Aktualni katalogi SPAR in INTERSPAR,

kjer najdete odlično akcijsko ponudbo izdelkov!

PONUDBA ZORJENEGA MESA
V vseh trgovinah INTERSPAR in izbranih trgovinah SPAR skrbno izbrane kose slovenskega mesa zorimo in s tem vplivamo na mehkobo in sočnost. Zorenje mesa vpliva tudi na intenzivnost okusa.

Seznam trgovin SPAR s ponudbo zorjenega mesa: Grosuplje, Qlandia Kamnik, Trzin, Vir Domžale, Štepanjsko naselje LJ, Brod LJ, Izola, Vrhnika, Slovenj Gradec, Škofja Loka, Vrhovci, Bled, Brežice. Zaloška LJ, Medvode, Slovenčeva LJ, Krško, Metlika, Šempeter pri Gorici, Kamnik Usnjarska, Trbovlje, Zeleni dvor LJ, Radovljica.

 

Akcijska ponudba tekstila zajema oblačila za otroke in odrasle, kovčke, potovalne torbe in opremo za dojenčke in ni na voljo v trgovinah SPAR Bled, Drska, Hrastnik, Ivančna Gorica, Lendava, Ljubljana (Brod, Slovenčeva in Zaloška), Koper Semedela, Kranj – Planina, Maribor Pobrežje, Metlika, Miklavž na Dravskem polju, Mozirje, Rače, Radenci, Ravne Javornik, Ruše, Sežana, Velenje in Žalec.

Dodatne informacije o ponudbi v katalogih

Ponudba izdelkov v letaku velja tudi v naših franšiznih trgovinah SPAR partner. Izbira izdelkov v ponudbi je omejena ali določena z velikostjo posamezne franšizne trgovine in njene prodajne politike. Ponudba ne velja v trgovinah Spar City - Ljubljana, Maribor in Celje.

Ugodnosti pri izdelkih, ki so označeni s SPAR plus, veljajo samo ob predložitvi SPAR plus kartice. Popusti pri izdelkih ali skupinah, s pripisom »s SPAR plus kartico«, se med seboj ne seštevajo. Popusti iz akcije Trajno znižano se ne seštevajo z ostalimi popusti oziroma akcijami, če ni izrecno opredeljeno drugače. Možen je nakup samo v količinah, primernih za gospodinjstva. Cene izdelkov, ki so predstavljeni z več slikami, veljajo za 1 kos, razen če ni navedeno drugače. Popusti veljajo za označene izdelke.

Popustov ni možno uveljavljati v naslednjih kategorijah: tobačni izdelki, revije, časopisi, povratna embalaža, vinjete, PAYSAFE kartice, začetne formule, zaščitne maske, peleti za ogrevanje, izdelki blagovne znamke Tchibo, nove knjige, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev, nakupi in polnjenja kartice Urbana, polnitve za mobilne telefone, SIM kartice mobilnih operaterjev ter darilne kartice (SPAR, Selectcard , Supercard in drugih) in darilni paketi (Zvezdar in Selectbox).

Vse promocije v tem letaku veljajo ob nakupih nad 0,10 EUR. Slike izdelkov so simbolične. Razlaga označevalcev se nahaja v Sparovem slovarju ugodnih nakupov, katerega najdete tukaj. Pri vsaki promociji je zabeleženo, kdaj je veljavna. Promocija velja najdlje do datuma, navedenega pri posamezni promociji oz. do razprodaje zalog. Če promocija ni veljavna v vseh tipih trgovin, je pri vsaki promociji posebej zabeleženo, v katerem tipu trgovine velja.

HIPERMARKETI SPAR: Ajdovščina, Brežice, Černelavci, Črnomelj, Domžale Vir, Grosuplje, Idrija, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Kamnik (Domžalska cesta), Kočevje, Koper Semedela, Kranj - Planina, Krško, Lenart, Lendava, Lesce 2, Litija, Ljubljana (Brod, Slovenčeva in Zaloška), Ljutomer, Logatec, Maribor - Pobrežje, Medvode, Novo mesto (Bršljin, Drska in Žabja vas), Ormož, Postojna, Prevalje, Rače, Radovljica, Ravne Javornik, Ribnica, Ruše, Šempeter pri Gorici, Šentjur pri Celju, Sežana, Škofja Loka, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica (Žolgarjeva ul.), Slovenske Konjice, Trbovlje (Trg svobode in Pilon), Tržič, Velenje in Velenjka, Vrhnika, Zagorje in Žalec.

TRGOVINE INTERSPAR: Ljubljana Vič, Citypark in Aleja (v Šiški), Celje Citycenter, Maribor Europark in Supernova, Koper Park Center, Velenje Šalek, Murska Sobota, Kranj Supernova, Nova Gorica Supernova, Ptuj Supernova in Novo mesto Supernova.

SPAR IN INTERSPAR TRGOVINE Z RIBARNICO
Oglejte si seznam trgovin SPAR in INTERSPAR z ribarnico >>

Oglejte si seznam trgovin SPAR in INTERSPAR z zamrznjenimi postrežnimi ribami in morskimi sadeži >>

SPAR Interspar letak katalog, aktualna akcija akcijska ponudba znižani izdelki
VEČ VEM, BOLJE JEM
Zmagovalna pot do uravnotežene prehrane

Sledite nasvetom v programu “Več vem, bolje jem”, ki smo ga zasnovali z izbranimi nutricionisti, in sodelujte v nagradnem kvizu – z malo sreče je lahko vaše kolo Meridia, kolesarski dres ali bidon Bahrain Victorious ali Sparove darilne kartice.

Kuhajte kot MasterChef

Spar je postal partner šova MasterChef, najbolj priljubljene kuharske oddaje v Sloveniji. Vsak teden vas tako pri nas čaka nov MasterChef recept, v naših trgovinah pa prave sestavine za izbrane MasterChef krožnike.