SPAR Hitroteka

Okusno prehranjevanje, ki dohiteva vaš hiter življenjski tempo

Čas je v sodobnem življenju velika dragocenost. Ob vsakodnevnem hitenju in dolgih delovnikih nenehno iščemo ravnovesje med poklicnim in družinskim življenjem, med obveznostmi in prostočasnimi dejavnostmi. Vsakodnevna priprava obrokov pa je postala prav poseben izziv. A dobra novica je, da se tudi v teh okoliščinah lahko kaj dobrega poje, saj so na voljo 'ready to eat' oz. pripravljene jedi.  

Pripravljene jedi - Jejte dobro, tudi ko ne kuhate

Jejte dobro, tudi ko ne kuhate

Še pred nekaj desetletji je bila priprava vsakodnevnih obrokov osrednji del družinskega življenja, a sodobne obveznosti so ta vzorec porušile. Kakovosten izbor raznovrstnih pripravljenih jedi danes predstavlja ne le praktično, ampak tudi okusno rešitev za tiste dni, ko za štedilnik zmanjka časa.

Pripravljene jedi - Bodite izbirčni tudi pri tej hrani

Bodite izbirčni tudi pri tej hrani

Prehranska vrednost lahko s hitro prehrano ali enoličnim izborom pripravljenih jedi postane preveč siromašna, zato bodite izbirčni in preverite različne možnosti obrokov. Prav tako kot pri drugih vrstah hrane bodite pozorni na sestavine ter vsebnost kalorij, maščob in dodanega sladkorja.  

Pripravljene jedi - Izberite kakovost in raznovrstnost

Izberite kakovost in raznovrstnost

Ugotovili boste, da se tudi med pripravljenimi jedmi ponujajo okusne in uravnotežene kombinacije jedi. Prav tako kot tiste, pripravljene v domači kuhinji, vključujejo beljakovine, vlaknine, vitamine, minerale in druga pomembna hranila.  

Oglejte si okusno izbiro pripravljenih jedi v naši Hitroteki!

Sendviči, solate, wrapi in pice ter cela vrsta pripravljenih toplih jedi in obrokov, ki jih hitro in preprosto pogrejte kar  v mikrovalovni pečici, vodni kopeli ali ponvi. Naj vam tekne!
Vedno sveže. Vedno okusno. Vedno  

Prednosti pripravljenih jedi

Priporočamo izbrane pripravljene jedi

Večerja z družino med tednom – zakaj je koristna?

Ker ta preprosta rutina dolgoročno koristi družinski harmoniji. Naj vas ne zagrabi panika, ker čez teden ne uspete kuhati družinskih večerij. Pri tem vam lahko vedno priskoči na pomoč pester izbor pripravljenih jedi v naših trgovinah.   

Preberite več
Svoboda izbire

Sodelujte v nagradnem kvizu in se pobližje seznanite s širino ponudbe v naših trgovinah. Podarjamo SPAR darilne kartice v vrednosti 40 €.

Nagradni kviz