Aktualni projekti, SPAR in INTERSPAR

Aktualni projekti

Izdelek z zgodbo

Med raznovrstnimi izdelki v naših trgovinah najdete veliko posebnih in unikatnih, ki si zaslužijo svojo zgodbo. Predstavljamo vam njihov izbor, zanimivosti, ideje in recepte ter ljudi, ki stojijo za izdelki.

Inovativna živila 2022

Inštitut za nutricionistiko je predstavil izbor najbolj inovativnih živil leta 2022. S ponosom sporočamo, da sta si nagrade prislužila tudi dva naša izdelka: SPAR PREMIUM kruh z drožmi in bučno prgo in SPAR PREMIUM namaz iz laškega fižola.

SPAR kot nekoč

Pri projektu ohranjanja avtohtonih in starih sort SPAR Kot nekoč že četrto leto razvijamo uspešno partnerstvo s Kmetijskim inštitutom Slovenije. Letošnja novost je obujena sorta slovenskega graha vitičar, ki ga poleg ostalih vrst semen že najdete v naših trgovinah.

Povezujemo, kar je dobrega

Z več kot 70 % živilskih izdelkov slovenskega porekla na naših policah smo vodilni trgovec v ponudbi lokalno pridelane hrane. Poglabljamo odnose z našimi dobavitelji in povečujemo odkup slovenskih pridelkov in izdelkov.

Izdelki SPAR PREMIUM v sodelovanju z Michelinovimi chefi!

Michelinovi chefi Uroš Štefelin, Gregor Vračko in Uroš Fakuč sodelujejo z našim razvojnim oddelkom in slovenskimi dobavitelji. Rezultat so ekskluzivni izdelki SPAR PREMIUM, ki jih boste brez prevelikega truda vključili v svojo »kuharijo«!

ŠTARTAJ SLOVENIJA

Bodite na tekočem z aktualnim dogajanjem v projektu Štartaj Slovenija! Ne spreglejte novih izdelkov in aktualnih ponudb, predstavljamo pa tudi nove podjetnike ter uspešne podjetniške zgodbe.  

Največ za vas!

Največ izbranih produktov trgovskih znamk najdete pri nas. Ponosni smo, da je letos ta laskav naziv pridobilo kar sedem skupin izdelkov naših trgovskih znamk. Spoznajte jih in uživajte v njihovi odličnosti!

Izberi bio

Ekološka pridelava hrane pomeni celostno razumevanje življenjskega okolja in spoštovanje narave. V ospredje se postavlja skrbno ravnanje z naravnimi viri, kot sta zemlja in voda, da bi jih ohranili za prihodnje generacije.