Aktualni kuponi, popusti in promocije v tem tednu!

Kupon za 10 % popust na celoten nakup ob nakupu nad 30 EUR

Dodatne informacije o kuponu

KUPON ZA 10 % POPUST NA CELOTEN NAKUP:

  • Z eno SPAR plus kartico lahko imetnik kartice unovči en kupon za popust na celoten nakup ob nakupu nad 30 EUR (ali iz letaka ali iz e-maila ali iz SMS-a ali pa iz SPAR mobilne aplikacije) od petka, 27. 5., do sobote, 28. 5. 2022.
  • Popust je unovčljiv le ob predložitvi SPAR plus kartice v trgovinah SPAR, INTERSPAR, franšiznih trgovinah SPAR partner in v restavracijah INTERSPAR.
  • Popust ne velja v Trafikah Spar in Interspar.

KAKO UVELJAVITI KUPON?

  • Ko uveljavljate kupon iz letaka ali emaila, vas prosimo, da na to opozorite blagajničarko.
  • Ko uveljavljate popust iz SMS-a, pokažite sporočilo iz telefona blagajničarki.
  • Ko uveljavljate popust iz SPAR plus mobilne aplikacije, pokažite blagajničarki kupon iz aplikacije na telefonu.

KUPON ZA 10 % POPUST NA CELOTEN NAKUP je unovčljiv ob enkratnem nakupu nad 30 EUR ob predložitvi SPAR plus kartice. Unovčiti je možno le en kupon. Popusti na celoten nakup se med seboj ne seštevajo. Velja tudi za izdelke v akciji. Popust se obračuna od vrednosti nakupa, pri čemer je najvišja osnova za popust 500 EUR. Kupon je unovčljiv v vseh trgovinah SPAR, INTERSPAR, SPAR partner in restavracijah INTERSPAR.

V vsoto za pridobitev navedenega popusta se ne vštevajo tobačni izdelki,  časopisi, revije, povratna embalaža, vinjete, SPAR darilne kartice, na PAYSAFE kartice, začetne formule, zaščitne maske, izdelki suši, Sodastream polnitev, izdelki blagovne znamke Tchibo, nakup ali polnjenje kartice Urbana, polnitev za mobilne telefone, nakup SIM kartic mobilnih operaterjev, knjig, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev, darilni paketi Zvezdar, Selectbox, Selectcard in za knjige založbe Egmont. Kupona ni možno koristiti na izdelke, ki se ne vštevajo v vsoto za pridobitev popusta. Kupon ne velja za  pravne osebe in samostojne podjetnike. Popust se lahko koristi le za prodajo v količinah, ki so običajne za gospodinjstva. Kupon ni unovčljiv v spletni trgovini SPAR ONLINE.

SUPER PONUDBA!

Super ponudba, slovensko postrežno svinjsko meso - 50 % ceneje s SPAR plus kartico

Dodatne informacije o popustu

Ne velja za odojke. Popust se obračuna pri blagajni. Količine so omejene – možen je nakup v količinah primernih za gospodinjstva. Popust ne velja za izdelke iz programa TRAJNO ZNIŽANO. Ponudba velja v petek, 27. 5., in soboto, 28. 5. oz. do prodaje akcijskih zalog v vseh trgovinah Spar in Interspar, razen pri označenih izdelkih. Popusti pri izdelkih ali skupinah, označenih s SPAR plus kartico, ter količinski popusti se ne seštevajo. Slika je simbolna.

Super ponudba, zamrznjeni izdelki Žito - 30 % ceneje s SPAR plus kartico

Dodatne informacije o popustu

Popust se obračuna pri blagajni. Količine so omejene – možen je nakup v količinah primernih za gospodinjstva. Popust ne velja za izdelke iz programa TRAJNO ZNIŽANO. Ponudba velja v petek, 27. 5., in soboto, 28. 5. oz. do prodaje akcijskih zalog v vseh trgovinah Spar in Interspar, razen pri označenih izdelkih. Popusti pri izdelkih ali skupinah, označenih s SPAR plus kartico, ter količinski popusti se ne seštevajo. Slika je simbolna.

Super ponudba, spodnje perilo, pižame, nogavice in brisače - 40 % ceneje s SPAR plus kartico

Dodatne informacije o popustu

Ne velja za izdelke Tchibo. Popust se obračuna pri blagajni. Količine so omejene – možen je nakup v količinah primernih za gospodinjstva. Popust ne velja za izdelke iz programa TRAJNO ZNIŽANO. Ponudba velja v petek, 27. 5., in soboto, 28. 5. oz. do prodaje akcijskih zalog v vseh trgovinah Interspar in hipermarketih Spar, razen pri označenih izdelkih. Popusti pri izdelkih ali skupinah, označenih s SPAR plus kartico, ter količinski popusti se ne seštevajo. Slika je simbolna.

SUPER VIKEND PONUDBA!

Ponudba velja od 26. 5., do prodaje akcijskih zalog oz. najkasneje do 28. 5. 2022. Nakup je možen le v količinah, primernih za gospodinjstvo. Slike so simbolične.

TEDENSKA VEGE AKCIJA

abstract blur green color for background,blurred and defocused effect spring concept for design

Vsak teden 5 vege izdelkov po odlični akcijski ceni!

Akcijska ponudba velja od ponedeljka, 23. 5., do sobote, 28. 5. 2022 ob nakupu s SPAR plus kartico. Ponudba NE VELJA v trgovinah SPAR City Ljubljana in Maribor ter v trgovinah SPAR Partner.

SPAR plus kupon - unovčevanje

SPAR plus kuponing, baterije in sijalke - 40 % ceneje s SPAR plus kuponom

Dodatne informacije o kuponu

Od torka, 17. 5., do sobote, 21. 5. 2022, prejmete pri vsakem nakupu s SPAR plus kartico SPAR plus kupon za 40 % popust za BATERIJE IN SIJALKE.

SPAR plus kupon je možno unovčiti od ponedeljka, 23. 5., do odprodaje zalog oz. najkasneje do sobote, 28. 5. 2022, ob predložitvi SPAR plus kartice v trgovinah SPAR in INTERSPAR.

Kupon prejmete priročno stiskanega zraven računa. Pri enkratnem nakupu boste prejeli 1 kupon za 40 % popust za baterije in sijalke. Z enim kuponom za baterije in sijalke lahko kupite več izdelkov.

*V vsoto za pridobitev kupona se ne upošteva nakup tobačnih izdelkov, revij, časopisov, povratne embalaže, vinjet, SPAR darilnih kartic in darilnih bonov, izdelkov blagovne znamke Tchibo, nakup in polnjenje kartic Urbana ter polnitev za mobilne telefone, SIM kartic mobilnih operaterjev, knjig, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev, ter darilnih paketov Zvezdar, Selectbox in Selectcard ter izdelkov iz promocije Štartaj Slovenija. Prodaja v količinah običajnih za gospodinjstvo. Kupona ni možno unovčiti v trgovini Spar City - Čopova, Ljubljana in Spar City - Florjan, Maribor in ne velja v franšiznih trgovinah SPAR Partner. Kupon ne velja za izdelke Tchibo. Popusti pri izdelkih ali skupinah, označenihs SPAR plus kartico, se med seboj ne seštevajo. Popust se lahko koristile za prodajo v količinah, ki so običajna za gospodinjstva.

Kupon ne velja za izdelke Tchibo in izdelke, ki so vključeni v promocijo TRAJNO ZNIŽANO. Slika je simbolična.

TELEMACH akcija

Telemach akcija - plačaš 10 €, kličeš za 20 €

Dodatne informacije o akciji

Od 3. 5. 2022 do 31. 5. 2022, ob nakupu in polnitvi predplačniškega računa FREE2GO, z elektronsko vrednostno kartico za 10 EUR, kupljeno na prodajnih mestih SPAR in INTERSPAR, prejmete dodatnih 10 EUR dobroimetja. Dodatno dobroimetje prejmete v 24 urah od polnitve. Akcija velja le v primeru, ko sta tako nakup elektronske vrednostne kartice, kot tudi polnitev opravljena v obdobju od 3. 5. 2022 do 31. 5. 2022. Akcija ne velja v primeru nakupa vrednostnice, ki ni elektronska. Ob vsakokratni polnitvi predplačniškega računa FREE2GO za 10 EUR prejmete NEOMEJENO UGODJE, ki vključuje neomejene klice v mobilnem omrežju Telemach za obdobje 30 dni od polnitve. Prejeto dobroimetje v višini 10 EUR se ne more koristiti za klice/SMS/MMS ("storitve") na posebne in komercialne številke, storitve v tujini izven EU ali mednarodne storitve, opravljene iz Slovenije. Velja le v radijskem omrežju Telemacha. Cene vključujejo DDV. Navedene blagovne znamke so registrirane znamke njihovih lastnikov. Pred nakupom se o pogojih predplačniške ponudbe Telemacha pozanimajte na www.telemach.si, na prodajnih mestih Telemacha ali na telefonski številki 070 700 700.

SPAR kupon popusti kdaj, 25 akcija na en izdelek