Aktualni katalogi SPAR in INTERSPAR,

kjer najdete odlično akcijsko ponudbo izdelkov!

SPARSI
Katalog 46/21
Veljavnost: 17.11. – 30.11.2021
SPARSI
Katalog 47/21
Veljavnost: 24.11. – 14.12.2021
SPARSI
Katalog Vino 2021
Veljavnost: 24.11. – 21.12.2021
SPARSI
Katalog 48/21
Veljavnost: 01.12. – 07.12.2021
SPARSI
Katalog Darila 2021
Veljavnost: 01.12. – 04.01.2022

Napovednik katalogov SPAR in INTERSPAR!

kjer najdete odlično akcijsko ponudbo izdelkov!

Zanesljivo ugoden nakup

Zanesljivo ugoden nakup pomeni, da v naših trgovinah vedno najdete:

  • Izdelke Sparovih blagovnih znamk, ki vam zagotavljajo nakupe izdelkov različnih cenovnih segmentov
    (S Budget – najcenejši pri nas, Kakovostna znamka Spar – najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, Spar Premium – najboljše za vsak dan).
  • Trajno znižane cene priznanih blagovnih znamk, ki vam zagotavljajo dolgotrajno znižane cene. Več >>
  • Raznovrstno ponudbo akcijskih ugodnosti vsak dan.

V neodvisni vseslovenski raziskavi tudi kupci potrjujejo, da v trgovinah Spar in Interspar najdejo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Več >>  

PONUDBA ZORJENEGA MESA
V vseh trgovinah INTERSPAR in izbranih trgovinah SPAR skrbno izbrane kose slovenskega mesa zorimo in s tem vplivamo na mehkobo in sočnost. Zorenje mesa vpliva tudi na intenzivnost okusa.

Seznam trgovin SPAR s ponudbo zorjenega mesa: Grosuplje, Qlandia Kamnik, Trzin, Vir Domžale, Štepanjsko naselje LJ, Brod LJ, Izola, Vrhnika, Slovenj Gradec, Škofja Loka, Vrhovci, Bled, Brežice. Zaloška LJ, Medvode, Slovenčeva LJ, Krško, Metlika, Šempeter pri Gorici, Kamnik Usnjarska, Trbovlje, Zeleni dvor LJ, Radovljica.

 

Akcijska ponudba tekstila zajema oblačila za otroke in odrasle, kovčke, potovalne torbe in opremo za dojenčke in ni na voljo v trgovinah SPAR Bled, Hrastnik, Lendava, Koper Semedela, Kranj – Planina, Maribor Pobrežje, Metlika, Miklavž na Dravskem polju, Mozirje, Radenci, Rače, Ruše, Ljubljana Brod, Slovenčeva in Zaloška, Sežana, Velenje in Žalec.

Dodatne informacije o ponudbi v katalogih

Ponudba izdelkov v letaku velja tudi v naših franšiznih trgovinah SPAR partner. Izbira izdelkov v ponudbi je omejena ali določena z velikostjo posamezne franšizne trgovine in njene prodajne politike. Ponudba ne velja v trgovini Spar City - Ljubljana in Maribor.

Cene so v EUR. Ugodnosti pri izdelkih, ki so označeni s SPAR plus, veljajo samo ob predložitvi SPAR plus kartice. Popusti pri izdelkih ali skupinah,označenih s SPAR plus kartico, se med seboj ne seštevajo. Popusti iz akcije Trajno znižano se ne seštevajo z ostalimi popusti oziroma akcijami, če ni izrecno opredeljeno drugače. Možen je nakup samo v količinah, primernih za gospodinjstva. Cene izdelkov, ki so predstavljeni z več slikami, veljajo za 1 kos, razen če ni navedeno drugače. Popusti veljajo za označene izdelke. Popustov ni možno uveljavljati v naslednjih kategorijah izdelkov: tobačni izdelki, revije, časopisi, povratna embalaža, vinjete, SPAR darilne kartice, SPAR darilni boni, izdelki blagovne znamke Tchibo, Štartaj Slovenija, ob nakupu in polnjenju kartice Urbana, ob polnitvi za mobilne telefone (SPAR MOBIL, Mobi, Bob, Izi mobil, A1-Simpl), SIM kartice mobilnih operaterjev ter darilnih paketih Zvezdar, Selectbox in Selectcard. Prodaja akcijskih artiklov poteka tudi v trgovinah, ki posameznih akcijskih artiklov nimajo v rednem asortimentu oz. novo odprtih trgovinah, ki teh artiklov še niso prodajale. Dekoracija na slikah ni vključena v ceno izdelkov. Slike izdelkov so simbolne. Za morebitne napake se vam opravičujemo. Sparov slovar ugodnih nakupov.

Hipermarketi SPAR: Ajdovščina, Brežice, Černelavci, Črnomelj, Domžale Vir, Grosuplje, Idrija, Ilirska Bistrica, Izola, Jesenice, Kočevje, Koper Semedela, Kranj - Planina, Krško, Kamnik (Domžalska cesta), Lendava, Litija, Ljubljana (Brod, Slovenčeva in Zaloška), Ljutomer, Maribor - Pobrežje, Medvode, Novo mesto (Bršljin in Žabja vas), Ormož, Postojna, Prevalje, Rače, Radovljica, Ribnica, Rogaška Slatina, Ruše, Sežana, Slovenska Bistrica (Žolgarjeva ul.), Slovenj Gradec, Slovenske Konjice, Šempeter pri Gorici, Šentjur pri Celju, Škofja Loka, Trbovlje, Tržič, Velenje in Velenjka, Vrhnika, Zagorje in Žalec.

Interspar: Ljubljana Vič, Citypark in Aleja (v Šiški), Celje Citycenter, Maribor Europark in Supernova Qlandia, Koper Supernova, Velenje Šalek, Murska Sobota, Kranj Supernova Qlandia, Nova Gorica Supernova Qlandia, Ptuj Supernova Qlandia in Novo mesto Supernova Qlandia.

Seznam trgovin SPAR in INTERSPAROV z ribarnico >

Seznam trgovin SPAR in INTERSPAROV z zamrznjenimi postrežnimi ribami in morskimi sadeži >

SPAR Interspar letak katalog, aktualna akcija akcijska ponudba znižani izdelki
Aktualni kuponi, popusti in promocije v tem tednu

Vsi aktualni SPAR kuponi in popusti, zbrani na enem mestu! Kupon presenečenja, 25 % popust, dan za upokojence in ostale akcije. Bodite na tekočem z vsemi ugodnostmi v naših trgovinah.

Ljubezen in vse, kar paše zraven

Zopet je čas za obdarovanje in za prijetne trenutke v krogu družine in najbližjih. A poleg praznikov in daril najbolj »paše« ljubezen, kar lahko preverite tudi v naših prazničnih TV oglasih, kjer eden in edini MAGNIFICO prebira vaše praznične želje.