Za naše male navihance!

Pretty baby

Pretty Baby je linija izdelkov za naše najmlajše, obsega pa pleničke vseh velikosti ter izdelke za nego dojenčkov kot so previjalne podloge, otroški vlažni robčki, čistilne blazinice, vatirane palčke itd.    

V liniji izdelkov Pretty Baby najdete tudi oblačila za malčke do 3. leta starosti: bodyje, spalne pajace, majčke in nogavičke pa tudi dodatke kot so brisače s kapuco …

Pleničke Pretty Baby – kvaliteta za odlično ceno!

Pleničke Pretty Baby odlično pokrivajo vse potrebe malčka in zaradi odlične strukture omogočajo optimalno svobodo gibanja. Vpojnost pri tem ni omejena, saj zelo vpojno jedro in dvakratna zaščita pred uhajanjem tekočine otroku zagotavljata suh občutek podnevi in ponoči. Zaradi širokega in fleksibilnega sistema zapiranja se pleničke individualno prilagajajo otrokovim potrebam, fleksibilne in raztegljive obrobe pa zagotavljajo odlično prileganje. Pleničke ne vsebujejo lateksa, njihova prijaznost do kože pa je dermatološko testirana.

Dobite jih v petih velikostih

Glede na obdobje razvoja malčka so pleničke Pretty Baby na razpolago v petih različnih velikostih: k obstoječim klasičnim velikostim Midi, Maxi in Junior smo pred kratkim dodali še velikost Mini za prve tedne po rojstvu. Različni živalski motivi za vsako velikost olajšajo razlikovanje pleničk, perforirana odprtina na paketu pa omogoča hiter in enostaven odvzem pleničk.