SUN KISS - linija izdelkov za sončenje in nego po sončenju
Linija izdelkov za sončenje in nego po sončenju
SUN KISS - Velika izbira kakovostne kozmetike za sončenje

Velika izbira kakovostne kozmetike za sončenje

Linija izdelkov za sončenje SUN KISS ponuja pestro ponudbo kakovostnih negovalnih formul. Vsaka od njih je razvita za edinstvene potrebe vaše kože. Z različnimi zaščitnimi faktorji, prijetnim občutkom takoj po nanosu in učinkovito zaščito tudi zelo občutljive kože, kot je otroška, ponuja SUN KISS nežen poljub poletja, ki ga želite začutiti tudi na svoji koži.

SUN KISS - Sončna kozmetika za vso družino

Sončna kozmetika za vso družino

SUN KISS s preprostim pritiskom na razpršilo poskrbi za enostaven in zabaven nanos ter zanesljivo zaščito vseh družinskih članov. Vsem je na voljo takojšnja zaščita, ki varuje pred širokim spektrom UVA in UVB žarkov, ter jo dodatno aktivira vitamin E.
 

SUN KISS - Nežna zaščita za občutljivo otroško kožo

Nežna zaščita za občutljivo otroško kožo

Otroška koža je posebej nežna in občutljiva, zato je preverjena in kakovostna zaščita pred sončnimi žarki pri otrocih še pomembnejša.
Losjoni in spreji za sončenje SUN KISS najmlajšim zagotavljajo takojšnjo in aktivno zaščito kože z dodanim vitaminom E ter blokirajo tako UVA kot UVB žarke.

Za občutljivo kožo

Z visokim zaščitnim faktorjem zagotavljajo izdelki SUN KISS zelo dobro zaščito pred škodljivimi vplivi sončnih žarkov tudi za občutljivo kožo, ob tem pa poskrbijo še za optimalno vlažnost in so vodoodporni. Z izdelki SUN KISS na soncu brezskrbno uživa tudi vaša koža.

SUN KISS - Fluidna zaščita

Fluidna zaščita

Koža na obrazu in dekolteju potrebuje posebno nego in zaščito pred sončnimi žarki, zato smo razvili lahkoten fluid, ki zanesljivo varuje z visokim zaščitnim faktorjem, se hitro vpije in kožo matira ter jo vlaži kar 24 ur.

SUN KISS - Transparentni sprej

Transparentni sprej

Prosojni sprej za sončenje SUN KISS vsebuje posebno formulo, ki se hitro vpije, ne masti in ne povzroča lepljivega občutka na koži. S tem zaščitnim sredstvom na koži ne bodo ostali beli ali mastni madeži. To je odličen sprej za uravnoteženo zaščito pred soncem, ki kožo prijetno neguje.

SUN KISS - Razvajajmo kožo po sončenju

Razvajajmo kožo po sončenju

Za regeneracijo kože poskrbi edinstvena formula SUN KISS, ki kožo intenzivno navlaži in v njej ohranja ravnovesje vlage, zato je koža prijetna na dotik, bolj elastična in prožna.

Sončne kreme SUN KISS - V dobro koralnih grebenov

Študije so pokazale, da lahko oktinoksat, oksibenzon in oktokrilen, ki v kremah za sončenje poskrbijo za UV zaščito, škodijo koralam. Skoraj vsi naši izdelki za sončenje SUN KISS ne vsebujejo teh snovi, zato na njih najdete posebno oznako, da so skladni s havajskim zakonom o zaščiti koralnega grebena.

Sončne kreme SUN KISS - Brez mikroplastike

Skoraj vsi izdelki linije za sončenje SUN KISS so izdelani brez mikroplastike. Več o tem na spletni strani: www.spar.at/mikroplastik.


**Dermatološko preizkušeno in priporočeno s strani nemškega združenja za alergike in astmatike DAAB.

Sončne kreme SUN KISS - Brez hormonskih motilcev

Vsi izdelki SUN KISS so izdelani brez oksinoksatov, oksibenzonov in oktokrilenov, prav tako ne vsebujejo nobenih drugih hormonskih motilcev.

*Več o tem na spletni strani: www.vki.at/hormoninfo.

 

Katalog izdelkov Sparovih blagovnih znamk za zaščito kože pred soncem in nego po sončenju

Brezskrbno poletje tudi za vašo kožo

Za vas smo pripravili katalog izdelkov Sparovih blagovnih znamk za zaščito kože pred soncem in nego po sončenju. Preverite in poiščite izdelke zase.

Katalog

Izdelke poiščite tudi v naši spletni trgovini SPAR Online

MORDA VAS ZANIMA TUDI …

SPAR MEDIHELP
SPAR MEDIHELP in SPAR MEDIHELP SUNCARE

Linija izdelkov za nego ran in občutljive kože ter sončenje in nego po sončenju.

ALTERRA - moja naravna kozmetika, moja naravna lepota
Novo in ekskluzivno pri nas

Preizkusite široko izbiro izdelkov naravne kozmetike Alterra in v naših trgovinah poiščite naravne šampone, mila, gele, kreme, balzame in ostale naravne negovalne izdelke za ženske in moške.  

ISANA - moja lepša stran

Nova in ekskluzivna linija negovalnih izdelkov Isana. Širok izbor, kakovostne sestavine in odlična cena.

Zaščita pred soncem, SPAR
Sproščeno pod soncem le z dobro zaščito

Tudi v Sloveniji je UV-sevanje, ki našo kožo doseže s sončnimi žarki, močno in povzroča neželene posledice, zato bo vaša koža izjemno hvaležna za vsakršno zaščito pred soncem. S sledenjem nasvetov iz tega zapisa boste svoji koži zagotovili najboljšo nego.

Zabava na soncu: nasveti za zaščito otroške kože
Zabava na soncu: nasveti za zaščito otroške kože

Sonce – tako zelo vabljivo je, a še posebej za majhne otroke ne nujno dobrodejno. Z malčkom lahko zunaj uživate tudi ob sončnih dneh, če poskrbite za senco, primerno zaščito s pokrivali in oblačili ter imate pri roki kakovostno kremo za sončenje. Pa veste, kako pogosto je treba kožo namazati? Izveste med našimi nasveti!

NAVIJAJ IN ZADENI

Igraj nogometno igrico in zadeni super S BUDGET navijaški paket, vključno s SPAR darilno kartico v vrednosti 50 €. Naj se vroče navijaško poletje prične!

Igraj >>