plenice otroške baby spar program
Za naše male navihance!

Pretty baby

Pretty Baby je linija izdelkov za naše najmlajše, v kateri vam ponujamo preko 30 izdelkov za otroke do 3. leta.

Linija obsega kakovostne pleničke vseh velikosti ter izdelke za nego kot so previjalne podloge, otroški vlažni robčki, čistilne blazinice, vatirane palčke itd.  
 
V liniji izdelkov Pretty Baby najdete tudi oblačila za malčke do 3. leta starosti po privlačnih cenah: bodyje, žabice, majice ter športne hlačke in pajkice.

Izboljšana kakovost pleničk Pretty Baby

Inovativna tehnologija z vpojnimi kanali

Novo in patentirano jedro pleničke je sestavljeno iz prostih kanalov brez celuloze ter v U-oblikovano edinstveno vpojno cono!

Pleničke Pretty Baby odlično pokrivajo vse potrebe malčka in zaradi odlične strukture omogočajo optimalno svobodo gibanja. Vpojnost pri tem ni omejena, saj zelo vpojno jedro in dvakratna zaščita pred uhajanjem tekočine otroku zagotavljata suh občutek podnevi in ponoči. Zaradi širokega in fleksibilnega sistema zapiranja se pleničke individualno prilagajajo otrokovim potrebam, fleksibilne in raztegljive obrobe pa zagotavljajo odlično prileganje. Pleničke ne vsebujejo naravnega lateksa, njihova prijaznost do kože pa je dermatološko preizkušena.

Dobite jih v šestih velikostih


Glede na obdobje razvoja malčka so pleničke Pretty Baby Premium na razpolago v kar šestih različnih velikostih: k obstoječim klasičnim velikostim Mini, Midi, Maxi in Junior smo dodali še velikost New Born za prve tedne po rojstvu ter XXL plenice. Različni živalski motivi za vsako velikost olajšajo razlikovanje pleničk, perforirana odprtina na paketu pa omogoča hiter in enostaven odvzem pleničk.

Izdelke poiščite tudi v naši spletni trgovini SPAR Online