Sparov slovar ugodnih nakupov

RAZLAGA OZNAČEVALCEV

Kakovost izdelkov blagovnih znamk SPAR že več let redno preverjamo na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani. Izdelki SPAR, ki so bili v zadnjem letu ocenjeni z odlično oceno, so označeni z oznako »Odlična kakovost«.
Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018.
Sparov slovar ugodnosti - izjemna cena
Izjemna cena označuje izbrane mesne izdelke, ki niso del naše redne ponudbe in smo jim zaradi visoke zaželenosti določili konkurenčno ceno glede na primerljive pakirane mesne izdelke.
EKSTRA SREDA

EKSTRA SREDA

Promocija Ekstra sreda je izbor akcijskih izdelkov po še posebej močno znižanih cenah, ki veljajo samo v sredo.

Zanesljivo ugoden nakup

Zanesljivo ugoden nakup pomeni, da v naših trgovinah vedno najdete:

  • Izdelke Sparovih blagovnih znamk, ki vam zagotavljajo nakupe izdelkov različnih cenovnih segmentov
  • (S Budget – najcenejši pri nas, Kakovostna znamka Spar – najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, Spar Premium – najboljše za vsak dan).
  • Trajno znižane cene priznanih blagovnih znamk, ki vam zagotavljajo dolgotrajno znižane cene. Več >>
  • Raznovrstno ponudbo akcijskih ugodnosti vsak dan.

V neodvisni vseslovenski raziskavi tudi kupci potrjujejo, da v trgovinah Spar in Interspar najdejo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Več >>

Trajno znižano

označuje izdelke, ki so znižani v 6 mesečnem obdobju. Cena izdelka se lahko v tem časovnem obdobju še dodatno zniža oziroma se v prodajno promocijo vključi nove izdelke. Znižana cena velja ob nakupu s SPAR plus kartico. Popusti se med seboj ne seštevajo. Čas, v katerem je izdelek naprodaj po znižani ceni, pa se lahko tudi podaljša za naslednjih najmanj 6 mesecev. Popusti iz akcije Trajno znižano se ne seštevajo z ostalimi popusti oziroma akcijami, če ni izrecno opredeljeno drugače.

Trajno znižano

AKCIJA - popust s Spar plus kartico

ob nakupu izbranega izdelka prejme imetnik SPAR plus kartice v času ponudbe takojšnji popust.

AKCIJA - Več je ceneje s Spar plus kartico

označuje izdelke, za katere velja nižja cena ob nakupu večje količine izdelkov, ki je navedena v reklamnem letaku in cenovnem označevalcu.

Mega cena

Promocija Mega cena je izbor akcijskih izdelkov po še posebej močno znižanih cenah.

Iz našega letaka

označuje izdelke, ki se oglašujejo v aktualnem reklamnem letaku.

S-BUDGET

Preverjena kakovost po diskontnih cenah.

S S-BUDGET označujemo izdelke, ki so najcenejši v posamezni podskupini izdelkov in zagotavljajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Diskontne cene v promocijah družbe SPAR Slovenija d.o.o. predstavljajo primerjavo cen izdelkov S-BUDGET s primerljivimi izdelki v diskontnih trgovinah (Hofer in Lidl). Zagotavljamo, da izvajamo redne mesečine popise na podlagi katerih vsak prvi teden v mesecu po potrebi prilagajamo cene S-BUDGET izdelkov, ki s tem ostajajo na diskontih cenah.

SPAR XXL

SPAR XXL označuje izdelke, kjer kupec dobi več za isto ceno (večjo količino ali več kosov) kot pri nakupu osnovnega izdelka, ki je ali je bil v ponudbi v naših trgovinah neposredno pred uvedbo SPAR XXL izdelka.

Cenovna politika in razpoložljivost blaga:

Družba SPAR Slovenija d.o.o. ima na trgu Republike Slovenije enotno cenovno politiko. To pomeni, da imamo za enako blago v vseh naših poslovalnicah enake redne in akcijske cene (to ne velja za izredna znižanja pred potekom roka oz. zaradi napak, odprodaje blaga ali kadar je to v oglasnem sporočilu izrecno izpostavljeno). Ker imamo veliko raznovrstnih poslovalnic različnih formatov in velikosti ni vse blago redno na voljo v vseh poslovalnicah. Glede na navedeno, se lahko zgodi, da se določeni akcijski artikli pred pričetkom akcije v kateri od poslovalnic niso prodajali, so se pa prodajali v drugih poslovalnicah.