SPAR MEDIHELP in SPAR MEDIHELP SUNCARE

SPAR MEDIHELP in SPAR MEDIHELP SUNCARE

Zanesljiva zaščita pred soncem z izdelki SPAR MediHelp

Izbor nege za posebej občutljivo kožo

Z izdelki za sončenje SPAR MediHelp boste koži, ki potrebuje posebno skrb in pozornost, namenili visoko in preverjeno zaščito pred soncem. Kakovost linije SPAR MediHelp je cenovno dostopna in se lahko ob tem zanesljivo uvršča ob bok primerljivih izdelkov prepoznavnih blagovnih znamk.

Sončne kreme SUN KISS - V dobro koralnih grebenov

Študije so pokazale, da lahko oktinoksat, oksibenzon in oktokrilen, ki v kremah za sončenje poskrbijo za UV zaščito, škodijo koralam. Skoraj vsi naši izdelki za sončenje SUN KISS ne vsebujejo teh snovi, zato na njih najdete posebno oznako, da so skladni s havajskim zakonom o zaščiti koralnega grebena.

Sončne kreme SUN KISS - Brez hormonskih motilcev

Vsi izdelki SUN KISS so izdelani brez oksinoksatov, oksibenzonov in oktokrilenov, prav tako ne vsebujejo nobenih drugih hormonskih motilcev.

*Več o tem na spletni strani: www.vki.at/hormoninfo.

 

Katalog izdelkov Sparovih blagovnih znamk za zaščito kože pred soncem in nego po sončenju

Brezskrbno poletje tudi za vašo kožo

Za vas smo pripravili katalog izdelkov Sparovih blagovnih znamk za zaščito kože pred soncem in nego po sončenju. Preverite in poiščite izdelke zase.

Katalog
SPAR Medihelp obliži

SPAR Medihelp obliži

Nova linija SPAR MEDIHELP je namenjena negi ran. V liniji lahko najdete različne velikosti in vrste obližev za optimalno nego ran. Vsi obliži so dermatološko preizkušeni.

Izdelke poiščite tudi v naši spletni trgovini SPAR Online

SUN KISS - linija izdelkov za sončenje in nego po sončenju
Sedaj v novi podobi

Naša linija izdelkov za sončenje in po sončenju Sun Kiss se ponaša z novo podobo, ostaja pa odlična in cenovno ugodna zaščita pred soncem za celotno družino!

Zaščita pred soncem, SPAR
Sproščeno pod soncem le z dobro zaščito

Tudi v Sloveniji je UV-sevanje, ki našo kožo doseže s sončnimi žarki, močno in povzroča neželene posledice, zato bo vaša koža izjemno hvaležna za vsakršno zaščito pred soncem. S sledenjem nasvetov iz tega zapisa boste svoji koži zagotovili najboljšo nego.

Zabava na soncu: nasveti za zaščito otroške kože
Zabava na soncu: nasveti za zaščito otroške kože

Sonce – tako zelo vabljivo je, a še posebej za majhne otroke ne nujno dobrodejno. Z malčkom lahko zunaj uživate tudi ob sončnih dneh, če poskrbite za senco, primerno zaščito s pokrivali in oblačili ter imate pri roki kakovostno kremo za sončenje. Pa veste, kako pogosto je treba kožo namazati? Izveste med našimi nasveti!

NAVIJAJ IN ZADENI

Igraj nogometno igrico in zadeni super S BUDGET navijaški paket, vključno s SPAR darilno kartico v vrednosti 50 €. Naj se vroče navijaško poletje prične!

Igraj >>