Hrustljava solata – osvežujoči izbor poletne sezone

Ko se temperature dvigajo, naše telo hrepeni po lažjih, osvežujočih jedeh, ki nas nahranijo, a ne obtežijo našega želodca. Na vrata trka sezona svežih solat. V naših trgovinah skrbimo za pripravo slastnih kombinacij, v katerih lahko uživate tako v pisarni, na klopci v parku ali za domačo mizo.

Solate so v vročih dneh zares pametna izbira. Razkrivamo, zakaj.  

številne sestavine, kot so zelena solata, kumare, paradižnik, vsebujejo veliko vode, kar pomaga telesu ohranjati hidracijo tudi v vročih dneh.

solate so običajno lažje in bolj osvežilne kot topli obroki, zato nam v vročini tudi bolj teknejo. Nahranijo nas brez občutka obremenjenosti in ohranjajo bolj aktivne.   

solate so običajno polne sezonske zelenjave, brez katere ni uravnotežene prehrane. Z dodanimi beljakovinskimi živili so odlična podpora dnevnega tempa.   

sveže zapakirane v priročni embalaži lahko gredo z vami v službo, šolo, na fakulteto. Pa tudi za domov so praktična izbira, saj prihranijo vaš dragoceni čas.

Sparov solatni bar: solate, ki jih morate poizkusiti

Dobrodošli v našem svetu solat, ki so vedno sveže pripravljene. Prisegamo na pestre recepture, zato preverite, kaj dobrega smo skrbno očistili, lepo narezali in okusno sestavili za vas.

Priljubljene solatne kombinacije:

za vse, ki prisegate na klasične solatne mešanice z različnimi dodatki, kot so ocvrt piščanec, slastna tuna ali trdo kuhano jajce.

Solatni okusi od tu in tam:

navdih za solatne recepture najdemo marsikje, tudi v italijanskih sestavinah 'caprese' in seveda vedno priljubljeni šopski solati.

Vitalen in fitnes solatni izbor:

ko je vaša solata tudi premišljen obrok, so vam na voljo solate, v katerih damo beljakovinam še posebno veljavo.

Od praženega krompirja do indijske kuhinje, SPAR Hitroteka
Odkrivajte okuse s pripravljeno hrano

Pozabite na enolične okuse, saj je ponudba pripravljenih jedi vsak dan bolj pisana in raznolika. Ste danes za azijsko kuhinjo ali bi samo sveže hrustljavo solatko?  

Pripravljene jedi, Večerja z družino med tednom – zakaj je koristna?
Večerja z družino med tednom – zakaj je koristna?

Ker ta preprosta rutina dolgoročno koristi družinski harmoniji. Naj vas ne zagrabi panika, ker čez teden ne uspete kuhati družinskih večerij. Pri tem vam lahko vedno priskoči na pomoč pester izbor pripravljenih jedi v naših trgovinah.    

SPAR Hitroteka

Vsakodnevna priprava obrokov je danes postala prav poseben izziv. A dobra novica je, da se tudi v teh okoliščinah lahko kaj dobrega poje, saj so na voljo 'ready to eat' oz. pripravljene jedi.  

SPAR To Go - sveže pripravljeno v trgovini
SPAR To Go - naš recept za popoln obrok

Sendviči, solate, pečenke, pice, bureki, ocvrtki, sladice - vse te in ostale slastne obroke iz ponudbe Spar To Go sveže pripravljamo v vaši trgovini. Poskusite jih. In to ne samo takrat, ko se vam mudi.

NAVIJAJ IN ZADENI

Igraj nogometno igrico in zadeni super S BUDGET navijaški paket, vključno s SPAR darilno kartico v vrednosti 50 €. Naj se vroče navijaško poletje prične!

Igraj >>