Sparovi dnevi za mlade

Sparovi dnevi za mlade

Spar Slovenija v sodelovanju s Slovensko agencijo za mlade kot ekskluzivni partner v programu Evropske mladinske kartice (European Youth Card Association) na področju trgovine z živili mladim nudi ugodnost:

VSAK TOREK, 10 % popusta na celoten nakup v vseh trgovinah Spar in Interspar za imetnike Evropske mladinske kartice


Mladi, imetniki Evropske mladinske kartice in hkrati imetniki SPAR plus kartice, izkoristite ugodnosti v trgovinah Spar in Interspar ter tako prihranite pri nakupovanju živil in izdelkov za vsakodnevno rabo.

Ugodnost je veljavna s skeniranjem SPAR plus kartice in EAN kode posameznega popusta, ki jo bo imela stranka v svoji EYCA mobilni aplikaciji. To bo tudi edino mesto, kjer bo popust s kodo na voljo.

Na SPAR plus dan za mlade v trgovinah SPAR in INTERSPAR lahko vsi mladi, ki so hkrati imetniki Evropske mladinske kartice (EYCA), SPAR plus kartice in so si v EYCA mobilni aplikaciji naložili ustrezno EAN kodo, ob predložitvi SPAR plus kartice in EAN kode unovčijo 10 % popusta na celoten nakup*. Popusti na celoten nakup se med seboj ne seštevajo. Velja tudi za izdelke v akciji. Popust se obračuna od vrednosti nakupa, pri čemer je najvišja osnova za popust 500 EUR. Popust se lahko unovči v vseh trgovinah Spar in Interspar ter trgovinah Spar City - Ljubljana in Maribor.

*V vsoto za pridobitev navedenega popusta se ne vštevajo tobačni izdelki, časopisi, revije, nove knjige, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev, povratna embalaža, vinjete, SPAR darilne kartice, PAYSAFE kartice, začetne formule, zaščitne maske, peleti za ogrevanje, izdelki suši, Sodastream polnitve, izdelki blagovne znamke Tchibo, nakupi ali polnjenja kartice Urbana, polnitve za mobilne telefone, nakupi SIM kartic mobilnih operaterjev, darilni paketi Zvezdar, Selectbox, Selectcard in knjige založbe Egmont. Popusta z EAN kodo ni možno koristiti na izdelke, ki se ne vštevajo v vsoto za pridobitev popusta. EAN koda ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike. Popust se lahko koristi le za prodajo v količinah, ki so običajne za gospodinjstva. Unovči se lahko 1x, za en nakup, opravljen v predpisanem terminu v trgovinah Spar in Interspar. Popusti na celoten nakup se med seboj ne seštevajo. EAN koda za popust ni unovčljiva v trgovinah SPAR Partner, v trafikah in v spletni trgovini SPAR Online.

Sparovi dnevi za mlade, Evropska mladinska kartica

Evropska mladinska kartica

Evropska mladinska kartica (EMK) je mednarodni program, podprt s strani Sveta Evrope in Evropske komisije, ki mlade spodbuja k mobilnosti in neodvisnosti, razvoju lastnih potencialov, sodelovanju in vključevanju v družbo ter odgovornim izbiram.

Program je namenjen vsem mladim, ne glede na status in ekonomsko stanje. V Sloveniji EMK sodeluje z več kot polovico slovenskih srednjih šol, ki izdajajo dijaško izkaznico, različnimi študentskimi klubi, mladinskimi organizacijami ter Univerzo na Primorskem in Univerzo v Ljubljani, ki izdajata študentsko izkaznico z EMK/EYCA logotipom.

Skupaj združujejo več kot 130 tisoč imetnikov Evropske mladinske kartice v Sloveniji, kar predstavlja več kot 40 odstotkov vseh mladih v starosti od 15 do 29 let.

Slovenska agencija za mlade (SLOAM) je kot slovenska skrbnica EMK polnopravna članica Zveze evropskih mladinskih kartic – EYCA (European Youth Card Association), ki je krovna organizacija mladinskih kartic in združuje več kot 7 milijonov članov v 39 evropskih državah. EYCA je večnamenski mednarodni mladinski program, ki mlade spodbuja, da so bolj mobilni in neodvisni, da razvijajo svoj potencial, da sodelujejo in se vključujejo v družbo, ter jih spodbuja k odgovornim izbiram. Imetniki EMK lahko priložnosti in ugodnosti koristijo ne le znotraj Slovenije, temveč celotne Evrope.

Kako do Evropske mladinske kartice za mlade?

Če imaš veljavno dijaško ali študentsko izkaznico, lahko na njej najdeš tudi logotip EYCA in kodo, ki jo potrebuješ za registracijo v aplikaciji. Če logotipa EYCA na kartici nimaš, si pa star_a med 15 in 30 let, si lahko Evropsko mladinsko kartico naročiš takoj ter že v nekaj dneh uživaš v številnih ugodnostih in popustih!

Še več o tem, kako do Evropske mladinske kartice si preberi TUKAJ.

KVIZ

Podarjamo 50 litrov sladoleda! Sodelujte v kvizu, osvežite svoje znanje in zadenite slastne sladoledne nagrade.

Sodelujte