V SPARU PRIŠPARAŠ
Zakaj ne vidite vsebine?

Skrbimo za vaš dober nakup

V Sparu nudimo vse, kar potrebujete, obenem pa zagotavljamo dober nakup za vse!
Prepričajte se sami.

V SPARU ZANESLJIVO SKOZI DALJŠE OBDOBJE ZAGOTAVLJAMO UGODNE CENE. NEODVISNI POPIS CEN VEČ KOT 9.000 IZDELKOV V 28 ZAPOREDNIH MESECIH DOKAZUJE, DA JE V SPARU V POVPREČJU KAR 93 % IZDELKOV NA VOLJO PO NIŽJI ALI ENAKI REDNI CENI KOT V MERCATORJU IN TUŠU.

Trditev velja na podlagi opravljenih mesečnih popisov rednih cen preko 9000 izdelkov priznanih blagovnih znamk s strani neodvisnega podjetja od 1. 1. 2022 do 4. 4. 2024. V primerjavo sta vključeni trgovini Mercator in Tuš (popis izveden v Mercator Center Rudnik Ljubljana, Planet Tuš Celje in del Planet Tuš Maribor ter Planet Tuš BTC). V primerjavi so upoštevane redne cene navedenih trgovcev na slovenskem trgu. Iz primerjave so izvzeti izdelki, ki so vključeni v akcijo ali drugo cenovno promocijo zgoraj omenjenih trgovcev.

Povprečje JANUAR 2022 - APRIL 2024
 

Povzetek MERCATOR TUŠ Povprečje
SPAR cenejši: 74,53% 70,15% 72,34%
Enake cene: 19,93% 22,28% 21,10%
SPAR dražji: 5,55% 7,57% 6,56%
      Povprečje
Spar cenejši ali enake cene 94,45% 92,43% 93,44%
Popis se je izvajal 28 mesecev zapored, rezultate vseh 28 popisov najdete TUKAJ

Zadnji aprilski popis je pokazal, da je v Sparu kar 93 % izdelkov na voljo po nižji ali enaki redni ceni kot v Mercatorju in Tušu.

Spodaj spisek 9.406 izdelkov, ki smo jih primerjali v aprilskem popisu (Mercator, Tuš).

POPIS APRIL 2024 – seznam vseh primerjanih izdelkov

Popis trgovca Hofer

Popis pokazal, da je Spar pri 95 % primerjanih izdelkih cenejši ali ima enako ceno od ostalih klasičnih trgovcev

Po spisku, ki ga je trgovec Hofer objavil novembra 2023 in v katerem primerja cene priznanih blagovnih znamk med trgovinami SPAR, Mercator in Tuš, pa je SPAR pri 95 % primerjanih izdelkih ali cenejši ali ima enako ceno od ostalih klasičnih trgovcev in sicer je SPAR cenejši od Mercatorja pri 598 (64 %) izdelkih, od Tuša pa pri 474 izdelkih (60 %).

Pri nas so vam že leta na voljo številne ugodnosti.

S-BUDGET

VEDNO VAM JE NA VOLJO PREKO 500 KAKOVOSTNIH IZDELKOV S-BUDGET PO DISKONTNIH CENAH.

Cene izdelkov S Budget so najnižje cene pri nas in so na enakem nivoju kot cene primerljivih izdelkov v diskontnih trgovinah.

Več

Izbor S BUDGET izdelkov z oznako ODLIČNA KAKOVOST

VEČ KOT 2000 IZDELKOM PRIZNANIH ZNAMK ZAGOTAVLJAMO NESPREMENJENO TRAJNO ZNIŽANO CENO DO SEPTEMBRA 2024

Projekt Trajno znižano vključuje več kot 2000 izdelkov priznanih blagovnih znamk, katerih cena je znižana vse do 4. 9. 2024. Cene izdelkov z oznako Trajno znižano veljajo ob nakupu s SPAR plus kartico. Cene izdelkov z oznako Trajno znižano se lahko še dodatno znižajo oziroma se v prodajno promocijo vključi nove izdelke. Popusti iz akcije Trajno znižano se ne seštevajo z ostalimi popusti oziroma akcijami, če ni izrecno opredeljeno drugače. Skozi celotno obdobje, ko so izdelki znižani, je ob znižani ceni navedena tudi redna cena izdelka. Število izdelkov z oznako Trajno znižano v posamezni trgovini je odvisno od njene velikosti. Velja za trgovine največjega formata.

Seznam izdelkov

VEČ KOT 500 IZDELKOV PRIZNANIH ZNAMK NE MORETE PO REDNI CENI NIKJER V SLOVENIJI KUPITI CENEJE KOT V SPARU

PRVI VAL

 Redne cene izdelkov z oznako »Redna cena – Nikjer Ceneje« veljajo od 7. 3. 2024 do 4. 9. 2024 na osnovi popisa, opravljenega od 1. 2. do 5. 2. 2024 v trgovinah Mercator Rudnik, Planet Tuš Celje (del Planet Tuš Maribor), Lidl Novo mesto, Hofer Ljubljana in DM Ljubljana.

Ponudba velja do preklica. V času promocije se lahko izbor izdelkov spremeni.

Seznam

PRIMERJAVA REDNIH CEN:

Redne cene izdelkov z oznako »Redna cena – Nikjer Ceneje« smo preverili in primerjali z rednimi cenami enakih izdelkov v trgovinah Mercator Rudnik, Planet Tuš Celje (del Planet Tuš Maribor), Lidl Novo mesto, Hofer Ljubljana in DM Ljubljana od 1. 2. do 5. 2. 2024. V primerjavi so upoštevane redne cene navedenih trgovcev na slovenskem trgu. Iz primerjave so izvzeti izdelki, ki so vključeni v akcijo ali drugo cenovno promocijo zgoraj naštetih trgovcev. V primeru, da boste od 7. 3. 2024 do 4. 9. 2024 v kateri od trgovin Tuš, Mercator, Hofer, Lidl ali DM kupili enak izdelek po nižji redni ceni kot v trgovinah SPAR ali INTERSPAR, vam bomo razliko v ceni povrnili na vašo SPAR plus kartico. Vračilo razlike redne cene ne velja za izdelke, ki so vključeni v akcijo ali drugo cenovno promocijo zgoraj naštetih trgovcev.

Navedeno število izdelkov z oznako “Redna cena-Nikjer Ceneje” velja za trgovino največjega formata. “Nikjer Ceneje” je blagovna znamka podjetja SPAR Slovenija d.o.o..

DRUGI VAL

 Redne cene izdelkov z oznako »Redna cena – Nikjer Ceneje« veljajo od 4. 4. 2024 do 4. 9. 2024 na osnovi popisa, opravljenega od 1. 3. do 5. 3. 2024 v trgovinah Mercator Rudnik, Planet Tuš Celje (del Planet Tuš Maribor), Lidl Novo mesto, Hofer Novo mesto in DM Ljubljana.

Ponudba velja do preklica. V času promocije se lahko izbor izdelkov spremeni.

Seznam

PRIMERJAVA REDNIH CEN:

Redne cene izdelkov z oznako »Redna cena – Nikjer Ceneje« smo preverili in primerjali z rednimi cenami enakih izdelkov v trgovinah Mercator Rudnik, Planet Tuš Celje (del Planet Tuš Maribor), Lidl Novo mesto, Hofer Novo mesto in DM Ljubljana od 1. 3. do 5. 3. 2024. V primerjavi so upoštevane redne cene navedenih trgovcev na slovenskem trgu. Iz primerjave so izvzeti izdelki, ki so vključeni v akcijo ali drugo cenovno promocijo zgoraj naštetih trgovcev. V primeru, da boste od 4. 4. 2024 do 4. 9. 2024 v kateri od trgovin Tuš, Mercator, Hofer, Lidl ali DM kupili enak izdelek po nižji redni ceni kot v trgovinah SPAR ali INTERSPAR, vam bomo razliko v ceni povrnili na vašo SPAR plus kartico. Vračilo razlike redne cene ne velja za izdelke, ki so vključeni v akcijo ali drugo cenovno promocijo zgoraj naštetih trgovcev.

Navedeno število izdelkov z oznako “Redna cena-Nikjer Ceneje” velja za trgovino največjega formata. “Nikjer Ceneje” je blagovna znamka podjetja SPAR Slovenija d.o.o..

Več vem, bolje jem

Več vem, bolje jem – zmagovalna pot do uravnotežene prehrane … in SUPER NAGRAD! Sodeluj v tedenskih kvizih in osvoji kolo Merida, kolesarski dres Bahrain Victorious ali druge tedenske nagrade.

Sodeluj >>