VEČ VEM, BOLJE JEM - Matej Mohorič

VEČ VEM, BOLJE JEM

101 dieta? Ne, hvala.
 

V svetu 101 prehranske izbire se ni težko izgubiti. Vsako leto smo priča novim prehranskim trendom, novim super živilom in dietam. Ob super živilih in super pravilih pa hitro pozabimo na super življenje.

Zmagovalna pot do uravnotežene prehrane


Ste kdaj razmišljali, kako lahko hrana, ki jo izberete, vpliva na vašo energijo, razpoloženje in splošno počutje? Naš program uravnotežene prehrane je zasnovan, da vam pokaže, kako lahko na preprost način izboljšate svoje prehranjevalne navade. Skupaj bomo raziskali skrivnosti hranilnih snovi, sestavljali okusne jedilnike in se naučili, kako lahko uravnotežena prehrana z lahkoto postane del vašega vsakdana.  

Na začetku vaše poti do uravnotežene prehrane vas bo pozdravil tudi Matej Mohorič, ki je zaradi naporne športne kariere pravi mojster uravnotežene prehrane. Na koncu pa lahko osvojite tudi kolo Merida!

Zakaj ne vidite vsebine?

Shekajte načrtovanje obrokov - Nenad Bratković

Marsikomu se zdi, da bi življenje bilo lahko veliko bolj preprosto, če se ne bi ves čas
spraševali, kaj bomo jedli in skuhali. Nutricionist Nenad Bratković bo zato predstavil
učinkovite načine, kako si olajšati pripravo obrokov vnaprej, na kaj moramo biti pri pripravi jedilnikov pozorni in katera živila se najbolje obnesejo za pripravo vnaprej.

Oglejte si četrto epizodo

Sledite nasvetom v programu “Več vem, bolje jem”, ki smo ga zasnovali z izbranimi nutricionisti:

VEČ VEM, BOLJE JEM - Lana Trampuš, mag. inž. preh.

Lana Trampuš, mag. inž. preh.

Lana Trampuš je magistrica inženirka prehrane, ki zagovarja zdrav način življenja brez ekstremov in nepotrebnega izključevanja živil iz prehrane. Je nutricionistka, ki verjame v vzdržne spremembe prehrane in življenjskega sloga. Pri podajanju prehranskih nasvetov se opira na znanstveno dokazane informacije. Predvsem pa se drži načela, da so spremembe v prehrani takšne, da jih ljudje dolgoročno vzdržujejo brez negativnega vpliva na psihično in fizično zdravje

VEČ VEM, BOLJE JEM - Andreja Širca Čampa, univ.dipl.ing., klinični dietetik

Andreja Širca Čampa, univ.dipl.ing., klinični dietetik

Andreja Širca Čampa je po izobrazbi univerzitetna diplomirana inženirka živilske tehnologije. Ima bogate izkušnje na področju dietne prehrane pri sladkorni bolezni, celiakiji, alergijah, debelosti, kroničnih ledvičnih obolenjih, črevesnih obolenjih, kot tudi na specifičnih področjih prehrane onkološkega bolnika, pri prirojenih motnjah metabolizma in motnjah hranjenja. Je avtorica in soavtorica številnih strokovnih del in predavateljica na dveh fakultetah.

VEČ VEM, BOLJE JEM - Nenad Bratković, mag. nutricionizma, univ.mag.fitofarm. & dietoterapije, športni nutricionist

Nenad Bratković, mag. nutricionizma, univ.mag.fitofarm. & dietoterapije, športni nutricionist

Nenad Bratković je magister nutricionizma in glavni nutricionist KK ekipe Cedevita Olimpija. Ob tem je tudi ustanovitelj in vodja prehranske svetovalnice NutriKlinika in direktor podjetja NutriConsult d.o.o. V svoji karieri je delal že z več 1000 strankami, od oseb z zdravstvenimi težavami do vrhunskih športnikov. Je tudi znan predavatelj, ki sodeluje z zdravniki, farmacevti, psihologi in kineziologi.  

VEČ VEM, BOLJE JEM - Mojca Cepuš: Svetovalka za zdravo prehrano in hujšanje, certificirana nutricistka

Mojca Cepuš: Svetovalka za zdravo prehrano in hujšanje, certificirana nutricistka

Mojca Cepuš se že od leta 2007 profesionalno ukvarja s prehrano, s poudarkom na pomoči ljudem pri izgubi odvečnih kilogramov in izboljšanju prehranjevalnih navad. S pridobljenim mednarodnim certifikatom in nazivom športne nutricionistke se posveča individualnim programom in trenerskemu delu. Glavni namen njenih programov pa ni le izguba kilogramov ali izboljšanje zdravja, ampak tudi naučiti stranke, kako ohraniti dosežene rezultate.

VSE EPIZODE IZ PROGRAMA VEČ VEM, BOLJE JEM

Kolesarski klub Bahrain Victorious, Matej Mohorič

Vedno zmagovalna izbira

Ponosni smo, da smo letos postali izbrana trgovina kolesarske ekipe Bahrain Victorious in njihovega člana, vrhunskega slovenskega kolesarja Mateja Mohoriča.

Več
NAVIJAJ IN ZADENI

Igraj nogometno igrico in zadeni super S BUDGET navijaški paket, vključno s SPAR darilno kartico v vrednosti 50 €. Naj se vroče navijaško poletje prične!

Igraj >>