SPAR ZNAMKE

Kakovostna znamka SPAR

Vaše zaupanje nam je zelo pomembno, zato se nenehno trudimo, da bi vam ponudili najbolj kakovostne izdelke po najboljši ceni. Prav takšne, kot jih ponuja kakovostna znamka SPAR. Preden vam izdelke ponudimo na policah naših trgovin, temeljito preverimo njihovo kakovost.

SPAR BBQ - Vedno popoln žar!

Biti mojster žara je prava vrlina, vendar z novo linijo izdelkov Spar BBQ lahko to postane prav vsak! V njej smo združili le najboljše za vaš piknik - meso ODLIČNE KAKOVOSTI, ravno prav začinjeno in pripravljeno, da ga samo še okusno zapečete. Naj z žara zadiši po ljubezni, ki jo za vas vsak dan vnašamo v naše izdelke.

SPAR PREMIUM - ekskluzivna linija izdelkov

SPAR PREMIUM vas bo prepričala z izjemno kakovostnimi izdelki. Njihova prednost je v tem, da jim specifičen način proizvodnje daje dodatno vrednost, med njimi jih veliko nosi oznako zaščitenega geografskega porekla. In ne samo to, izdelki so narejeni le iz najboljših sestavin!

DESPAR - pridih Italije v vaši kuhinji!

Za vse, ki želite uživati v pristnih okusih italijanske kuhinje, je v Sparu na voljo široka ponudba okusnih originalnih italijanskih specialitet. Prihajajo iz različnih kulinaričnih regij Italije in so izdelani po najboljših italijanskih receptih.

Veganz - linija veganskih izdelkov

Z linijo Veganz želimo olajšati izbiro vsem, ki prisegate na veganski življenjski slog ali pa želite svoj prehranski vsakdan popestriti z nekoliko drugačnimi jedmi. Linija izdelkov Veganz odlično dopolnjuje ponudbo vegetarijanskih izdelkov SPAR Veggie, ki jo naši kupci že dobro poznate.