Posoda iz nerjavečega jekla Simpex professional

Simpex in Simpex professional

In življenje je enostavnejše!

Dovršen izgled, kakovostni materiali, napredne tehnološke funkcije, ugodne cene in dolga življenjska doba so glavne lastnosti izdelkov Simpex.

SIMPEX izdelki

Izdelki blagovne znamke SIMPEX bodo dokončno naredili konec težavam pri izbiri med kakovostjo in ceno. Vrhunske izdelke od kuhinjskih mešalnikov do kakovostnih ponev, ki imajo dolgo življenjsko dobo, dobite po izjemno ugodnih cenah.

Simpexova filozofija je:

  • odlična kakovost ter preverjena funkcionalnost
  • najboljše razmerje med ceno in kakovostjo
  • 3 leta garancije za vse električne aparate in posode Simpex

Izdelki SIMPEX vam bodo pri vašem delu zagotovo v dodatno pomoč!

V liniji SIMPEX izdelkov najdete:

  • SIMPEX posoda in ostali izdelki
  • SIMPEX mali gospodinjski aparati
  • SIMPEX žarnice in baterije
  • SIMPEX ostali izdelki za dom

VRHUNSKI KUHARSKI MOJSTER MARKO PAVČNIK PRIPOROČA POSODE NAŠE BLAGOVNE ZNAMKE SIMPEX PROFESSIONAL

PONVE IN KOZICE SIMPEX PROFESSIONAL

• s 4-karatnim Granitec premazom proti prijemanju hrane, ki je odporen na praske
• ročaj je toplotno obstojen
• izdelki so primerni za uporabo v pečici

PONEV 20 cm, PONEV 24 cm, PONEV 28 cm
PONEV VOK 28 cm
PONEV S POKROVOM 28 cm
PONEV ZA PALAČINKE 26 cm
LONEC S POKROVOM 24 cm
KOZICA 20 cm
V INTERSPARIH IN HIPERMARKETIH SPAR

POSODA SIMPEX PROFESSIONAL

• izdelki iz kakovostnega nerjavečega jekla
• notranja merilna skala


LONEC ZA MLEKO 14 cm
KOZICA Z ROČAJEM 16 cm
LONEC S POKROVOM 16 cm
LONEC S POKROVOM 20 cm
LONEC S POKROVOM 24 cm
KOZICA S POKROVOM 28 cm


V INTERSPARIH IN HIPERMARKETIH SPAR

Oglejte si recepte, kjer chef Marko Pavčnik kuha v posodah in ponvah Simpex Professional

PASTA MISTA

Marko Pavčnik je pripravil recept za testenine, kot ga skoraj zagotovo še ne poznate. Današnja zvezda je namreč pasta mista, odlična testeninska jed, ki vam pomaga porabiti ostanke različnih vrst testenin, ki se najbrž skrivajo tudi v vaši shrambi. Vabljeni k ogledu in kuhanju.

 

Oglejte si VIDEO >

Krušne drobtine z zelišči

KRUŠNE DROBTINE Z ZELIŠČI

Kruhovi cmoki in kruhov nadev so super, ampak ... Ko enkrat preizkusite takšne drobtine, kot jih iz starega kruha pripravi chef Marko Pavčnik, dobi star kruh v vaši kuhinji kar naenkrat povsem novo vlogo. Kaj pa vi naredite iz starega kruha? Saj veste, porabiti ga je treba do konca!

 

Oglejte si VIDEO >

Video za v smeti #3, KRUHOV NARASTEK

KRUHOV NARASTEK

Kdo bi si mislil, da so vrhunski kuharji pravzaprav čarovniki. Chef Marko Pavčnik je namreč pripravil izjemno sladico, kar ni nič nenavadnega ... Preseneti pa dejstvo, da jo je pripravil iz starega kruha. Če slučajno nisi vedel/-a, kaj narediti s starim kruhom, zdaj zagotovo veš. Videti je odlično!

 

Oglejte si VIDEO >

Hrana ne sodi v smeti, zelenjavni fond

ZELENJAVNI FOND

Običajno bi kupček zelenjave (oziroma njenih olupkov in obrezanih delov), ki ga ima v videu pred sabo chef Marko Pavčnik, verjetno pristal v košu za biološke odpadke. Marko pa nam je iz tega kupčka zelenjave skuhal nekaj, kar lahko naše jedi dvigne na višjo raven - vrhunski zelenjavni fond. Mi smo navdušeni! Pa še količino zavržene hrane bomo tako skupaj zmanjšali.

 

Oglejte si VIDEO >

Hrana ne sodi v smeti, vloženi paradižniki

VLOŽENI PARADIŽNIKI

Samo najbolj talentirani kuharski mojstri vedo, kako iz hrane, ki bi jo marsikdo vrgel v smeti, narediti vrhunsko jed. Še dobro, da imamo chefa Pavčnika, ki v sklopu naše serije videov z nami deli svoje kreativne kulinarične domislice. Tokrat nam bo pokazal, kaj lahko naredite iz prezorjenih paradižnikov. Saj veste, porabiti jih je treba do konca!

 

Oglejte si VIDEO >

Hrana ne sodi v smeti, bruskete

BRUSKETE

V prejšnjem videu nam je chef Marko Pavcnik pokazal, kaj lahko naredimo iz prezorjenih paradižnikov. Če videa še niste pogledali, vam predlagamo, da to storite takoj zdaj. Zakaj? Ker v današnjem videu pripravljamo bruskete! In to iz starega kruha. Mmm, koga boste povabili na prigrizek? 

 

Oglejte si VIDEO >

Video za v smeti #7, Mesni fond

MESNI FOND

Marko Pavčnik tokrat razkriva skrivnost njegovih najboljših mesnih jedi. Kdo bi si mislil, da se ključ do vrhunskih gurmanskih obrokov skriva ravno v hrani, ki jo večina ljudi zavrže. Naslednjič vse obreznine mesa in kosti prihranite ter iz njih pripravite okusen in vsestranski mesni fond.

 

Oglejte si VIDEO >

JABOLKA

Vam ni uspelo porabiti vseh jabolk, ki ste jih kupili? Ne vrzite jih stran! Iz njih si raje pripravite bogato ozimnico. Chef Marko Pavcnik je za vas pripravil tako brez zavržene hrane. Oglejte si spodnji video in odkrijte, kako si jabolka shraniti za celo leto, iz njih pripraviti marmelado in prigrizke, pri tem pa porabiti celo olupke!


Oglejte si video >>

SIROVA OSNOVA

Ste eni izmed tistih, ki suho skorjo na siru zavržete? Naslednjič jo raje shranite in iz nje in drugih ostankov sira pripravite pravo kulinarično specialiteto. Ne verjamete, da je to mogoče? Poglejte nov video za v smeti, v katerem vam chef  Marko Pavčnik razloži, kako izkoristiti prav vsak košček sira in pri tem navdušiti z izvrstno jedjo!

 

Oglejte si video >>

SUŠENJE IN DEHIDRACIJA

Kakšen okus imajo prazniki? Chef Marko Pavčnik pravi, da je praznični okus tisti, ki spominja na doma pripravljene čaje, sladke krhlje, obložene kruhke in celo zdrobljeno rdečo peso. V videu preverite, kaj točno nam je s tem želel povedati. Ljubitelji slastnih obloženih kruhkov pa nujno počakajte do konca videa!

 

Oglejste si video >>

Izdelke poiščite tudi v naši spletni trgovini SPAR Online

ZA OKOLJU PRIJAZNE PIKNIKE

IZBOR IZ PESTRE PONUDBE IZDELKOV SIMPEX