z omako iz telečjega fonda SPAR Premium, ki je dodan pakiranju.
SPAR PREMIUM chefova potica z orehi, skuto in hruškami
SPAR PREMIUM chefova potica z orehi, skuto in hruškami je ročno dvojno zavita potica, zamešena iz slovenske ajdove in pšenične moke. Potica je bogato nadevana z orehovim nadevom in nadevom slovenske skute. Potici so dodani koščki hruške ter je sladkana tudi s cvetličnim medom.
SPAR PREMIUM štruklji
Uroš Štefelin je za SPAR PREMIUM pripravil sočne in mehke skutne štruklje s tremi različnimi polnili: štruklje z lešniki in suhimi hruškami, ki so izdelani iz slovenske skute, smetane, moke in jajc; štruklje s pehtranom in suhimi hruškami, ki se ponašajo z zelo veliko nadeva; štruklje s suhimi slivami, ki so med Slovenci še kako priljubljeni. Vsi štruklji so domači, brez aditivov, brez dodanih arom in barvil, brez ojačevalcev arome, izdelani pa so ročno iz okusnih slovenskih regionalnih dobrot.
Namig za pripravo: hladne rezine štrukljev postavite v ponev z maslom in jih na srednje močnem ognju segrevajte in »popekajte«, da postanejo hrustljavi – in to po obeh straneh. Štruklje nato preložite na krožnik, v ponev dodajte žlico medu in nekaj kapljic limoninega soka in z nastalo omako pokapljajte štruklje.
SPAR PREMIUM kipniki
Chef Štefelin je za vse oboževalce kipnikov pripravil dve vrsti te jedi: kruhov kipnik s slovensko slanino in smetano ter sirov kipnik s staranim slovenskim sirom tolminc. Vse, kar potrebujete za pripravo, je pečica in deset minut časa. Oba izdelka sta ročno izdelana, sirov kipnik pa se lahko pohvali s staranim sirom tolminc iz Mlekarne Planika in slovensko skuto iz KZG Škofja Loka. Tudi kruhov kipnik je izdelan iz slovenskih sestavin, saj ga bogati hamburška slanina iz Loških mesnin in slovenske kruhove kocke iz Žita.
Namig za pripravo: s kipniki SPAR PREMIUM ne boste imeli pretiranega dela. Odtajane kipnike postavite v na 180 stopinj segreto pečico in jih pecite 25-30 minut, zamrznjene pa 30-35 minut. Preprosto.
SPAR PREMIUM telečji fond
Fond pomeni osnova in močan telečji fond je ravno pravšnji za pripravo številnih vrhunskih omak. Pripravljen je po dolgotrajnem tradicionalnem postopku, izdelan pa je iz kosti in mesa telet slovenskega porekla. Je brez palmovega olja, brez ojačevalcev arome, brez dodanih arom in barvil ter brez aditivov. Pripravljen je ročno, shranjen pa je v okolju prijazni embalaži: v steklenem kozarec.
Namig za pripravo: za ravno pravšnji okus omak fonda ne uporabljamo v zelo velikih količinah. Vzamemo eno žlico, dodamo sladko smetano, začinimo in zavremo. Lahko bi dodali tudi maslo ali pa rdeče ali belo vino, mogoče tudi konjak. Možnosti je res veliko.

SPAR PREMIUM paradižnikova omaka za pizzo, 350 ml
- iz sočnih paradižnikov
- z dodatkom aromatičnega origana
- vegansko
- brez konzervansov
- brez dodanih arom
- brez ojačevalcev arome
- brez aditivov
- odlična kakovost*
* Preverjeno na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani.
SPAR Premium marinirana svinjska rebra v BBQ omaki
SPAR PREMIUM marinirana svinjska rebra v BBQ omaki, po receptu Michelinovega chefa Gregorja Vračka, so pripravljena po sous vide metodi, pri kateri se vakuumirano meso počasi kuha pri nizki temperaturi.
Meso je posebej nežno, sočno in se kar topi v ustih.
Dodana je Premium BBQ omaka, ki očara z odlično aromo po dimu in rahlo pikantnim okusom. Pripravimo jih lahko v pečici ali na žaru.
SPAR PREMIUM BBQ klobasa z omako za žar
- s Premium BBQ omako by chef Vračko
- rahlo dimljena z naravnim dimom bukovih drv
- pečenje na žaru ali ponvi
SPAR PREMIUM piščančja pita, 2 kosa
Pečeno testo z mesno-zelenjavnim nadevom, hitro zamrznjeno
- z rahlo pikantno noto
- ročna izdelava
- že pečeno, pred uživanjem je izdelek potrebno le na hitro dopeči
- masleno krhko testo
- slovensko piščančje meso
- slovenska moka, smetana, maslo in jajca iz hlevske reje
SPAR PREMIUM piščančji quiche je okusna pita iz krhkega maslenega testa z bogatim jajčnim kremastim nadevom iz piščanca, paprike, zelenjave in aromatičnih začimb.
Quiche ali slovensko "kiš" je jed, ki v osnovi izhaja iz Francije. Pite z vso skrbnostjo ročno pripravljamo iz svežih, kakovostnih in pretežno lokalno pridelanih sestavin.
Priprava:
Pred uporabo je potrebno pito odtajati v hladilniku (4 ure) ali pri sobni temperaturi (2 uri). Lahko jo odtajate tudi v mikrovalovni pečici (60 do 90 sekund na 700 W).
Hitra priprava v pečici:
Odtajano pito vzemite iz vrečke in jo do konca specite v predhodno segreti pečici 12-18 minut na 180 °C do zlato-rjave barve. Čas peke lahko malenkost odstopa glede na vrsto pečice.
SPAR PREMIUM pita z dimljeno postrvijo in špinačo, 2 kosa
Pečeno testo z ribje-zelenjavnim nadevom, hitro zamrznjeno
- ročna izdelava
- že pečeno, pred uživanjem je izdelek potrebno le na hitro dopeči
- slovenska dimljena postrv in šampinjoni
- slovenska moka, smetana, maslo in jajca iz talne reje
- masleno krhko testo
SPAR PREMIUM ribji quiche je okusna pita iz krhkega maslenega testa z bogatim jajčnim kremastim nadevom nežne špinače, bogatega dimljenega okusa sveže postrvi in zelenjave.
Quiche ali slovensko "kiš" je jed, ki v osnovi izhaja iz Francije. Pite z vso skrbnostjo ročno pripravljamo iz svežih, kakovostnih in pretežno lokalno pridelanih sestavin.
Priprava:
Pred uporabo je potrebno pito odtajati v hladilniku (4 ure) ali pri sobni temperaturi (2 uri). Lahko jo odtajate tudi v mikrovalovni pečici (60 do 90 sekund na 700 W).
Hitra priprava v pečici:
Odtajano pito vzemite iz vrečke in jo do konca specite v predhodno segreti pečici 12-18 minut na 180 °C do zlato-rjave barve. Čas peke lahko malenkost odstopa glede na vrsto pečice.
SPAR PREMIUM zelenjavna pita, 2 kosa
Pečeno testo z zelenjavnim nadevom, hitro zamrznjeno.
- ročna izdelava
- že pečeno, pred uživanjem je izdelek potrebno le na hitro dopeči
- masleno krhko testo
- slovenski šampinjoni in por
- slovenska moka, smetana, maslo in jajca iz hlevske reje
- za ljubitelje vegetarijanskih jedi
SPAR PREMIUM zelenjavni quiche je okusna pita iz krhkega maslenega testa z bogatim jajcnim kremastim nadevom iz šampinjonov in različne zelenjave.
Quiche ali slovensko "kiš" je jed, ki v osnovi izhaja iz Francije. Pite z vso skrbnostjo ročno pripravljamo iz svežih, kakovostnih in pretežno lokalno pridelanih sestavin.
Priprava:
Pred uporabo je potrebno pito odtajati v hladilniku (4 ure) ali pri sobni temperaturi (2 uri). Lahko jo odtajate tudi v mikrovalovni pečici (60 do 90 sekund na 700 W).
Hitra priprava v pečici:
Odtajano pito vzemite iz vrečke in jo do konca specite v predhodno segreti pečici 12-18 minut na 180 °C do zlato-rjave barve. Čas peke lahko malenkost odstopa glede na vrsto pečice.
SPAR PREMIUM BBQ omaka s cvetličnim medom ali pekoča
SPAR PREMIUM BBQ omaka za žar z dodanim cvetličnim medom po receptu Michelinovega chefa Gregorja Vračka, očara z odlično aromo po dimu in rahlo pikantnim okusom.
BBQ omaka se odlično dopolnjuje z izdelki za žar, burgerji, mehiškimi in dušenimi jedmi. Ponudimo jo lahko tudi kot pomako k čipsu ali tortilji.
SPAR PREMIUM pite - jabolčna z orehi, čokoladna s figami v refošku, cheesecake z breskvami
Krasne, lepo oblikovane sladke mini pite chefa Gregorja Vračka lahko kupite pečene na postrežnem oddelku slaščic, na voljo pa so tudi zamrznjene. Slednje enostavno odtalite, ko vam zadišijo. Zdaj se samo še odločite za najljubši okus: čokoladna s figami v refošku, jabolčna z orehi ali cheesecake z breskvijo? Poskusite vse tri, pa boste vedeli!
SPAR PREMIUM masleni piškoti, huzarski poljubčki, vanilijevi rogljički
Ekskluzivno serijo treh vrst piškotov chefa Gregorja Vračka smo zapakirali v lične steklene kozarce. Masleni piškoti s koščki temne in bele čokolade ter kandirane pomaranče, pirini huzarski poljubčki in masleni rogljički z burbonsko vaniljo bodo vašim čajankam in kavicam dodali novo dimenzijo.
SPAR PREMIUM kruh z drožmi in bučno prgo
Ste že slišali za bučno prgo? Prga je produkt, ki nastane pri procesu stiskanja bučnega olja – gre za pogačo, ki v preši ostane od praženih, zmletih in stisnjenih bučnih semen. Ta je polna prepoznavnega bučnega okusa in hranilnih snovi, chef Vračko pa je iz nje pripravil edinstven kruh z drožmi. Izdelek je brez kvasa, slovenska bučna prga, bučno olje in bučna semena pa prihajajo iz Oljarne Kocbek. Prav tako je slovenska tudi bela moka, ki je pridelana v Mlinu Korošec, kruh pa je pripravljen v Pekarni SPAR.
Namig za pripravo: če iščete hiter recept, vam chef Vračko predlaga, da kruh narežete na rezine, ki jih opečete na mešanici masla in bučnega olja. Nato vsako rezino kruha obložite s sirom, ogenj zmanjšate in ponev pokrijete. Ko se sir stopi, dodate še bučna semena ali kakšen kiselkast namaz.
SPAR PREMIUM kruh z drožmi in bučno prgo je prejel nagrado za inovativnost v skupini pekovskih izdelkov in inovativnost pri zniževanju vsebnosti soli v kruhih.
SPAR PREMIUM namazi
Chef Gregor Vračko predstavlja tudi tri mojstrske namaze, ki bodo zagotovo popestrili vaše kreacije. Posebej za vas je ustvaril kremast namaz iz laškega fižola, ki je polnega okusa tudi zaradi dodatka sušenega paradižnika. Vsebuje slovensko skuto, smetano in maslo, pripravljen pa je po ročnem postopku. Edinstvenega okusa je tudi namaz iz aromatične bučne prge, ki se ponaša z bučno prgo iz Oljarne Kocbek in bučnim oljem iz Oljarne Petovar. Če pa imate raje paštete, poskusite namaz iz krškopoljca. Domača pašteta je pripravljena iz avtohtone slovenske krškopoljske svinjine iz Kmetijske zadruge Sevnica in pečenih šampinjonov slovenskega porekla. Vsi izdelki so brez barvil in ojačevalcev okusa.
Namig za pripravo: kot že ime pove, namaze po navadi mažemo; lahko na kruh, krekerje ali jih pomakamo z grisini. Z vsemi omenjenimi namazi pa lahko tudi polnimo; recimo polovičke trdo kuhanih jajc.
SPAR PREMIUM piščančji fond
Piščančji fond po receptu chefa Vračka je takšen, kot ga pripravljajo v vrhunskih restavracijah: pripravljen brez bližnjic, po klasičnem postopku z dolgotrajnim kuhanjem in brez aditivov, ojačevalcev okusa, arom in barvil. Izdelan je izključno iz kosti in mesa piščancev slovenskega porekla, popestril pa bo vaše juhe, omake, testenine, rižote …
Namig za pripravo: piščančji fond je izjemno univerzalen in z izjemo sladic in ribjih jedi skorajda ni jedi, kjer ga ne bi mogli uporabiti. V receptih, kjer piše »zalij z vodo ali jušno osnovo«, lahko besedo vodo kar prečrtate. S tem koncentriranim okusom boste vse svoje jedi dvignili na višji nivo.

SPAR PREMIUM pesto, 130 g
- s svežo baziliko in sirom Tolminc
- ekstra deviško oljčno olje
- ročna izdelava
- brez umetnih arom, dodanih barvil in brez ojačevalcev arome
- brez palmovega olja
- odlična kakovost*
* Preverjeno na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani.
SPAR PREMIUM zelenjavna omaka za testenine, 325 g
- italijanski paradižniki in sveža izbrana zelenjava
- ročna izdelava
- vegansko
- brez konzervansov in dodanih arom
- brez ojačevalcev arome in aditivov
- brez palmovega olja
- odlična kakovost*
* Preverjeno na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani.
SPAR PREMIUM omaka all' amatriciana za testenine, 325 g
- dodana italijanska panceta ter bazilika in čili
- rahlo pikantno
- italijanskih paradižniki
- ročna izdelava
- brez ojačevalcev arome in aditivov
- brez palmovega olja
- odlična kakovost*
* Preverjeno na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani.
SPAR PREMIUM ravioli in njoki
Ker je chef Uroš Fakuč odraščal blizu italijanske meje, je pripravil raviole in njoke. Za posebne priložnosti lahko poskusite SPAR PREMIUM pirine raviole s tartufi in staranim tolmincem. Pripravljeni so iz slovenske pirine moke, popoln okus pa dajejo koščki gomolja črnega tartufa in albuminska skuta. Z odličnim okusom se pohvalijo tudi SPAR PREMIUM pirini ravioli s staranim sirom tolminc, ki za razliko od prej omenjenih raviolov ne vsebujejo tartufov. Oba izdelka sta brez palmovega olja in sta vir beljakovin. Če bi raje poskusili njoke, lahko ustvarite jed s SPAR PREMIUM koruznimi njoki s praženim maslom in žajbljem. Njoki vsebujejo slovensko skuto, ki jim daje pravo strukturo, prav tako pa vsebujejo tudi slovenski koruzni zdrob in maslo.
Namig za pripravo: ravioli so kuhani v le štirih minutah, njokom pa zadostujeta dve minuti kuhe. Vse troje testenine imajo dovolj okusa, da so lahko že s preprostimi omakami čisto prava samostojna jed, seveda pa so tudi priloga pečenkam, dobrim kosom zorjenega govejega mesa ali pečenemu piščancu.
SPAR PREMIUM šefova torta lešnik-cappuccino
Najbolj sladko smo prihranili za konec. Chef Fakuč je pripravil krasno torto z lešniki in cappuccinom, ki bo popestrila vaša praznovanja. Torto pripravljajo mojstri v Slaščičarni SPAR, za piko na i pa poskrbijo makroni slovenskega dobavitelja. Uživajte v polnem okusu lešnika in cappuccina.
Namig za pripravo: ob tortici postrezite še skodelico cappuccina in druženje bo tako popolno.
SPAR PREMIUM ribji fond
Ribji fond SPAR PREMIUM je pripravljen iz glav in oklepov škampov ter okusa polnih ribjih glav in kosti. Je brez palmovega olja, brez ojačevalcev arome, brez dodanih arom in barvil, brez aditivov. Kot vsi fondi SPAR PREMIUM je tudi ribji fond pripravljen ročno z dolgotrajnim postopkom kuhanja. Vsekakor bo popestril okus morske rižote ali ribje juhe.
Namig za pripravo: ribji fond je uporaben za nadgradnjo številnih morskih jedi: zagotovo se z njim splača zalivati katerokoli rižoto z ribami ali morskimi sadeži. Če osnovi dodate malo belega vina in vode ter v njej skuhate celo ribo ali poširate ribji file, bo rezultat odličen.

SPAR Premium TELEČJA PEČENKA
SPAR Premium TELEČJA PEČENKA

SPAR Premium CHEFOVA POTICA
SPAR Premium CHEFOVA POTICA

SPAR Premium PITA
SPAR Premium PITA

SPAR Premium PIŠKOTI
SPAR Premium PIŠKOTI

SPAR Premium torta
SPAR Premium torta

SPAR Premium kipniki
SPAR Premium kipniki
