Aktualni projekti, SPAR in INTERSPAR

Aktualni projekti

Dobri možje - Dobri piškoti za dobre ljudi
Dobri možje so gasilci

V Sparu nudimo vse, kar potrebujete, obenem pa zagotavljamo dober nakup za vse! Prepričajte se sami.

V SPARU PRIŠPARAŠ
Skrbimo za vaš dober nakup

V Sparu nudimo vse, kar potrebujete, obenem pa zagotavljamo dober nakup za vse! Prepričajte se sami.

Vedno SPAR
So stvari, ki jih ne moreš zamuditi

Vsak dan, ko lovimo akcije, namesto da bi jih doživeli, je dan, ki bi ga lahko preživeli lepše. Posvetite se sebi in najdražjim, uživajte. Živite. In ne skrbite, naše ugodnosti bodo vedno tu za vas.

Vodilni v ponudbi sveže hrane

V raziskavi kar 68 % vprašanih povezuje Spar z visoko kakovostjo sveže hrane, kar je občutno višji odstotek povezanosti s to trditvijo, kot pri ostalih trgovcih, ki so bili vključeni in ocenjeni v raziskavi.

Povezujemo, kar je dobrega

S 70 % živilskih izdelkov slovenskega porekla na naših policah smo eden izmed vodilnih trgovcev v ponudbi lokalno pridelane hrane. Poglabljamo odnose z našimi dobavitelji in povečujemo odkup slovenskih pridelkov in izdelkov.

Naravnost od pridelovalcev

Z izbranimi slovenskimi rejci smo vzpostavili neposredno sodelovanje, direkten odkup, da vam lahko v naših INTERSPAR mesnicah ponudimo meso, kot bi ga kupili pri lokalnem kmetovalcu.

Izdelki SPAR PREMIUM v sodelovanju z Michelinovimi chefi!

Michelinovi chefi Uroš Štefelin, Gregor Vračko in Uroš Fakuč sodelujejo z našim razvojnim oddelkom in slovenskimi dobavitelji. Rezultat so ekskluzivni izdelki SPAR PREMIUM, ki jih boste brez prevelikega truda vključili v svojo »kuharijo«!

SPAR kot nekoč

Pri projektu ohranjanja avtohtonih in starih sort SPAR Kot nekoč že četrto leto razvijamo uspešno partnerstvo s Kmetijskim inštitutom Slovenije. Letošnja novost je obujena sorta slovenskega graha vitičar, ki ga poleg ostalih vrst semen že najdete v naših trgovinah.

Izberi bio

Ekološka pridelava hrane pomeni celostno razumevanje življenjskega okolja in spoštovanje narave. V ospredje se postavlja skrbno ravnanje z naravnimi viri, kot sta zemlja in voda, da bi jih ohranili za prihodnje generacije.