Slaščičarke Pekarne SPAR

Ročna izdelava

Poznavanje slaščičarskih tehnik, predano ročno delo in ljubezen do ustvarjanja sladkih dobrot so lastnosti, ki krasijo našo slaščičarsko ekipo Pekarne SPAR. Ko k temu dodamo še izvrstne sestavine in posluh za želje kupcev, se iz receptur rodijo slaščičarske dobrote, ob katerih si lahko obliznete prste.

Slaščice SPAR

V slaščičarni Pekarne SPAR slaščice skrbno izdelujejo že skoraj 15 let. Ko večina še uživa pod toplo odejo, se v  Sparovi slaščičarski delavnici že prižgejo peči. Rokave si zgodaj  zjutraj najprej zavihajo ‘biskvitarji’ – delo v slaščičarni namreč poteka kar v štirih izmenah, ki poskrbijo, da so slaščice na policah Sparovih trgovin ne le raznovrstne in slastne, pač pa tudi sveže. Ob 3. uri zjutraj zato najprej zadiši po maslu, linškem testu, sveže pečenem biskvitu, listnatem testu in podobnih pecivih, ki so osnova za nadaljnje delo. Naslednja izmena slaščičarskih mojstrov pripravi kreme, polnila, marmelade in oblive, popoldne pa so poleg rezanja, prelaganja in pakiranja na vrsti tudi najbolj romantična slaščičarska opravila – krašenje tort in drugih slaščic. Do 20. ure so sladka naročila pripravljena za dostavo v trgovine.

Torte

Izbirajte med čokoladnimi in sadnimi, med posameznimi kosi in celimi tortami za razna praznovanja.

Rolade, krostate in pite

Posladkajte se s svežimi čokoladnimi in sadnimi dobrotami!

Rezine, zavitki in ostale dobrote

Osvežite se z našimi odličnimi slaščicami!

SPAR PREMIUM torte

Ekskluzivno linijo SPAR PREMIUM, ki temelji na vrhunski kakovosti ter skrbni, tradicionalni pripravi in kontroliranem poreklu, stalno dopolnjujemo z novimi, izvirnimi, predvsem pa visoko kakovostnimi dobrotami. Izdelki SPAR PREMIUM so plod bogate tradicije in butične proizvodnje.

Vse izdelke odlikujeta prvovrsten okus in najvišja kakovost. Predstavljamo vam odlične SPAR PREMIUM torte, ki smo jih za vas pripravili z ljubeznijo in predanostjo.

Naravne in vedno sveže visoko kakovostne sestavine ter ročne spretnosti naših slaščičarjev so recept za odličnost.

Privoščite si le najboljše!

S tortami SPAR PREMIUM boste razvajali sebe in svoje najdražje.   

Izdelke poiščite tudi v naši spletni trgovini SPAR Online

Svoboda izbire

Sodelujte v nagradnem kvizu in se pobližje seznanite s širino ponudbe v naših trgovinah. Podarjamo SPAR darilne kartice v vrednosti 40 €.

Nagradni kviz