SPAR Veggie - skupinska slika izdelkov
Linija vegetarijanskih izdelkov!

Uravnotežena prehrana - zdrav način življenja.

SPAR Veggie

Linija SPAR Veggie ustreza vsem zahtevam prehransko ozaveščenega potrošnika, ki želi kakovostna živila in enostavno pripravo brezmesnih jedi. Linija SPAR Veggie je namenjena vsem, ki že posegate po vegetarijanskih živilih, in tudi vsem, ki vam je pomembna uravnotežena, zdrava in raznolika prehrana.

Certificirani z znakom “V”

Izdelki SPAR Veggie so certificirani pri Evropskem društvu vegetarijancev in nosijo njegov zaščitni znak, ki velja za celotno območje Evropske unije. S certifikatom zagotavljamo 100 % odsotnost mesa oz. sestavin živalskega izvora v SPAR Veggie  izdelkih.  Znak je dodatna garancija za kakovostne in preverjene sestavine vsakega posameznega izdelka.Na izdelkih SPAR Veggie boste našli različne dodatne opise glede na tip izdelka:

  • Veganski izdelek
  • Vegetarijanski izdelek z jajci
  • Vegetarijanski izdelek z mlekom
  • Vegetarijanski izdelek z jajci in mlekom
  • Vegetarijanski
 


Več kot 50 % vseh SPAR Veggie izdelkov je izdelanih  iz ekološko pridobljenih sestavin in nosijo evropski ekološki logotip.

Linija vegetarijanskih izdelkov!

Med več kot 50 izdelki SPAR Veggie boste poleg izdelkov iz tujine našli tudi 24 slovenskih proizvodov.


SPAR Veggie by NENI

NENI

Jedi SPAR Veggie by Neni vas zapeljejo v skrivnostni svet Orienta. NENI je zasnovo razvila iz enostavnih jedi, ki bodo pričarali prave gurmanske specialitete različnih tujih kuhinj. Izdelki SPAR Veggie by NENI so trendovski in se odlično ujemajo s sodobnim načinom življenja.

Na voljo so veganske in vegetarijanske možnosti, ki so razvite enako skrbno in pozorno kot tiste, ki vsebujejo meso. Verjamemo, da se najde za vsakogar nekaj.
Izdelki SPAR Veggie by NENI so razširitev linije SPAR Veggie, ki jih dobite samo v trgovinah SPAR in INTERSPAR. V liniji boste našli odlične falafle in različne vegetarijanske namaze orientalskega okusa in še več. Pustite se presenetiti.

NOVO NA NAŠI POLICI: SPAR Veggie by NENI humus čokolada ali pikant

NOVO NA NAŠI POLICI: SPAR Veggie by NENI humus čokolada ali pikant

SPAR Veggie pikantni humus je kremast čičerikin namaz z dodatkom sezamove paste (10 %) in čilijev.

SPAR Veggie humus z okusom čokolade je sladki čičirikin namaz z dodano sezamovo pasto (4 %) in kakavom.

KAJ JE NENI?

Znamka NENI je kulinarični koncept družine Molcho, ki je iz ljubezni do kulinarike in odkrivanju različnih kultur prerasel v uspešno znamko v Evropi. Srce znamke nosi Haya Molcho, ki je svoje sanje uresničila in ustvarila NENI. Ime znamke izhaja iz začetnic imen njenih štirih sinov — Nuriel, Elior, Nadiv in IIan.

NENI, zgodba o NENI

ZGODBA O NENI

Z ljubeznijo do kuhanja in želji po raziskovanju raznovrstnih kulinarik po vsem svetu se je Haya z možem Samyijem odpravila na različna potovanja, kjer sta odkrivala različne tehnike in skrivnosti pripravljanja hrane. Izraelska kultura je tista, ki ju je naj bolj navdušila - s svojim načinom življenja in z bogato kulinariko. Ne samo Haya in Samy, temveč tudi vsi štirje njuni sinovi obožujejo kuhanje, zato se je kmalu razvila ideja o ustanovitvi znamke NENI, pod katero sedaj spada ze 10 restavracij po Evropi (prvo so odprli leta 2009) in linija izdelkov SPAR Veggie by NENI.

Kuhinjo NENI najbolj opisuje hebrejski termin »balagan«, ki  pomeni »čudovit kaos«; pooseblja sodoben način izraelskega prehranjevanja, iz katere NENI črpa navdih in združuje stare tradicije s sodobnimi inovacijami. Gre za spoj bližnjevzhodnega in sredozemskega sloga, kar je privedlo do bogate kulinarične ponudbe.

Izdelke poiščite tudi v naši spletni trgovini SPAR Online