Aktualni katalogi SPAR in INTERSPAR,

kjer najdete odlično akcijsko ponudbo izdelkov!
Ponudba izdelkov v katalogu 03/20, velja od srede, 15. 1., do prodaje akcijskih zalog oz. najkasneje do torka, 21. 1., ponudba izdelkov na straneh 18-23 pa velja do prodaje akcijskih zalog oz. najkasneje do torka, 28. 1. 2020, v vseh trgovinah SPAR in INTERSPAR, razen pri označenih izdelkih.
NAPOVEDNIK KATALOGA 04/20, ki velja od srede, 22. 1., do prodaje akcijskih zalog oz. najkasneje do torka, 28. 1. 2020, v vseh trgovinah SPAR in INTERSPAR, razen pri označenih izdelkih.
NAPOVEDNIK KATALOGA Vse za dom, ki velja od srede, 22. 1., do prodaje akcijskih zalog oz. najkasneje do torka, 4. 2. 2020, v vseh trgovinah INTERSPAR ter hipermarketih SPAR, razen pri označenih izdelkih.

Akcijska ponudba tekstila zajema oblačila za otroke in odrasle, kovčke, potovalne torbe in opremo za dojenčke in ni na voljo v trgovinah SPAR Bled, Hrastnik, Lendava, Koper Semedela, Kranj – Planina, Maribor Pobrežje, Metlika, Miklavž na Dravskem polju, Mozirje, Rače, Ruše, Ljubljana Brod, Slovenčeva in Zaloška, Sežana, Velenje in Žalec.

Dodatne informacije o ponudbi v katalogih

Ponudba izdelkov v letaku velja tudi v naših franšiznih trgovinah SPAR partner. Izbira izdelkov v ponudbi je omejena ali določena z velikostjo posamezne franšizne trgovine in njene prodajne politike. Ponudba ne velja v trgovini Spar City - Ljubljana in Maribor.

Cene so v EUR. Ugodnosti pri izdelkih, ki so označeni s SPAR plus, veljajo samo ob predložitvi SPAR plus kartice. Popusti pri izdelkih ali skupinah,označenih s SPAR plus kartico, se med seboj ne seštevajo. Popusti iz akcije Trajno znižano se ne seštevajo z ostalimi popusti oziroma akcijami, če ni izrecno opredeljeno drugače. Možen je nakup samo v količinah, primernih za gospodinjstva. Cene izdelkov, ki so predstavljeni z več slikami, veljajo za 1 kos, razen če ni navedeno drugače. Popusti veljajo za označene izdelke. Popustov ni možno uveljavljati v naslednjih kategorijah izdelkov: tobačni izdelki, revije, časopisi, povratna embalaža, vinjete, SPAR darilne kartice, SPAR darilni boni, izdelki blagovne znamke Tchibo, Štartaj Slovenija, ob nakupu in polnjenju kartice Urbana, ob polnitvi za mobilne telefone (SPAR MOBIL, Mobi, Bob, Izi mobil, A1-Simpl), SIM kartice mobilnih operaterjev, knjige, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev ter darilnih paketih Zvezdar, Selectbox in Selectcard. Prodaja akcijskih artiklov poteka tudi v trgovinah, ki posameznih akcijskih artiklov nimajo v rednem asortimentu oz. novo odprtih trgovinah, ki teh artiklov še niso prodajale. Dekoracija na slikah ni vključena v ceno izdelkov. Slike izdelkov so simbolne. Za morebitne napake se vam opravičujemo. Sparov slovar ugodnih nakupov.

Hipermarketi SPAR: Ajdovščina, Brežice, Černelavci, Črnomelj, Domžale Vir, Grosuplje, Idrija, Ilirska Bistrica, Izola, Jesenice, Kočevje, Koper Semedela, Kranj - Planina, Krško, Kamnik (Domžalska cesta), Lendava, Litija, Ljubljana (Brod, Slovenčeva in Zaloška), Ljutomer, Maribor - Pobrežje, Medvode, Novo mesto (Bršljin in Žabja vas), Ormož, Postojna, Prevalje, Rače, Radovljica, Ribnica, Rogaška Slatina, Ruše, Sežana, Slovenska Bistrica (Žolgarjeva ul.), Slovenj Gradec, Slovenske Konjice, Šempeter pri Gorici, Šentjur pri Celju, Škofja Loka, Trbovlje, Tržič, Velenje in Velenjka, Vrhnika, Zagorje in Žalec.

Interspar: Ljubljana Vič in Citypark, Celje Citycenter, Maribor Europark in Qlandia, Koper Supernova, Velenje Šalek, Murska Sobota, Kranj Qlandia, Nova Gorica Qlandia, Ptuj Qlandia in Novo mesto Qlandia.

Seznam trgovin SPAR in INTERSPAROV z ribarnico >

Seznam trgovin SPAR in INTERSPAROV z zamrznjenimi postrežnimi ribami in morskimi sadeži >

Aktualne promocije teaser
Aktualne promocije

Preverite popuste in promocije, ki so aktualni v tem tednu, in tako bodite na tekočem z vsemi ugodnostmi v naših trgovinah!

Zbiraj sličice in napolni album

Pridruži se Garfieldu v Rekordomanii, novi pustolovščini izjemnih in osupljivih rekordov!

Štartaj Slovenija

4. sezona projekta je zaključena, hit produkt je Belife Kombuča!