Aktualni projekti, SPAR in INTERSPAR

Aktualni projekti

V SPARU PRIŠPARAŠ
Skrbimo za vaš dober nakup

V Sparu nudimo vse, kar potrebujete, obenem pa zagotavljamo dober nakup za vse! Prepričajte se sami.

SPAR Točke zvestobe Fresh’n Rebel
Točke zvestobe Fresh’n Rebel

Vrhunske dizajnerske slušalke, zvočniki in prenosne baterije v vaš dan prinesejo popolno zvočno doživetje. S točkami zvestobe do 44 % ceneje.

Povezujemo, kar je dobrega

S 70 % živilskih izdelkov slovenskega porekla na naših policah smo eden izmed vodilnih trgovcev v ponudbi lokalno pridelane hrane. Poglabljamo odnose z našimi dobavitelji in povečujemo odkup slovenskih pridelkov in izdelkov.

Naravnost od pridelovalcev

Z izbranimi slovenskimi rejci smo vzpostavili neposredno sodelovanje, direkten odkup, da vam lahko v naših INTERSPAR mesnicah ponudimo meso, kot bi ga kupili pri lokalnem kmetovalcu.

Izdelki SPAR PREMIUM v sodelovanju z Michelinovimi chefi!

Michelinovi chefi Uroš Štefelin, Gregor Vračko in Uroš Fakuč sodelujejo z našim razvojnim oddelkom in slovenskimi dobavitelji. Rezultat so ekskluzivni izdelki SPAR PREMIUM, ki jih boste brez prevelikega truda vključili v svojo »kuharijo«!

Vsak izdelek ima svojo zgodbo - SPAR
Izdelek z zgodbo

Med raznovrstnimi izdelki v naših trgovinah najdete veliko posebnih in unikatnih, ki si zaslužijo svojo zgodbo. Predstavljamo vam njihov izbor, zanimivosti, ideje in recepte ter ljudi, ki stojijo za izdelki.

Inovativna živila 2022

Inštitut za nutricionistiko je predstavil izbor najbolj inovativnih živil leta 2022. S ponosom sporočamo, da sta si nagrade prislužila tudi dva naša izdelka: SPAR PREMIUM kruh z drožmi in bučno prgo in SPAR PREMIUM namaz iz laškega fižola.

SPAR kot nekoč

Pri projektu ohranjanja avtohtonih in starih sort SPAR Kot nekoč že četrto leto razvijamo uspešno partnerstvo s Kmetijskim inštitutom Slovenije. Letošnja novost je obujena sorta slovenskega graha vitičar, ki ga poleg ostalih vrst semen že najdete v naših trgovinah.

Izberi bio

Ekološka pridelava hrane pomeni celostno razumevanje življenjskega okolja in spoštovanje narave. V ospredje se postavlja skrbno ravnanje z naravnimi viri, kot sta zemlja in voda, da bi jih ohranili za prihodnje generacije.