Ocvrti piščančji trakci na deski s temnim ozadjem
Pripravljeno v nekaj minutah!

Jedi bodo s svojim dobrim okusom prepričale tudi gurmane.

SPAR Gourmet / Feine Küche

Sodoben način življenja nam ne dopušča veliko časa za kuhanje. Vsi, ki se kljub pomanjkanju časa radi prehranjujete kakovostno, lahko izbirate med več kot 20 različnimi in okusno pripravljenimi jedmi naše ekskluzivne znamke Spar Gourmet / Spar Feine Küche.

Jedi odlikujejo:

  • Hitra priprava: za pripravo posameznih jedi boste porabili zelo malo časa. Večina izmed njih je pripravljena za serviranje že po dveh minutah.
  • Enostavnost: slikovne oznake na embalaži vam nudijo hitre nasvete za serviranje.
  • Prehranske prednosti: mnogi izmed izdelkov imajo na embalaži predstavljene tudi prehranske prednosti izdelka kot so: brez dodanih  barvil, brez ojačevalcev okusa, brez konzervansov.
  • Okusnost: jedi bodo s svojim dobrim okusom prepričale tudi gurmane.

Predstavitev hranilnih vrednosti

Izdelki so priročni za vse, ki se radi dobro in raznoliko prehranjujete, vendar imate premalo časa, da si sami pripravite okusen obrok. Za sodobnega, osveščenega potrošnika ni pomemben le užitek, temveč tudi prehranska vrednost in polnovrednost zaužitega obroka. Na izdelkih Spar Feine Küche boste našli podatek o povprečnih hranilnih vrednostih izdelka, kakor tudi podatek o zaužitem deležu posameznih hranil v porciji izdelka (% GDA = % dnevne orientacijske vrednosti). Ne spreglejte tudi prehranskih prednosti izdelkov. Večina izdelkov je proizvedenih brez konzervansov, brez ojačevalcev okusa in brez barvil.

Izdelke poiščite tudi v naši spletni trgovini SPAR Online

KVIZ

Podarjamo 50 litrov sladoleda! Sodelujte v sladolednem kvizu, osvežite svoje znanje in zadenite slastne sladoledne nagrade.

Sodelujte