ALTERRA - moja naravna kozmetika, moja naravna lepota

ALTERRA

Dovolite si trenutek pobega iz vrveža vsakdana. V času, ko vsaka sekunda šteje, postane priložnost za premor neprecenljiva – tako za nas kot za našo kožo.

Z Alterra naravno kozmetiko vaša koža doživi pravo regeneracijo, ki si jo zasluži. 

Alterra se harmonično zlije z naravo, iz čistih naravnih sestavin ustvarja izdelke, ki kožo ne zgolj hranijo in vlažijo, temveč ji podarijo natanko tisto, kar potrebuje za svoj naravni sijaj in vitalnost.

V trgovinah INTERSPAR in izbranih trgovinah SPAR odkrijte novo in ekskluzivno linijo naravnih negovalnih izdelkov ALTERRA nemške verige drogerij ROSSMANN, ki vas bo navdušila s kakovostnimi naravnimi sestavinami po odličnih cenah.

Kaj se skriva za naravno kozmetiko Alterra?

Alterra vsebuje le najboljše iz narave – saj le-ta že ponuja vse, kar potrebujete za sijočo kožo in zdrave lase. Alterra kot certificirana znamka naravne kozmetike ne vsebuje umetnih barvil in dišav, silikonov, parafinov in drugih mineralnih olj. Večina izdelkov Alterra je narejenih iz izključno rastlinskih sestavin, so veganski in po možnosti iz kontrolirane ekološke pridelave. Rezultat: negovalni geli za prhanje s poživljajočo bio-limeto, bogat vlažilni balzam z bio-granatnim jabolkom, pomirjujoča dnevna krema z bio-orhidejo in številni drugi izdelki, ki vašo kožo razvajajo in ji nudijo nego, ki si jo zasluži. Seveda dermatološko potrjeno.  

Bio - sestavine


Alterra predstavlja blagodejne lepotne trenutke v harmoniji z naravo. Zato blagovna znamka stavi na nadzorovano ekološko pridelavo sestavin, kjer koli je to mogoče. Mešanica rastlinskih sestavin, naravnih olj in negovalnih izvlečkov ima za posledico visokokakovostno paleto izdelkov, ki nežno poudarijo vašo
naravno lepoto. Brez da se poruši ravnovesje vaše kože.

NATRUE – oznaka, ki ji lahko zaupate


Večina izdelkov Alterra ima certifikat NATRUE. To je mednarodno priznana oznaka za ekološko in naravno kozmetiko, ki ustreza najzahtevnejšim standardom. Poudarek ni le na samih izdelkih, ampak tudi na pomembnih trajnostnih dejavnikih, kot je embalaža ali delež bio-sestavin. Ali izdelek prejme certifikat NATRUE, preverjajo neodvisni organi, uporabljene kriterije pa si lahko kadar koli ogledate na spletu. Zato certifikat NATRUE ne zagotavlja le najvišje kakovosti, temveč tudi največjo možno preglednost za potrošnike.  

GELI ZA PRHANJE

Poiščite gele za prhanje Alterra v naši spletni trgovini SPAR Online

ŠAMPONI IN BALZAMI ZA LASE

Poiščite izdelke za nego las Alterra v naši spletni trgovini SPAR Online

TEKOČA IN TRDA MILA

Poiščite tekoča in trda mila Alterra v naši spletni trgovini SPAR Online

IZDELKI ZA NEGO OBRAZA

Poiščite izdelke za nego obraza Alterra v naši spletni trgovini SPAR Online

IZDELKI ZA NEGO TELESA in DEZODORANTI

Poiščite izdelke za nego telesa in dezodorante Alterra v naši spletni trgovini SPAR Online

Ponudba izdelkov velja v vseh trgovinah INTERSPAR in izbranih trgovinah SPAR:
Ljubljana Zalog, Kranj Zoisova, Krško Qlandia, Ljubljana Kapitelj, Slovenj Gradec Francetova ulica, Prevalje, Kamnik Usnjarska, Kočevje, Postojna, Ljutomer, Slovenske Konjice, Novo mesto Žabja vas, Sežana, Jesenice, Ajdovščina, Črnomelj, Ribnica, Ilirska Bistrica, Slovenska Bistrica Žolgarjeva, Trbovlje mesto, Radovljica, Rogaška Slatina, Černelavci, Ormož, Litija, Zagorje, Mozirje, Kamnik Supernova, Škofja Loka, Šempeter pri Gorici, Krško Videm, Grosuplje, Ljubljana Brod, Ljubljana Zaloška, Medvode, Domžale Vir, Logatec, Ljubljana Štepanjsko naselje, Idrija, Novo mesto Drska, Velenjka, Bled, Lenart, Kranjska Gora, Ravne Javornik, Trbovlje Pilon, Ivančna Gorica, Ljubljana Tržaška, Lesce, Slovenj Gradec Celjska cesta, Bovec.  

ISANA - moja lepša stran

Nova in ekskluzivna linija negovalnih izdelkov Isana. Širok izbor, kakovostne sestavine in odlična cena.

Vital PURE

SPAR Vital PURE je linija pristnih in preverjenih prehranskih dopolnil.

Verde Vera slika
VERDE VERA

Verde Vera Eco Bio je linija ekološke in naravne kozmetike, ki je prijazna do vaše kože kot tudi do okolja.

SUN KISS

Linija izdelkov za sončenje in nego po sončenju.

Beauty kiss - woman on white sheet with yellow flowers
BEAUTY KISS

Linija izdelkov BEAUTY KISS vam ponuja več kot 50 izdelkov za osebno nego.

Silky Touch - woman wrapped in towel
Silky Touch

Silky Touch je ekskluzivna linija negovalnih izdelkov za osebno nego in nego las.  

Lovely - dva otroka v kopalnici z Lovely WC papirjem
Lovely

V naših trgovinah lahko najdete toaletni papir, kuhinjske brisače in robčke znamke Lovely.

Pamina

Izdelki intimne nege za ženske vam zagotavljajo ekskluzivno linijo vložkov, ščitnikov perila in tamponov ter varno, sproščeno in udobno intimno nego.

KVIZ

Podarjamo 50 litrov sladoleda! Sodelujte v kvizu, osvežite svoje znanje in zadenite slastne sladoledne nagrade.

Sodelujte