SPAR, Promocije in projekti

Promocije in projekti

Aktualni projekti, SPAR in INTERSPAR
Aktualni projekti

Sodelujemo z Michelinovimi chefi, ki za nas ustvarjajo nove SPAR Premium izdelke. Podpiramo osem novih podjetniških ekip pri projektu Štartaj Slovenija. V projektu To smo mi sodelujemo s slovenskimi dobavitelji in kmetovalci.

VEČ VEM, BOLJE JEM
Zmagovalna pot do uravnotežene prehrane

Sledite nasvetom v programu “Več vem, bolje jem”, ki smo ga zasnovali z izbranimi nutricionisti, in sodelujte v nagradnem kvizu – z malo sreče je lahko vaše kolo Meridia, kolesarski dres ali bidon Bahrain Victorious ali Sparove darilne kartice.

SPAR, Za vse, kar človek je - SVOBODA IZBIRE
Za vse, kar človek je. Svoboda izbire.

Star pregovor ne drži – nisi to, kar ješ. V resnici ješ to, kar si.

Kuhajte kot MasterChef

Spar je postal partner šova MasterChef, najbolj priljubljene kuharske oddaje v Sloveniji. Vsak teden vas tako pri nas čaka nov MasterChef recept, v naših trgovinah pa prave sestavine za izbrane MasterChef krožnike.

Točke zvestobe Rosmarino
Kuhajte kot najboljši

Zbirajte točke zvestobe za uradno posodo najbolj priljubljenega kuharskega šova v Sloveniji. Izbirate lahko med 9 visokokakovostnimi posodami Rosmarino in 3 noži iz japonskega jekla.

Izdelki SPAR PREMIUM v sodelovanju z Michelinovimi chefi!

Michelinovi chefi Uroš Štefelin, Gregor Vračko in Uroš Fakuč sodelujejo z našim razvojnim oddelkom in slovenskimi dobavitelji. Rezultat so ekskluzivni izdelki SPAR PREMIUM, ki jih boste brez prevelikega truda vključili v svojo »kuharijo«!

Tehnologija za lAIke, recepti za vse

Spar predstavlja prvega AI načrtovalca tedenskih jedilnikov z recepti v Sloveniji. Orodje temelji na umetni inteligenci, odgovarja pa na popolnoma vsakdanje izzive glede prehranjevanja.

Vedno SPAR
So stvari, ki jih ne moreš zamuditi

Vsak dan, ko lovimo akcije, namesto da bi jih doživeli, je dan, ki bi ga lahko preživeli lepše. Posvetite se sebi in najdražjim, uživajte. Živite. In ne skrbite, naše ugodnosti bodo vedno tu za vas.

V SPARU PRIŠPARAŠ
Skrbimo za vaš dober nakup

V Sparu nudimo vse, kar potrebujete, obenem pa zagotavljamo dober nakup za vse! Prepričajte se sami.

ALTERRA - moja naravna kozmetika, moja naravna lepota
Novo in ekskluzivno pri nas

Preizkusite široko izbiro izdelkov naravne kozmetike Alterra in v naših trgovinah poiščite naravne šampone, mila, gele, kreme, balzame in ostale naravne negovalne izdelke za ženske in moške.  

SPAR Dobro za naše otroke
Dobro za naše otroke

Pestra in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja sta pomembna dejavnika za ohranjanje zdravja, še posebej pri otrocih, saj ti še rastejo in se razvijajo. Številni izdelki vsebujejo veliko sladkorja in soli, zato je včasih pravi izziv izbrati bolj ustrezna živila za otroke.

Povezujemo, kar je dobrega

S 70 % živilskih izdelkov slovenskega porekla na naših policah smo eden izmed vodilnih trgovcev v ponudbi lokalno pridelane hrane. Poglabljamo odnose z našimi dobavitelji in povečujemo odkup slovenskih pridelkov in izdelkov.

To smo mi, naravnost od pridelovalca
Naravnost od pridelovalca

Z izbranimi slovenskimi rejci smo vzpostavili neposredno sodelovanje, direkten odkup, da vam lahko v naših INTERSPAR mesnicah ponudimo meso, kot bi ga kupili pri lokalnem kmetovalcu.

Več vem, bolje jem

Več vem, bolje jem – zmagovalna pot do uravnotežene prehrane … in SUPER NAGRAD! Sodeluj v tedenskih kvizih in osvoji kolo Merida, kolesarski dres Bahrain Victorious ali druge tedenske nagrade.

Sodeluj >>