Aktualni kuponi, popusti in promocije!

Po nakup s kuponi

Od 3. 1. 2024 dalje je za unovčenje popusta s kupona potrebno ob nakupu kupon vedno predložiti. Kuponi so vam na voljo v SPAR plus aplikaciji.
Nahajajo se tudi v Sparovih e-novicah, na tej spletni strani ali pa jih izrežite iz zadnje strani našega tedenskega akcijskega kataloga. Kuponi v trgovinah niso
več na voljo.
Priporočamo vam, da si namestite SPAR plus aplikacijo.

Še nimate APLIKACIJE? Prenesite si jo TUKAJ.  

SUPER PONUDBE v tem tednu!

Dodatne informacije o popustih

ATLANTSKI LOSOS – KOSI
Popust se obračuna pri blagajni. Velja v trgovinah z ribarnico. Ponudba velja od petka, 1. 3., do sobote, 2. 3., oz. do prodaje akcijskih zalog v trgovinah Spar in Interspar, razen pri označenih izdelkih. Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo za akcijske cene izdelkov, označenih s SPAR plus kartico. Ne velja za izdelke, vključene v promocijo TRAJNO ZNIŽANO. Možen je nakup le v količinah, primernih za gospodinjstvo. Slika je simbolična.

TESTENINE IN RIŽ ZLATO POLJE
Popust se obračuna pri blagajni. Ponudba velja od petka, 1. 3., do sobote, 2. 3., oz. do prodaje akcijskih zalog v trgovinah Spar in Interspar, razen pri označenih izdelkih. Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo za akcijske cene izdelkov, označenih s SPAR plus kartico. Ne velja za izdelke, vključene v promocijo TRAJNO ZNIŽANO. Možen je nakup le v količinah, primernih za gospodinjstvo. Slika je simbolična.

KUHINJSKE BRISAČE PALOMA
Popust se obračuna pri blagajni. Ponudba velja od petka, 1. 3., do sobote, 2. 3., oz. do prodaje akcijskih zalog v trgovinah Spar in Interspar, razen pri označenih izdelkih. Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo za akcijske cene izdelkov, označenih s SPAR plus kartico. Ne velja za SPAR XXL in za izdelke, vključene v promocijo TRAJNO ZNIŽANO.. Možen je nakup le v količinah, primernih za gospodinjstvo. Slika je simbolična.

SUPER VIKEND PONUDBA

Ponudba velja od 29. 2., do prodaje akcijskih zalog oz. najkasneje do 2. 3. 2024. Nakup je možen le v količinah, primernih za gospodinjstvo. Slike so simbolične.

Izbrani izdelki prinašajo dodatne nalepke Stickermania

Z nakupom izbranih izdelkov v obdobju med 28. 2. in 5. 3. 2024 prejmete dodaten zeleni paket nalepk.

Dodaten paket prejmete na blagajnah ob predložitvi SPAR plus kartice. Pravila prodajne akcije najdete tukaj.   

RIBJI TOREK

Vsak torek, ribji torek - 20 % popust na sveže ter zamrznjene postrežne ribe ter morske sadeže
Dodatne informacije o popustu

Ponudba svežih postrežnih rib velja v trgovinah z ribarnico, ponudba postrežnih zamrznjenih rib pa le v izbranih trgovinah.
Oglejte si seznam trgovin SPAR in INTERSPAR z ribarnico >>
Oglejte si seznam trgovin SPAR in INTERSPAR z zamrznjenimi postrežnimi ribami in morskimi sadeži >>
Popust ne velja za izdelke, vključene v promocijo TRAJNO ZNIŽANO. Ponudba velja za imetnike SPAR plus kartice. Popust se obračuna pri blagajni. Slika je simbolična.

Navdihe in nasvete glede rib in morskih sadežev pa poiščite tukaj.

Dodatne informacije o dnevu za upokojence

in SPAR plus kuponih za upokojence

SPAR plus kupon za upokojence - 20 % popust na vse jedi na oddelku SPAR to go

V ČETRTEK, 29. 2. 2024, ste upokojenci ob nakupu s SPAR plus kartico z urejenim statusom upokojenca v izbranih trgovinah* Spar in Interspar prejeli kupon za 20 % POPUST NA VSE JEDI na oddelku SPAR TO GO.

SPAR plus kupon je možno unovčiti OD ČETRTKA, 29. 2. 2024, do prodaje zalog oz. najkasneje DO ČETRTKA, 7. 3. 2024, ob predložitvi SPAR plus kartice z urejenim statusom upokojenca. Kupon je možno unovčiti le v izbranih trgovinah** Spar in Interspar; velja za nakup vseh jedi na oddelku SPAR to go.

*Kupon prejmete v naslednjih trgovinah:

  • Interspar ter
  • v izbranih trgovinah Spar (kupona NE prejmete v SPAR - City Čopova, Ljubljana in Spar City – Florjan, Maribor).

**Kupon je možno unovčiti v naslednjih trgovinah:

  • Interspar ter
  • v izbranih trgovinah Spar (kupona NE prejmete v SPAR - City Čopova, Ljubljana in Spar City – Florjan, Maribor).

Kupona ne prejmete in ga ni mogoče unovčiti v franšiznih prodajalnah Spar Partner.

*V vsoto za pridobitev kupona se ne upošteva nakup tobačnih izdelkov, revij, časopisov, povratne embalaže, vinjet, SPAR darilnih kartic in darilnih bonov, izdelkov blagovne znamke Tchibo, Sodastream polnitev, zaščitnih mask, nakup in polnjenje kartic Urbana ter polnitev za mobilne telefone, SIM kartic mobilnih operaterjev, knjig, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev, ter darilnih paketov Zvezdar, Selectbox in Selectcard, začetnih formul in izdelkov iz promocije »Štartaj Slovenija« ter izdelkov Sushi by Ohana. Kupon je unovčljiv v primeru urejenega statusa upokojenca na SPAR plus kartici od 29. 2. 2024 do 7. 3. 2024.

SPAR plus kupon za upokojence - 20 % popust na vse jedi v Restavraciji Interspar

V ČETRTEK, 29. 2., ste upokojenci ob nakupu s SPAR plus kartico z urejenim statusom upokojenca v izbranih trgovinah** Interspar prejeli  kupon* za 20 % POPUST NA VSE JEDI v Restavracijah Interspar.

SPAR plus kupon je možno unovčiti OD ČETRTKA, 29. 2. 2024, DO ČETRTKA, 7. 3. 2024, ob predložitvi SPAR plus kartice z urejenim statusom upokojenca v vseh Restavracijah Interspar. Kupon se ne sešteva z ostalimi kuponi in akcijami ter z njim ni možno uveljavljati popusta na študentsko kosilo. Pri enem nakupu lahko unovčite en kupon. Kupon velja za nakup več različnih jedi.

**Kupon prejmete v naslednjih trgovinah– Interspar Citypark Ljubljana, Interspar Vič Ljubljana, Interspar Europark Maribor, Interspar Qlandia Maribor, Interspar Kranj, Interspar Citycenter Celje, Interspar Koper, Interspar Nova Gorica, Interspar Murska Sobota.

*V vsoto za pridobitev kupona se ne upošteva nakup tobačnih izdelkov, revij, časopisov, povratne embalaže, vinjet, SPAR darilnih kartic in darilnih bonov, izdelkov blagovne znamke Tchibo, knjig, nakup in polnjenje kartic Urbana ter polnitev za mobilne telefone, SIM kartic mobilnih operaterjev, knjig, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev ter darilnih paketov Zvezdar, Selectbox in Selectcard ter izdelkov iz promocije »Štartaj Slovenija«. Kupon je unovčljiv od 29. 2. 2024 do 7. 3. 2024 v katerikoli Restavraciji Interspar v primeru urejenega statusa upokojenca na SPAR plus kartici.

SPAR kupon popusti kdaj, 25 akcija na en izdelek