V SPARU PRIŠPARAŠ
Zakaj ne vidite vsebine?

Skrbimo za vaš dober nakup

V Sparu nudimo vse, kar potrebujete, obenem pa zagotavljamo dober nakup za vse!
Prepričajte se sami.

V Sparu prišparaš, Znižane redne cene določenih izdelkov

Na nas se lahko zanesete – držimo obljubo!

Držimo obljubo diskontnih cen in nižamo redne cene določenim izdelkom.

Znižali smo redne cene kar 47 izdelkom kakovostne znamke S BUDGET – preverite, katerim!

Izbrani izdelki S BUDGET z znižano redno ceno

Nižamo redne cene določenim izdelkom.

Tokrat smo znižali redne cene 13 izdelkom iz žit - preverite, katerim!

Izbrani izdelki z znižano redno ceno

Trditev velja na podlagi opravljenih mesečnih popisov rednih cen preko 9000 izdelkov priznanih blagovnih znamk s strani neodvisnega podjetja od 1. 1. 2022 do 5. 9. 2023. V primerjavo sta vključeni trgovini Mercator in Tuš (popis izveden v Mercator Center Rudnik Ljubljana, Planet Tuš Celje in del Planet Tuš Maribor ter Planet Tuš BTC). V primerjavi so upoštevane redne cene navedenih trgovcev na slovenskem trgu. Iz primerjave so izvzeti izdelki, ki so vključeni v akcijo ali drugo cenovno promocijo zgoraj omenjenih trgovcev.

Povprečje JANUAR 2022 - SEPTEMBER 2023
 

Povzetek MERCATOR TUŠ Povprečje
SPAR cenejši: 77,73% 72,80% 75,26%
Enake cene: 16,24% 19,26% 17,75%
SPAR dražji: 6,03% 7,94% 6,98%
      Povprečje
Spar cenejši ali enake cene 93,97% 92,06% 93,02%
Popis se je izvajal 21 mesecev zapored, rezultate vseh 21 popisov najdete TUKAJ

Zadnji septembrski popis je pokazal, da je v Sparu kar 94 % izdelkov na voljo po nižji ali enaki ceni kot pri ostalih klasičnih trgovcih, ki poslujejo po vsej Sloveniji.

Spodaj spisek 9.714 izdelkov, ki smo jih primerjali v septembrskem popisu (Mercator, Tuš).

POPIS SEPTEMBER 2023 – seznam vseh primerjanih izdelkov
V SPARU NIZKIH CEN NE ZAGOTAVLJAMO SAMO ZA 28 IZDELKOV OSNOVNE KOŠARICE, AMPAK ZA VEČ KOT 8.000 IZDELKOV IZ NAŠE ŠIROKE PONUDBE.

Pri nas so vam že leta na voljo številne ugodnosti.

S-BUDGET

VEDNO VAM JE NA VOLJO PREKO 500 KAKOVOSTNIH IZDELKOV S-BUDGET PO DISKONTNIH CENAH.

Cene izdelkov S Budget so najnižje cene pri nas in so na enakem nivoju kot cene primerljivih izdelkov v diskontnih trgovinah.

Več

Izbor S BUDGET izdelkov z oznako ODLIČNA KAKOVOST

VEČ KOT 2000 IZDELKOM PRIZNANIH ZNAMK ZAGOTAVLJAMO NESPREMENJENO TRAJNO ZNIŽANO CENO DO MARCA 2024.

Projekt Trajno znižano vključuje več kot 2000 izdelkov priznanih blagovnih znamk, katerih cena je znižana od 7. 9. 2023 pa vse do 6. 3. 2024. Cene izdelkov z oznako Trajno znižano veljajo ob nakupu s SPAR plus kartico. Cene izdelkov z oznako Trajno znižano se lahko še dodatno znižajo oziroma se v prodajno promocijo vključi nove izdelke.
Popusti iz akcije Trajno znižano se ne seštevajo z ostalimi popusti oziroma akcijami, če ni izrecno opredeljeno drugače. Skozi celotno obdobje, ko so izdelki znižani, je ob znižani ceni navedena tudi redna cena izdelka. Število izdelkov z oznako Trajno znižano v posamezni trgovini je odvisno od njene velikosti. Velja za trgovine največjega formata.

Seznam izdelkov

VEČ KOT 550 IZDELKOV PRIZNANIH ZNAMK NE MORETE PO REDNI CENI NIKJER V SLOVENIJI KUPITI CENEJE KOT V SPARU.

Redne cene izdelkov z oznako »Redna cena – Nikjer Ceneje« veljajo od 7. 9. 2023 do 6. 3. 2024 na osnovi popisa, opravljenega od 1. 8. do 17. 8. 2023 v trgovinah Mercator Rudnik, Planet Tuš Celje (del Planet Tuš Maribor), Lidl Novo mesto, Hofer Ljubljana in DM Ljubljana.

Ponudba velja do preklica. V času promocije se lahko izbor izdelkov spremeni.

Seznam

PRIMERJAVA REDNIH CEN:

Redne cene izdelkov z oznako »Redna cena – Nikjer Ceneje« smo preverili in primerjali z rednimi cenami enakih izdelkov v trgovinah Mercator Rudnik, Planet Tuš Celje (del Planet Tuš Maribor), Lidl Novo mesto, Hofer Ljubljana in DM Ljubljana od 1. 8. do 17. 8. 2023. V primerjavi so upoštevane redne cene navedenih trgovcev na slovenskem trgu. Iz primerjave so izvzeti izdelki, ki so vključeni v akcijo ali drugo cenovno promocijo zgoraj naštetih trgovcev. V primeru, da boste od 7. 9. 2023 do 6. 3. 2024 v kateri od trgovin Tuš, Mercator, Hofer, Lidl ali DM kupili enak izdelek po nižji redni ceni kot v trgovinah SPAR ali INTERSPAR, vam bomo razliko v ceni povrnili na vašo SPAR plus kartico. Vračilo razlike redne cene ne velja za izdelke, ki so vključeni v akcijo ali drugo cenovno promocijo zgoraj naštetih trgovcev.

Navedeno število izdelkov z oznako “Redna cena-Nikjer Ceneje” velja za trgovino največjega formata. “Nikjer Ceneje” je blagovna znamka podjetja SPAR Slovenija d.o.o..

SLOVENSKA KOŠARICA - PRIMERJAVA CEN OSNOVNIH ŽIVIL

Primerjava najnižjih rednih cen košarice v Sloveniji (26. 9. 2023)

Preverili smo mit o nižjih cenah izdelkov čez mejo (Italija)

Primerjali smo 882 izdelkov v trgovini FAMILA, Muggua (Milje), Italija.

Primerjava je pokazala, da je nakup v SPAR-u v povprečju cenejši:

Primerjali smo 882 izdelkov v SPAR-u z izdelki v trgovini FAMILA, Muggia (Milje), Italija. Primerjava je bila opravljena v juliju in avgustu 2023.