plenice otroške baby spar program
Za naše male navihance!

Pretty baby

Pretty Baby je linija izdelkov za naše najmlajše, v kateri vam ponujamo preko 30 izdelkov za otroke do 3. leta.

Linija obsega kakovostne pleničke vseh velikosti ter izdelke za nego kot so previjalne podloge, otroški vlažni robčki, čistilne blazinice, vatirane palčke itd.  
 
V liniji izdelkov Pretty Baby najdete tudi oblačila za malčke do 3. leta starosti po privlačnih cenah: bodyje, spalne pajace, majčke in nogavičke pa tudi dodatke kot so brisače s kapuco in slinčki.

Pleničke Pretty Baby – kvaliteta za odlično ceno!

Pleničke Pretty Baby odlično pokrivajo vse potrebe malčka in zaradi odlične strukture omogočajo optimalno svobodo gibanja. Vpojnost pri tem ni omejena, saj zelo vpojno jedro in dvakratna zaščita pred uhajanjem tekočine otroku zagotavljata suh občutek podnevi in ponoči. Zaradi širokega in fleksibilnega sistema zapiranja se pleničke individualno prilagajajo otrokovim potrebam, fleksibilne in raztegljive obrobe pa zagotavljajo odlično prileganje. Pleničke ne vsebujejo lateksa, njihova prijaznost do kože pa je dermatološko testirana.

Dobite jih v petih velikostih

Glede na obdobje razvoja malčka so pleničke Pretty Baby na razpolago v petih različnih velikostih: k obstoječim klasičnim velikostim Midi, Maxi in Junior smo pred kratkim dodali še velikost Mini za prve tedne po rojstvu. Različni živalski motivi za vsako velikost olajšajo razlikovanje pleničk, perforirana odprtina na paketu pa omogoča hiter in enostaven odvzem pleničk.

Plenice Newborn

št. 1, 2-5 kg, 28/1

SPAR PRETTY BABY premium plenice za novorojenčke so dermatološko preizkušene. Njihovo jedro je zelo vpojno, primerno za podnevi in ponoči.

Plenice imajo širok in fleksibilen sistem zapiranja s sprijemajočim trakom za optimalno prilagajanje različno velikim dojenčkom. Na njih je tudi pokazatelj vlažnosti in motiv z različnimi živalmi.

SPAR PRETTY BABY plenice so:
- premium kakovosti
- dermatološko testirane
- niso beljene s klorom

Weniger anzeigen
Plenice Mini

št. 2, 3-6 kg, premium, 68/1

Plenice Midi

št. 3, 4-9 kg, premium, 60/1

Plenice Maxi

št. 4, 7-18 kg, premium, 52/1

Plenice Junior

št. 5, 12-25 kg, premium, 46/1

Plenice XXL

št. 6, 16-30 kg, premium, 40/1