Aktualni projekti, SPAR in INTERSPAR

Aktualni projekti

TO SMO MI

Lokalna pridelava in domače kmetovanje v novih okoliščinah še pridobivata na svoji veljavi. V Sparu smo še okrepili vezi s svojimi partnerji. V naših trgovinah vam ponujamo predvsem lokalne pridelke in izdelke slovenskih dobaviteljev.

ŠTARTAJ SLOVENIJA

Bodite na tekočem z aktualnim dogajanjem v projektu Štartaj Slovenija! Ne spreglejte novih izdelkov in aktualnih ponudb, predstavljamo pa tudi nove podjetnike ter uspešne podjetniške zgodbe.  

Ljubezen in vse, kar paše zraven

Zopet je čas za obdarovanje in za prijetne trenutke v krogu družine in najbližjih. A poleg praznikov in daril najbolj »paše« ljubezen, kar lahko preverite tudi v naših prazničnih TV oglasih, kjer eden in edini MAGNIFICO prebira vaše praznične želje.

Največ za vas!

Največ izbranih produktov trgovskih znamk najdete pri nas. Ponosni smo, da je letos ta laskav naziv pridobilo kar sedem skupin izdelkov naših trgovskih znamk. Spoznajte jih in uživajte v njihovi odličnosti!

Izberi bio

Ekološka pridelava hrane pomeni celostno razumevanje življenjskega okolja in spoštovanje narave. V ospredje se postavlja skrbno ravnanje z naravnimi viri, kot sta zemlja in voda, da bi jih ohranili za prihodnje generacije.