S-BUDGET - prihranite pri ceni, ne pri kakovosti.

S-BUDGET

NAJCENEJŠI PRI NAS

Že vrsto let lahko v trgovinah Spar in Interspar nakupujete izdelke iz linije S-BUDGET, ki so najugodnejši pri nas. Danes vam v liniji ponujamo že več kot 500 izdelkov za vaše vsakodnevne potrebe.

Vsem prehrambnim izdelkom S-BUDGET v sodelovanju s priznanimi slovenskimi in tujimi inštituti preverjamo kakovost. Poleg tega kakovost redno preverjajo tudi naši dobavitelji v procesu proizvodnje. Veliko izdelkov S-BUDGET so strokovnjaki na Biotehniški fakulteti ocenili s senzorično oceno »ODLIČNA KAKOVOST«.

Poskusite zmagovalno S-BUDGET mocarelo!

Mocarela je lahka, kremasta in najboljšo najdete v Sparu!

S-BUDGET mocarela je namreč zmagovalka med mocarelami, saj je na neodvisnem potrošniškem testu Zveze potrošnikov Slovenija osvojila prvo mesto med skupno 17 ocenjevanimi mocarelami drugih blagovnih znamk!

 

Preverite okusen recept z S BUDGET mocarelo, ki ga je pripravila Nina Zorčič

 

Velika izbira, preverjena kakovost, nizke cene. Z izdelki S-BUDGET v Sparu vedno za malo denarja dobite veliko.  

 

Najprej piči v SPAR, potem na piknik!

Malo denarja, veliko muzike!

Recept Nine Kastelic - Leaneen, njoki v sirovi omaki s špinačo

Njoki v sirovi omaki s špinačo

Sestavine:

  • 500 g krompirjevih njokov
  • 150 g sveže špinače
  • 1 žlica masla
  • 1 žlička česna v prahu
  • 1/2 žličke čebule v prahu
  • 250 ml sladke smetane
  • 120 ml mleka
  • 100 g sira gauda
  • poper
  • sol
Postopek priprave:
  1. V manjši posodi zavremo vodo in v vrelo damo očiščeno špinačo. Kuhamo jo 2 minuti, nato pa jo odcedimo in sesekljamo bolj na drobno.
  2. V večji kozici raztopimo maslo. Dodamo česen in čebulo v prahu, malenkost prepražimo, da malo zadiši, nato pa takoj vlijemo sladko smetano in mleko.
  3. Kuhamo, da omaka zavre, potem pa temperaturo zmanjšamo, da med nadaljnjim kuhanjem samo rahlo brbota.
  4. Dodamo nariban sir in mešamo, da se raztopi. Sledita še sol in poper. Omako poskusimo in jo po okusu še dodatno začinimo.
  5. Ob rahlem brbotanju in pogostem mešanju jo kuhamo še okoli 5 minut.
  6. Nato dodamo špinačo, premešamo, kuhamo še minutko in omaka je pripravljena.
  7. Vanjo vmešamo krompirjeve njoke, ki smo jih prej skuhali v osoljeni vodi in slastno kosilo je pripravljeno.
 
Recept je za nas pripravila Nina Kastelic – Leaneen.

Izdelke poiščite tudi v naši spletni trgovini SPAR Online