Od praženega krompirja do indijske kuhinje, SPAR Hitroteka

Od praženega krompirja do indijske kuhinje

Pozabite na dolgočasne navade in vedno iste obroke. Z raznoliko ponudbo pripravljene hrane lahko vsak dan odkrivate nove okuse. Od klasičnih, domačih jedi do kulinaričnih doživetji, ki so jih navdihnile kuhinje sveta. Odkrijte pestrost pripravljenih jedi, saj lahko že danes začinijo vašo malico, kosilo ali večerjo.   

Od praženega krompirja do indijske kuhinje, Eksotika daljnih dežel

S pripravljeno hrano tudi ob pomanjkanju časa raziskujete eksotične okuse. Azijski so vedno priljubljeni, pa naj bodo takšni, ki jih pogrejete ali vse bolj popularne, sveže pripravljene 'sklede'. Polne hrustljave zelenjave in hranljivih beljakovin nasitijo tudi brez štetja kalorij.

Od praženega krompirja do indijske kuhinje, Dobrote s sosedove mize

Tudi če radi pogledate čez planke in uživate v dobrotah bližnjih kuhinj, boste med pripravljenimi jedmi našli nekaj zase. Na voljo so vam jedi z italijanskim pečatom in očarljivi okusi drugih sredozemskih dežel. Priročno pripravljena hrana bodo popestrila vsakdanje jedilnike.

Od praženega krompirja do indijske kuhinje, Domači okusi so klasika

Ne čakajte na pražen krompir do naslednje nedelje. Slastno domačo prilogo najdete tudi na polici pripravljenih jedi in jo postrežete en, dva, tri. Ker med ponudbo ne manjka pripravljenih mesnih dobrot, boste klasično kosilo postregli brez zamudne priprave.

Od praženega krompirja do indijske kuhinje, Fit izbor in veganska smer

Brezskrbno uživanje v dobrih okusih je s pestro izbiro pripravljene hrane na voljo vsem, ki prisegate na rastlinsko prehrano. Prav tako ste na pravem mestu vsi, ki iščete posebne kombinacije živil, s katerimi želite zapolniti dodatne potrebe po beljakovinah in energiji.    

Od praženega krompirja do indijske kuhinje, Sladice za piko na i

Vaše kulinarično potepanje pa se z vsem naštetim še ni končalo. Tudi na sladice nismo pozabili. Pripravljene vam pridejo prav tudi takrat, ko vam zmanjka časa le še za sladki del kosila, ali pa, ko se v zadnjem trenutku napovejo popoldanski obiski.

Poiščite pripravljene jedi v spletni trgovini SPAR Online

SPAR Hitroteka

Vsakodnevna priprava obrokov je danes postala prav poseben izziv. A dobra novica je, da se tudi v teh okoliščinah lahko kaj dobrega poje, saj so na voljo 'ready to eat' oz. pripravljene jedi.  

Pripravljene jedi, Večerja z družino med tednom – zakaj je koristna?
Večerja z družino med tednom – zakaj je koristna?

Ker ta preprosta rutina dolgoročno koristi družinski harmoniji. Naj vas ne zagrabi panika, ker čez teden ne uspete kuhati družinskih večerij. Pri tem vam lahko vedno priskoči na pomoč pester izbor pripravljenih jedi v naših trgovinah.    

SPAR To Go - sveže pripravljeno v trgovini
SPAR To Go - naš recept za popoln obrok

Sendviči, solate, pečenke, pice, bureki, ocvrtki, sladice - vse te in ostale slastne obroke iz ponudbe Spar To Go sveže pripravljamo v vaši trgovini. Poskusite jih. In to ne samo takrat, ko se vam mudi.

Več vem, bolje jem

Več vem, bolje jem – zmagovalna pot do uravnotežene prehrane … in SUPER NAGRAD! Sodeluj v tedenskih kvizih in osvoji kolo Merida, kolesarski dres Bahrain Victorious ali druge tedenske nagrade.

Sodeluj >>