Aktualni projekti, SPAR in INTERSPAR

Aktualni projekti

V SPARU PRIŠPARAŠ
Skrbimo za vaš dober nakup

V Sparu nudimo vse, kar potrebujete, obenem pa zagotavljamo dober nakup za vse! Prepričajte se sami.

VEČ VEM, BOLJE JEM
Zmagovalna pot do uravnotežene prehrane

Sledite nasvetom v programu “Več vem, bolje jem”, ki smo ga zasnovali z izbranimi nutricionisti, in sodelujte v nagradnem kvizu – z malo sreče je lahko vaše kolo Meridia, kolesarski dres ali bidon Bahrain Victorious ali Sparove darilne kartice.

Vedno zmagovalna izbira

Ponosni smo, da smo letos postali izbrana trgovina kolesarske ekipe Bahrain Victorious in njihovega člana, vrhunskega slovenskega kolesarja Mateja Mohoriča.

Slovensko meso - podpirajmo domače!
Podpiramo slovensko

Vse naše postrežno meso v redni prodaji je slovenskega porekla.  

Kuhajte kot MasterChef

Spar je postal partner šova MasterChef, najbolj priljubljene kuharske oddaje v Sloveniji. Vsak teden vas tako pri nas čaka nov MasterChef recept, v naših trgovinah pa prave sestavine za izbrane MasterChef krožnike.

Izdelki SPAR PREMIUM v sodelovanju z Michelinovimi chefi!

Michelinovi chefi Uroš Štefelin, Gregor Vračko in Uroš Fakuč sodelujejo z našim razvojnim oddelkom in slovenskimi dobavitelji. Rezultat so ekskluzivni izdelki SPAR PREMIUM, ki jih boste brez prevelikega truda vključili v svojo »kuharijo«!

Inovativna živila 2024
INOVATIVNA ŽIVILA

PRESTIŽNA NAGRADA ŽE 9. LETO ZAPORED.
Inštitut za nutricionistiko je SPAR pekarni to leto podelil kar dve nagradi. Inovativno živilo leta predstavlja Jesenski kruh ter Inovacija desetletja z kruhom z drožmi. Uspeh Sparove pekarne zagotavljamo s premišljeno izbiro živil, s katero skrbimo za dobrobit svojih kupcev.

NAVIJAJ IN ZADENI

Igraj nogometno igrico in zadeni super S BUDGET navijaški paket, vključno s SPAR darilno kartico v vrednosti 50 €. Naj se vroče navijaško poletje prične!

Igraj >>