Verde Vera slika
ZA NARAVNO LEPOTO!

Linija ekoloških in naravnih kozmetičnih izdelkov.

VERDE VERA

Verde Vera Eco Bio je linija ekološke in naravne kozmetike, ki je prijazna do vaše kože kot tudi do okolja.

Linija Verde Vera Eco Bio vsebuje več kot 95 % sestavin in učinkovin ekološkega ali naravnega izvora.

Linija vsebuje negovalne izdelke za obraz, telo in lase. Linija Verde Vera Eco Bio je certificirana tudi s strani laboratorija Ecobiocontrol in je dermatološko preizkušena. Ne vsebuje niklja, kroma in kobalta (<1 ppm). Izdelki so bogati z bio izvlečki in imajo nežen in prijeten vonj. Uporabljajo se izključno veganske sestavine.

Linija Verde Vera Eco Bio ima sledeča certifikata kakovosti:

TRAJNOSTNO NARAVNANI IZDELKI

Z linijo Verde Vera Eco Bio smo si pri razvoju postavili cilj zmanjšati ekološki odtis embalaže in s tem povezane emisije CO2. Linija Verde Vera Eco Bio je s tem namenom pakirana v embalažo iz reciklirane plastike. Plastenke so izdelane iz 100 % reciklirane plastike, izdelki v tubi pa iz 60 % reciklirane plastike (ne velja za pokrovčke). Tudi nalepke na embalaži so izdelane iz bio plastike.

Verde Vera

Z nakupom izdelkov Verde Vera Eco Bio naredite nekaj dobrega zase in za okolje.

Več kot 95 % sestavin in učinkovin naravnega izvora

Izključno veganske sestavine

Dermatološko preizkušeno

Brez niklja, kroma in kobalta

Izdelke poiščite tudi v naši spletni trgovini SPAR Online

Linija za nego obraza

Linija za nego las

Linija za nego telesa

Ponudba izdelkov velja v vseh trgovinah INTERSPAR in izbranih trgovinah SPAR (Trbovlje - Pilon, Krško, Slovenj Gradec, Prevalje, Kočevje, Postojna, Ljutomer, Sl. Konjice, Novo mesto 2, Sežana, Ajdovščina, Ilirska Bistrica, Sl. Bistrica 2, Trbovlje, Radovljica, Černelavci, Ormož, Litija, Zagorje, Kamnik – Qulandia, Škofja Loka, Grosuplje, Ljubljana-Brod, Medvode, Domžale – Vir, Idrija, Črnomelj, Logatec).

Več vem, bolje jem

Več vem, bolje jem – zmagovalna pot do uravnotežene prehrane … in SUPER NAGRAD! Sodeluj v tedenskih kvizih in osvoji kolo Merida, kolesarski dres Bahrain Victorious ali druge tedenske nagrade.

Sodeluj >>