SPAR Veggie - skupinska slika izdelkov
Linija vegetarijanskih izdelkov!

Uravnotežena prehrana - zdrav način življenja.

SPAR Veggie

Linija SPAR Veggie ustreza vsem zahtevam prehransko ozaveščenega potrošnika, ki želi kakovostna živila in enostavno pripravo brezmesnih jedi. Linija SPAR Veggie je namenjena vsem, ki že posegate po vegetarijanskih živilih, in tudi vsem, ki vam je pomembna uravnotežena, zdrava in raznolika prehrana.

Certificirani z znakom “V”

Izdelki SPAR Veggie so certificirani pri Evropskem društvu vegetarijancev in nosijo njegov zaščitni znak, ki velja za celotno območje Evropske unije. S certifikatom zagotavljamo 100 % odsotnost mesa oz. sestavin živalskega izvora v SPAR Veggie  izdelkih.  Znak je dodatna garancija za kakovostne in preverjene sestavine vsakega posameznega izdelka.Na izdelkih SPAR Veggie boste našli različne dodatne opise glede na tip izdelka:

  • Veganski izdelek
  • Vegetarijanski izdelek z jajci
  • Vegetarijanski izdelek z mlekom
  • Vegetarijanski izdelek z jajci in mlekom
  • Vegetarijanski
 


Več kot 50 % vseh SPAR Veggie izdelkov je izdelanih  iz ekološko pridobljenih sestavin in nosijo evropski ekološki logotip.

Linija vegetarijanskih izdelkov!

Med več kot 50 izdelki SPAR Veggie boste poleg izdelkov iz tujine našli tudi 24 slovenskih proizvodov.

Izdelke poiščite tudi v naši spletni trgovini SPAR Online

SPAR Veggie by Neni

Spoznajte orientalske jedi SPAR Veggie by Neni in se pustite zapeljati v skrivnostni svet Orienta!

Linijo SPAR Veggie smo razširili z okusnimi vegetarijanskimi izdelki SPAR Veggie by NENI, ki jih dobite samo v trgovinah SPAR in INTERSPAR.

Izdelki se ponašajo s pravim orientalskim pridihom in vam bodo iz enostavnih jedi pričarali prave gurmanske specialitete različnih tujih kuhinj. Izdelki SPAR Veggie by NENI so trendovski in se odlično ujemajo s sodobnim načinom življenja.

V liniji boste našli odlične falafle in različne vegetarijanske namaze orientalskega okusa. Izdelke je razvila trendovska kuharica Haya Molcho, ki prihaja iz Izraela. Obožuje vegetarijanske jedi in predvsem zelo rada eksperimentira s sestavinami iz dežel ob Sredozemskem morju. Navdih išče predvsem v izraelski, arabski, maroški in turški kuhinji.

Začetnice imen njenih sinov (Nuriel, Elior, Nadiv in Ilan) tvorijo ime NENI, kot je linija tudi poimenovana.