Aktualni kuponi, popusti in promocije v tem tednu!

Kupon za 25 % popust za en izdelek po vaši izbiri

Dodatne informacije o kuponu

KUPON ZA 25% POPUST ZA EN IZDELEK* PO VAŠI IZBIRI:

 • Z eno SPAR plus kartico lahko imetnik kartice unovči en popust za izdelek po izbiri (ali iz letaka ali iz e-maila ali iz SMS/MMS-a ali pa iz SPAR mobilne aplikacije) v ponedeljek, 6. 2., torek, 7. 2., ali četrtek, 9. 2. 2023.
 • Popust je unovčljiv le ob predložitvi SPAR plus kartice v trgovinah SPAR, INTERSPAR, franšiznih trgovinah SPAR partner in v restavracijah INTERSPAR.
 • Popust ne velja v Trafikah Spar in Interspar.

KAKO UVELJAVITI KUPON?

 • Ko uveljavljate kupon iz letaka ali emaila, vas prosimo, da na to opozorite blagajničarko.
 • Ko uveljavljate popust iz SMS/MMS-a, pokažite sporočilo iz telefona blagajničarki.
 • Ko uveljavljate popust iz SPAR plus mobilne aplikacije, pokažite blagajničarki kupon iz aplikacije na telefonu.

*POPUSTI SE NE SEŠTEVAJO. V primeru, da se kupon unovči na akcijsko znižan izdelek, s pripisom »s SPAR plus kartico«, se popust v višini 25 % odšteje od redne cene. Kupon ne velja za nakup tobačnih izdelkov, časopisov, revij, povratne embalaže, vinjet, SPAR darilnih kartic, začetnih formul, izdelkov blagovne znamke Tchibo, novih knjig, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev, knjig založbe Egmont, SIM kartic mobilnih operaterjev,  peletov za ogrevanje, darilnih paketov Zvezdar, Selectcard in Selectbox, PAYSAFE kartic, piva v povratni embalaži, vina, penečega vina, koktajlov in žganih pijač (tudi z manj kot 15 % vol. alk.), zaščitnih mask, Sodastream polnitev, polnitev za mobilne telefone ter za nakup ali polnjenje Urbane. Kupon ne velja za izdelke iz akcij Noro znižanje, Gratis, Več je ceneje, Trajno znižano, Znižano, izdelke iz promocij Točke zvestobe - Super Foodies, izdelke suši ter za izdelke, ki so znižani s kuponom s črtno kodo. Kupon se ne sešteva s popusti za skupine izdelkov. Kupon ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike. Kupon velja za nakup le enega izdelka oz. eno pakirano (povezano) embalažo, ki je na voljo v trgovini na prodajnih policah, pri tehtanih izdelkih pa za eno vrsto blaga in v količini, običajni za gospodinjstva ter največ 5 kg ene vrste svežega postrežnega mesa po vaši izbiri. Kupon ne velja za akcijsko znižane cene izdelkov, s pripisom »s SPAR plus kartico«. Kupon ni unovčljiv v spletni trgovini SPAR ONLINE.

Kupon za 10 % popust na celoten nakup ob nakupu nad 30 EUR

Dodatne informacije o kuponu

KUPON ZA 10 % POPUST NA CELOTEN NAKUP:

 • Z eno SPAR plus kartico lahko imetnik kartice unovči en kupon za popust na celoten nakup ob nakupu nad 30 EUR (ali iz letaka ali iz e-maila ali iz SMS/MMS-a ali pa iz SPAR mobilne aplikacije) od petka, 10. 2., do sobote, 11. 2. 2023.
 • Popust je unovčljiv le ob predložitvi SPAR plus kartice v trgovinah SPAR, INTERSPAR, franšiznih trgovinah SPAR partner in v restavracijah INTERSPAR.
 • Popust ne velja v Trafikah Spar in Interspar.

KAKO UVELJAVITI KUPON?

 • Ko uveljavljate kupon iz letaka ali emaila, vas prosimo, da na to opozorite blagajničarko.
 • Ko uveljavljate popust iz SMS/MMS-a, pokažite sporočilo iz telefona blagajničarki.
 • Ko uveljavljate popust iz SPAR plus mobilne aplikacije, pokažite blagajničarki kupon iz aplikacije na telefonu.

KUPON ZA 10 % POPUST NA CELOTEN NAKUP je unovčljiv ob enkratnem nakupu nad 30 EUR ob predložitvi SPAR plus kartice. Unovčiti je možno le en kupon. Popusti na celoten nakup se med seboj ne seštevajo. Velja tudi za izdelke v akciji. Popust se obračuna od vrednosti nakupa, pri čemer je najvišja osnova za popust 500 EUR. Kupon je unovčljiv v vseh trgovinah SPAR, INTERSPAR, SPAR partner in restavracijah INTERSPAR.

V vsoto za pridobitev navedenega popusta se ne vštevajo tobačni izdelki, časopisi, revije, nove knjige, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev, povratna embalaža, vinjete, SPAR darilne kartice, PAYSAFE kartice, začetne formule, zaščitne maske, peleti za ogrevanje, izdelki suši, Sodastream polnitve, izdelki blagovne znamke Tchibo, nakupi ali polnjenja kartice Urbana, polnitve za mobilne telefone, nakupi SIM kartic mobilnih operaterjev, darilni paketi Zvezdar, Selectbox, Selectcard in knjige založbe Egmont. Kupona ni možno koristiti na izdelke, ki se ne vštevajo v vsoto za pridobitev popusta. Kupon ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike. Popust se lahko koristi le za prodajo v količinah, ki so običajne za gospodinjstva. Kupon ni unovčljiv v spletni trgovini SPAR ONLINE.

Ugodnost iz aplikacije EYCA, ZA MLADE - 20 % popust za eno jed po vaši izbiri iz ponudbe SPAR To Go

Dodatne informacije o ugodnosti

V ponedeljek, 6. 2., ali v torek, 7. 2. 2023 - 20 % popust na eno jed po izbiri iz ponudbe SPAR To Go v trgovinah SPAR in INTERSPAR za imetnike Evropske mladinske kartice
V času veljavnosti promocije Kupon To Go za mlade lahko vsi mladi, ki so hkrati imetniki Evropske mladinske kartice (EYCA), SPAR plus kartice in so si v EYCA mobilni aplikaciji naložili ustrezno EAN kodo, ob predložitvi SPAR plus kartice in EAN kode le ENKRAT v času veljavnosti promocije unovčijo 20 % popusta na eno jed po izbiri iz ponudbe SPAR To Go*. Popusti med seboj ne seštevajo. Popust se lahko unovči v vseh trgovinah Spar in Interspar ter trgovinah Spar City - Ljubljana in Maribor.

*Popust ne velja za pijače, kave in druge napitke iz asortimana SPAR To Go ter za izdelke v akciji. Popust se lahko unovči 1x, v času veljavnosti promocije v trgovinah Spar in Interspar ter trgovinah Spar City - Ljubljana in Maribor. Popusti se med seboj ne seštevajo. EAN koda za popust ni unovčljiva v trgovinah SPAR Partner, v trafikah in v spletni trgovini SPAR Online.

SPAROV DAN ZA MLADE, 9. 2. 2023

Dodatne informacije o Sparovem dnevu za mlade

9. 2. 2023 – Sparov dan za mlade v trgovinah Spar in Interspar - 10 % popust na celoten nakup v trgovinah SPAR in INTERSPAR za imetnike Evropske mladinske kartice
Na SPAR plus dan za mlade v trgovinah SPAR in INTERSPAR lahko vsi mladi, ki so hkrati imetniki Evropske mladinske kartice (EYCA), SPAR plus kartice in so si v EYCA mobilni aplikaciji naložili ustrezno EAN kodo, ob predložitvi SPAR plus kartice in EAN kode unovčijo 10 % popusta na celoten nakup*. Popusti na celoten nakup se med seboj ne seštevajo. Velja tudi za izdelke v akciji. Popust se obračuna od vrednosti nakupa, pri čemer je najvišja osnova za popust 500 EUR. Popust se lahko unovči v vseh trgovinah Spar in Interspar ter trgovinah Spar City - Ljubljana in Maribor.

*V vsoto za pridobitev navedenega popusta se ne vštevajo tobačni izdelki, časopisi, revije, nove knjige, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev, povratna embalaža, vinjete, SPAR darilne kartice, PAYSAFE kartice, začetne formule, zaščitne maske, peleti za ogrevanje, izdelki suši, Sodastream polnitve, izdelki blagovne znamke Tchibo, nakupi ali polnjenja kartice Urbana, polnitve za mobilne telefone, nakupi SIM kartic mobilnih operaterjev, darilni paketi Zvezdar, Selectbox, Selectcard in knjige založbe Egmont. Popusta z EAN kodo ni možno koristiti na izdelke, ki se ne vštevajo v vsoto za pridobitev popusta. EAN koda ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike. Popust se lahko koristi le za prodajo v količinah, ki so običajne za gospodinjstva. Unovči se lahko 1x, za en nakup, opravljen v predpisanem terminu v trgovinah Spar in Interspar. Popusti na celoten nakup se med seboj ne seštevajo. EAN koda za popust ni unovčljiva v trgovinah SPAR Partner, v trafikah in v spletni trgovini SPAR Online.

SUPER PONUDBA

Super ponudba, POSTREŽNI SIRI ZELENIH DOLIN - 40 % ceneje s SPAR plus kartico

Dodatne informacije o popustu

Popust se obračuna pri blagajni. Količine so omejene – možen je nakup v količinah primernih za gospodinjstva. Izdelek ni na voljo v vseh naših trgovinah. Popust ne velja za izdelke iz programa TRAJNO ZNIŽANO. Ponudba velja v ponedeljek, 6. 2., in torek 7. 2. oz. do prodaje akcijskih zalog v vseh trgovinah Spar in Interspar, razen pri označenih izdelkih. Popusti pri izdelkih ali skupinah, označenih s SPAR plus kartico, ter količinski popusti se ne seštevajo. Ne velja za izdelke blagovne znamke Tchibo. Slika je simbolna.

Super ponudba, TUNA RIO MARE - 35 % ceneje s SPAR plus kartico

Dodatne informacije o popustu

Popust se obračuna pri blagajni. Količine so omejene – možen je nakup v količinah primernih za gospodinjstva. Popust ne velja za izdelke iz programa TRAJNO ZNIŽANO. Ponudba velja v ponedeljek, 6. 2., in torek 7. 2. oz. do prodaje akcijskih zalog v vseh trgovinah Spar in Interspar, razen pri označenih izdelkih. Popusti pri izdelkih ali skupinah, označenih s SPAR plus kartico, ter količinski popusti se ne seštevajo. Ne velja za izdelke blagovne znamke Tchibo. Slika je simbolna.

Super ponudba, IZDELKI DELAMARIS - 2 + 1 gratis s SPAR plus kartico

Dodatne informacije o popustu

Ob nakupu treh kosov je najcenejši gratis. Popust se obračuna pri blagajni. Količine so omejene – možen je nakup v količinah primernih za gospodinjstva. Popust ne velja za izdelke iz programa TRAJNO ZNIŽANO. Ponudba velja v petek, 10. 2., in soboto 11. 2. oz. do prodaje akcijskih zalog v vseh trgovinah Spar in Interspar, razen pri označenih izdelkih. Popusti pri izdelkih ali skupinah, označenih s SPAR plus kartico, ter količinski popusti se ne seštevajo. Ne velja za izdelke blagovne znamke Tchibo. Slika je simbolna.

Super ponudba, COKOLADNE TABLICE LINDT - 30 % ceneje s SPAR plus kartico

Dodatne informacije o popustu

Popust se obračuna pri blagajni. Količine so omejene – možen je nakup v količinah primernih za gospodinjstva. Popust ne velja za izdelke iz programa TRAJNO ZNIŽANO. Ponudba velja v petek, 10. 2., in soboto 11. 2. oz. do prodaje akcijskih zalog v vseh trgovinah Spar in Interspar, razen pri označenih izdelkih. Popusti pri izdelkih ali skupinah, označenih s SPAR plus kartico, ter količinski popusti se ne seštevajo. Ne velja za izdelke blagovne znamke Tchibo. Slika je simbolna.

Super ponudba, NOGAVICE IN HLACNE NOGAVICE ZA OTROKE IN ODRASLE - 30 % ceneje s SPAR plus kartico

Dodatne informacije o popustu

Ne velja za izdelke TCHIBO. Popust se obračuna pri blagajni. Količine so omejene – možen je nakup v količinah primernih za gospodinjstva. Popust ne velja za izdelke iz programa TRAJNO ZNIŽANO. Ponudba velja v petek, 10. 2., in soboto 11. 2. oz. do prodaje akcijskih zalog v vseh trgovinah Interspar in hipermarketih Spar, razen pri označenih izdelkih. Popusti pri izdelkih ali skupinah, označenih s SPAR plus kartico, ter količinski popusti se ne seštevajo. Slika je simbolna.

TEDENSKA VEGE AKCIJA

abstract blur green color for background,blurred and defocused effect spring concept for design

Vsak teden vege izdelki po odlični akcijski ceni!

Akcijska ponudba velja od srede, 1. 2., do torka, 7. 2. 2023 ob nakupu s SPAR plus kartico. Ponudba NE VELJA v trgovinah SPAR City Ljubljana in Maribor ter v trgovinah SPAR Partner.

SPAR plus kupon - unovčevanje

SPAR plus kuponing, izdelki za avto - 30 % ceneje s SPAR plus kuponom

Dodatne informacije o kuponu

Od torka, 31. 1., do sobote, 4. 2. 2023, prejmete pri vsakem nakupu s SPAR plus kartico SPAR plus kupon za 30 % popust za IZDELKI ZA AVTO.

SPAR plus kupon je možno unovčiti od ponedeljka, 6. 2., do odprodaje zalog oz. najkasneje do sobote, 11. 2. 2023, ob predložitvi SPAR plus kartice v trgovinah SPAR in INTERSPAR.

Kupon prejmete priročno stiskanega zraven računa. Pri enkratnem nakupu boste prejeli 1 kupon za 30 % popust za izdelke za avto. Z enim kuponom za izdelke za avto lahko kupite več izdelkov.

*V vsoto za pridobitev kupona se ne upošteva nakup tobačnih izdelkov, revij, časopisov, povratne embalaže, vinjet, SPAR darilnih kartic, začetnih formul, izdelkov blagovne znamke Tchibo, novih knjig, ki so v Sloveniji v prodaji
manj kot 6 mesecev, knjig založbe Egmont, zimskih in letnih pnevmatik, peletov za ogrevanje, darilnih paketov Zvezdar, Selectcard in Selectbox, PAYSAFE kartic, piva v povratni embalaži, vina, penečega vina, koktajlov in žganih pijač (tudi z manj kot 15 % vol. alk.), zaščitnih mask, Sodastream polnitev, polnitev za mobilne telefone ter za nakup ali polnjenje Urbane. Kupon ne velja za izdelke iz akcij Noro znižanje, Gratis, Več je ceneje, Trajno znižano, Znižano, izdelke iz promocij Točke zvestobe, Štartaj Slovenija, izdelke suši ter za izdelke, ki so znižani s kuponom s črtno kodo. Prodaja v količinah običajnih za gospodinjstvo. Kupona ni možno unovčiti v trgovini Spar City - Čopova, Ljubljana in Spar City - Florjan, Maribor in ne velja v franšiznih trgovinah SPAR Partner. Popusti pri izdelkih ali skupinah, označenihs SPAR plus kartico, se med seboj ne seštevajo. Popust se lahko koristile za prodajo v količinah, ki so običajna za gospodinjstva.

Kupon ne velja za izdelke Tchibo in izdelke, ki so vključeni v promocijo TRAJNO ZNIŽANO. Slika je simbolična.

SPAR plus kupon za upokojence - 20 % popust na vse jedi v Restavraciji Interspar

V TOREK, 31. 1., ste upokojenci ob nakupu s SPAR plus kartico z urejenim statusom upokojenca v izbranih trgovinah** Interspar prejeli  kupon* za 20 % POPUST NA VSE JEDI v Restavracijah Interspar.

SPAR plus kupon je možno unovčiti OD TORKA, 31. 1. 2023, DO TORKA, 7. 2. 2023, ob predložitvi SPAR plus kartice z urejenim statusom upokojenca v vseh Restavracijah Interspar. Kupon se ne sešteva z ostalimi kuponi in akcijami ter z njim ni možno uveljavljati popusta na študentsko kosilo. Pri enem nakupu lahko unovčite en kupon. Kupon velja za nakup več različnih jedi.

**Kupon prejmete v naslednjih trgovinah– Interspar Citypark Ljubljana, Interspar Vič Ljubljana, Interspar Europark Maribor, Interspar Qlandia Maribor, Interspar Kranj, Interspar Citycenter Celje, Interspar Koper, Interspar Nova Gorica, Interspar Murska Sobota.

*V vsoto za pridobitev kupona se ne upošteva nakup tobačnih izdelkov, revij, časopisov, povratne embalaže, vinjet, SPAR darilnih kartic in darilnih bonov, izdelkov blagovne znamke Tchibo, knjig, nakup in polnjenje kartic Urbana ter polnitev za mobilne telefone, SIM kartic mobilnih operaterjev, knjig, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev ter darilnih paketov Zvezdar, Selectbox in Selectcard ter izdelkov iz promocije »Štartaj Slovenija«. Kupon je unovčljiv od 31. 1. 2023 do 7. 2. 2023 v katerikoli Restavraciji Interspar v primeru urejenega statusa upokojenca na SPAR plus kartici.

SPAR plus kupon za upokojence - 20 % popust na vse jedi na oddelku SPAR to go

V TOREK, 31. 1. 2023, ste upokojenci ob nakupu s SPAR plus kartico z urejenim statusom upokojenca v izbranih trgovinah* Spar in Interspar prejeli kupon za 20 % POPUST NA VSE JEDI na oddelku SPAR TO GO.

SPAR plus kupon je možno unovčiti OD TORKA, 31. 1. 2023, do prodaje zalog oz. najkasneje DO TORKA, 7. 2. 2023, ob predložitvi SPAR plus kartice z urejenim statusom upokojenca. Kupon je možno unovčiti le v izbranih trgovinah** Spar in Interspar; velja za nakup vseh jedi na oddelku SPAR to go.

*Kupon prejmete v naslednjih trgovinah:

 • Interspar ter
 • v izbranih trgovinah Spar (kupona NE prejmete v Spar Domžale, BTC hala A, Spar - City Čopova, Ljubljana in Spar City – Florjan, Maribor).

**Kupon je možno unovčiti v naslednjih trgovinah:

 • Interspar ter
 • v izbranih trgovinah Spar (kupon ne velja v SPAR Domžale in BTC hala A, Spar City-Čopova, Ljubljana in Florjan, Maribor).

Kupona ne prejmete in ga ni mogoče unovčiti v franšiznih prodajalnah Spar Partner.

*V vsoto za pridobitev kupona se ne upošteva nakup tobačnih izdelkov, revij, časopisov, povratne embalaže, vinjet, SPAR darilnih kartic in darilnih bonov, izdelkov blagovne znamke Tchibo, Sodastream polnitev, zaščitnih mask, nakup in polnjenje kartic Urbana ter polnitev za mobilne telefone, SIM kartic mobilnih operaterjev, knjig, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev, ter darilnih paketov Zvezdar, Selectbox in Selectcard, začetnih formul in izdelkov iz promocije »Štartaj Slovenija« ter izdelkov Sushi by Ohana. Kupon je unovčljiv v primeru urejenega statusa upokojenca na SPAR plus kartici od 31. 1. 2023 do 7. 2. 2023.

SPAR kupon popusti kdaj, 25 akcija na en izdelek