SPAR Scotty, Molly, Fiffy

Scotty za pse, Molly za mačke, Fiffy za male živali. Kakovost, v kateri bodo uživali vaši hišni ljubljenčki.

Hrana za mačke, pse in male živali

Predanost, prisrčnost in prijateljstvo, ki jih občutimo ob hišnih ljubljenčkih, so brezmejni in vzajemni. Zato jim želimo ponuditi le najboljše. Z našimi specializiranimi znamkami Spar vam olajšamo izbiro, saj na prodajne police uvrščamo hrano za hišne živali, ki je preverjene kakovosti. Spoznajte še druge izvrstne izdelke, saj vas bodo prepričali tudi z nizko ceno.  

Scotty

Naši zvesti spremljevalci s hladnim smrčkom si zaslužijo hrano in druge dobrote odličnega okusa. Znamka Scotty zato vključuje suho in mehko pasjo hrano ter izbrane priboljške za vmesne obroke. Z njimi boste prispevali k uravnoteženi prehrani vašega pasjega prijatelja.  

Molly

Molly predstavlja mačjo hrano, steljo in priboljške visoke kakovosti. Vaša žametna šapica bo z njimi lažje aktivna in vedno igriva, tudi če ima posebne prehranske potrebe. Mačjemu značaju in potrebam boste enostavno ugodili s tremi znamkami: Molly, Molly nature in Molly premium.  

Fiffy

Hrčki, zajci, morski prašički in skobčevke so simpatični sostanovalci, s katerimi je lepo deliti dom. Tudi najmanjši hišni ljubljenčki pa potrebujejo najboljšo oskrbo. Z izdelki naše znamke Fiffy boste enostavno poskrbeli za pestro in uravnoteženo hrano, ki ustreza posamezni vrsti malih živali.  

Izdelke poiščite tudi v naši spletni trgovini SPAR Online

NAVIJAJ IN ZADENI

Igraj nogometno igrico in zadeni super S BUDGET navijaški paket, vključno s SPAR darilno kartico v vrednosti 50 €. Naj se vroče navijaško poletje prične!

Igraj >>