SPAR To Go - sveže pripravljeno v trgovini
Sveže pripravljeno v trgovini!

SPAR To Go - naš recept za popoln obrok

Za vse, ki si na poti ali v službi zaželite okusnega obroka, imamo odlično rešitev: ponudbo SPAR To GO, ki jo sveže pripravljamo v naših trgovinah!

Predstavljamo vam pestro izbiro dnevno svežih in v trgovini pripravljenih jedi, med katerimi boste našli pice, francosko pecivo, bureke, raznovrstne sendviče in solate, za poobedek pa sladice in pripravljene mešanice svežega sadja.

Pogrešali ne boste niti široke ponudbe pečenega mesa, ocvrte zelenjave in mesnih jedi, narastkov in lazanj ter sveže pečenih dobrot z žara.

Poskusite jih. In ne samo takrat, ko se vam mudi.

Ponudba SPAR To Go izdelkov se razlikuje glede na posamezno trgovino.
Oglejte si seznam ponudbe.

Vegi skodelica BLAŽA MIHEVA!

Postrezite si z Vegi skodelico, ki v eni porciji združuje veliko različne zelenjave, beljakovin in vitaminov. Skodelica je primerna tudi za vegane, zaradi skrbno izbranih sestavin pa bo poskrbela za optimalno uravnotežen in okusen obrok.


VEGI SKODELICA
sestavine: črni riž, beli in rdeči fižol, čičerika, paprika, češnjev paradižnik, solata, avokado, sezam, namaz iz indijskih oreščkov, jabolčni kis, pivski kvas, sol

SAMO V INTERSPARIH


BLAŽ MIHEV, certificiran osebni trener, prehranski svetovalec in razvijalec receptov

Pri kreiranju svojih jedi daje velik poudarek na pravo izbiro sestavin in na to, da so obroki okusni, zdravi in optimalno sestavljeni.

Blaževe fit recepte lahko najdete na našem Instagram profilu @spar.si in prenovljeni spletni strani Jedel Bi.

Izdelek trenutno ni na voljo v vseh trgovinah INTERSPAR.

Porcija polnovrednega, lahkega in okusnega obroka!

SPAR TO GO OBROK V OKOLJU PRIJAZNI EMBALAŽI

V sklopu naše ekološke zaveze o dolgoročnem zmanjševanju količine plastike ves čas spreminjamo embalažo svojih izdelkov in uporabljamo biorazgradljive materiale.

Novost v naši ponudbi je, da vam izbrane predpripravljene jedi SPAR TO GO postrežemo v praktični embalaži, ki je izdelana iz lesa, papirja ali reciklirane plastike.

Solate z okusom morja

Lahka, okusna in osvežujoča ponudba

Pripravljeno za posladkat

Okusne riževe solate

Za vse okuse

Izdelke poiščite tudi v naši spletni trgovini SPAR Online