Linija pristnih in preverjenih prehranskih dopolnil

Novo pri nas!

Prehranska dopolnila SPAR Vital PURE

Kakovost, preverjena pri neodvisnem laboratoriju

Ostati zdrav, ohraniti dobro počutje in vitalno energijo je v sodobnem življenju vse pomembnejše. A za premagovanje vsakodnevnega stresa in fizičnih naporov, za ohranjanje vzdržljivosti in za učinkovitejšo zaščito ali krepitev imunskega sistema moramo našemu telesu včasih priskočiti na pomoč. Pri tem nam pomagajo prehranska dopolnila, ki pa jih velja skrbno izbirati, saj le zares kakovostne sestavine in preverjeni izdelki zagotavljajo varno uživanje in koristne učinke.
 

SPAR Vital PURE je linija pristnih in preverjenih prehranskih dopolnil.

V novo linijo SPAR Vital PURE uvrščamo le skrbno izbrana prehranska dopolnila, ki jih odlikujejo raznovrstne koristne lastnosti in sestavine z različnim spektrom delovanja.

Vsi izdelki SPAR Vital PURE so preverjeno izdelani brez dodajanja umetnih arom, sredstev proti strjevanju, konzervansov ali drugih pomožnih snovi.  

VITAMIN D3 KAPLJICE, 300 ml

Kakovost, preverjena pri neodvisnem laboratoriju

Telo samo tvori vitamin D, ko kožo izpostavimo sončnim žarkom. A če naše telo ne ujame dovolj sonca, se tvorba vitamina D zmanjša.

Vitamin D podpira normalno delovanje imunskega sistema in sodeluje pri delitvi celic. Pomemben je za ohranjanje močnih kosti in zob, saj je nujno potreben za absorpcijo in koriščenju kalcija v telesu. »Sončni vitamin« pa prispeva tudi k normalnemu delovanju mišic.

Trigliceridi iz kokosovega olja, holekalciferol iz lanolina, skrbno pridobljenega iz ovčje volne, in olje koruznih kalčkov priskrbijo vse potrebne učinkovine prehranskega dopolnila kapljice VITAMIN D3.  

Dnevno zaužijte 1 kapljico prehranskega dopolnila, ki jo primešate izbranemu obroku. Praktična steklenička s kapalnikom omogoča enostavno odmerjanje. SPAR Vital PURE vitamin D3 kapljice lahko umešate v mislije, tople kaše, sadne smutije ali druge jedi in jih zaužijete kot del vsakdanje prehrane.

Visoki kakovosti in varnemu uživanju prehranskih dopolnil namenjamo posebno pozornost, zato vse izdelke SPAR Vital PURE preverja uveljavljeni neodvisni avstrijski laboratorij LVA (Lebensmittelversuchsanstalt).  

Kakovostna znamka SPAR

Vaše zaupanje nam je zelo pomembno, zato se nenehno trudimo, da bi vam ponudili najbolj kakovostne izdelke po najboljši ceni. Prav takšne, kot jih ponuja kakovostna znamka SPAR. Preden vam izdelke ponudimo na policah naših trgovin, temeljito preverimo njihovo kakovost.