SPAR promocije in projekti

Promocije in projekti

Aktualni kuponi, popusti in promocije v tem tednu

Vsi aktualni SPAR kuponi in popusti, zbrani na enem mestu! Kupon presenečenja, 25 % popust, dan za upokojence in ostale akcije. Bodite na tekočem z vsemi ugodnostmi v naših trgovinah.

Aktualni projekti

Oglejte si aktualne projekte podjetja SPAR Slovenija d.o.o.. Letos smo sodelovali z Michelinovimi chefi, z Magnificom prebirali praznične želje ter podpirali novih 8 podjetniških ekip pri projektu Štartaj Slovenija.

Izdelek z zgodbo

Med raznovrstnimi izdelki v naših trgovinah najdete veliko posebnih in unikatnih, ki si zaslužijo svojo zgodbo. Predstavljamo vam njihov izbor, zanimivosti, ideje in recepte ter ljudi, ki stojijo za izdelki.

Izdelki SPAR PREMIUM v sodelovanju z Michelinovimi chefi!

Michelinovi chefi Uroš Štefelin, Gregor Vračko in Uroš Fakuč sodelujejo z našim razvojnim oddelkom in slovenskimi dobavitelji. Rezultat so ekskluzivni izdelki SPAR PREMIUM, ki jih boste brez prevelikega truda vključili v svojo »kuharijo«!

Povezujemo, kar je dobrega

Z več kot 70 % živilskih izdelkov slovenskega porekla na naših policah smo vodilni trgovec v ponudbi lokalno pridelane hrane. Poglabljamo odnose z našimi dobavitelji in povečujemo odkup slovenskih pridelkov in izdelkov.