SPAR, Promocije in projekti

Promocije in projekti

Aktualni projekti, SPAR in INTERSPAR
Aktualni projekti

Sodelujemo z Michelinovimi chefi, ki za nas ustvarjajo nove SPAR Premium izdelke. Podpiramo osem novih podjetniških ekip pri projektu Štartaj Slovenija. V projektu To smo mi sodelujemo s slovenskimi dobavitelji in kmetovalci.

V SPARU PRIŠPARAŠ
Skrbimo za vaš dober nakup

V Sparu nudimo vse, kar potrebujete, obenem pa zagotavljamo dober nakup za vse! Prepričajte se sami.

SPAR Dobro za naše otroke
Dobro za naše otroke

Pestra in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja sta pomembna dejavnika za ohranjanje zdravja, še posebej pri otrocih, saj ti še rastejo in se razvijajo. Številni izdelki vsebujejo veliko sladkorja in soli, zato je včasih pravi izziv izbrati bolj ustrezna živila za otroke.

Povezujemo, kar je dobrega

S 70 % živilskih izdelkov slovenskega porekla na naših policah smo eden izmed vodilnih trgovcev v ponudbi lokalno pridelane hrane. Poglabljamo odnose z našimi dobavitelji in povečujemo odkup slovenskih pridelkov in izdelkov.

Naravnost od pridelovalca

Z izbranimi slovenskimi rejci smo vzpostavili neposredno sodelovanje, direkten odkup, da vam lahko v naših INTERSPAR mesnicah ponudimo meso, kot bi ga kupili pri lokalnem kmetovalcu.

Izdelki SPAR PREMIUM v sodelovanju z Michelinovimi chefi!

Michelinovi chefi Uroš Štefelin, Gregor Vračko in Uroš Fakuč sodelujejo z našim razvojnim oddelkom in slovenskimi dobavitelji. Rezultat so ekskluzivni izdelki SPAR PREMIUM, ki jih boste brez prevelikega truda vključili v svojo »kuharijo«!

Vsak izdelek ima svojo zgodbo - SPAR
Izdelek z zgodbo

Med raznovrstnimi izdelki v naših trgovinah najdete veliko posebnih in unikatnih, ki si zaslužijo svojo zgodbo. Predstavljamo vam njihov izbor, zanimivosti, ideje in recepte ter ljudi, ki stojijo za izdelki.