Kakovost, ki ji lahko zaupate.

Kakovostna znamka SPAR

Kakovost je zares visoka, ko jo potrdijo strokovnjaki

»Odlična kakovost«
je strokovna ocena, ki jo živilskim izdelkom lahko podelijo senzorični ocenjevalci, kot so strokovnjaki Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani. Ti so zaupanja vredno oceno »odlična kakovost« podelili več kot 1.100 izdelkom kakovostne znamke SPAR. V Sparu smo izredno ponosni, da so strokovnjaki prepoznali naš vsakodnevni trud za najvišjo kakovost, ki izvira iz želje, da bi vi na mizo postavili le najboljše. Vabljeni v SPAR – naj vas prepričajo kakovost, strokovni nadzor, visoki standardi in nizke cene.

Kakovost, preverjena na Biotehniški fakulteti

Vaše zaupanje nam je zelo pomembno, zato se nenehno trudimo, da bi vam ponudili najbolj kakovostne izdelke po najboljši ceni. Prav takšne, kot jih ponuja kakovostna znamka SPAR. Preden vam izdelke ponudimo na policah naših trgovin, temeljito preverimo njihovo kakovost.

*Slogan "Potrjeno najboljši razred kakovosti" se nanaša na več kot 1100 izdelkov kakovostne znamke SPAR, ki so ocenjeni z oceno odlična kakovost (najvišji kakovostni razred). Posamezni izdelki z oceno odlična kakovost so v letaku označeni z označevalcem. Skupno število velja na dan 3. 9. 2019.

Vedno pod nadzorom:

NEODVISEN STROKOVNI NADZOR - OD ZAČETKA DO KONCA

V Sparu že od samega začetka sodelujemo z Biotehniško fakulteto,  Univerze v Ljubljani. Neodvisni strokovnjaki izdelke kakovostne znamke  SPAR še dodatno preverijo in ocenijo njihovo kakovost. Šele nato vam  izdelke kakovostne znamke SPAR ponudimo na naših policah.

VSE ZA VAŠE DOBRO

Pri razvoju in izbiri izdelkov, ki nosijo naše ime nas vodi kakovost. Nenehno razmišljamo kako naše izdelke še dodatno izboljšati. V zadnjem letu smo pri številnih priljubljenih izdelkih kakovostne znamke SPAR prilagodili vsebnost sladkorja in soli.

PREDANI KAKOVOSTI

Partnerstvo z zanesljivimi dobavitelji, vpetost v mednarodno okolje in predanost naših sodelavcev nam omogočajo, da smo vodilni trgovec s ponudbo lastne kakovostne blagovne znamke. Ponujamo vam vedno več izdelkov  slovenskega porekla ter ekološko pridelanih izdelkov, ki nosijo oznako BIO.

Pakirano piščančje meso brez GSO!

PREDANI KAKOVOSTI.
Pakirano piščančje meso je slovenskega porekla, in je vzrejeno izključno s krmo iz slovenskih žit. Izdelki so zajamčeno brez gensko spremenjenih organizmov in odlične kakovosti.

VSE POD NADZOROM.
Dobavitelj pakiranega piščančjega mesa kakovostne znamke SPAR je slovenski proizvajalec Panvita. Oznaka “Pridelano/proizvedeno brez GSO – brez gensko spremenjenih organizmov" zagotavlja, da so bile živali krmljene z rastlinami in krmnimi  mešanicami, ki so bile proizvedene brez gensko spremenjenih rastlin.

Za vaše dobro.

S ponudbo teh izdelkov v SPARU podpiramo celotno verigo slovenskih pridelovalcev in rejcev in s tem prispevamo k razvoju lokalne skupnosti, vam pa zagotavljamo hrano odlične kakovosti.

SPAR piščanec brez GSO, pakirano, Panvita, 1 kg

SPAR piščančja bedra brez GSO, pakirano, Panvita, 500 g

SPAR piščančja krila brez GSO, pakirano, Panvita, 500 g

SPAR piščančje prsi brez GSO, pakirano, Panvita, 500 g

VEČKRAT PREVERJENO. VEDNO KAKOVOSTNO.

Nadzor pri razvoju izdelka

Preden izdelek uvrstimo na naše prodajne police, preverimo njegove
karakteristike in skladnost z veljavno zakonodajo. Pri tem upoštevamo
tudi zahteve slovenskih kupcev.

Preverjene surovine

Vsak dobavitelj stalno preverja kakovost surovin, iz katerih proizvaja
izdelke. Sodelujemo le z najboljšimi dobavitelji, ki zadostijo strogim
standardom kakovosti.

Sodelovanje z zunanjimi strokovnjaki

Skupina strokovnjakov v SPAR Slovenija sodeluje s priznanimi slovenskimi
in tujimi strokovnimi inštitucijami (Biotehniška fakulteta, Nacionalni
laboratorij za zdravje, okolje in hrano, Bureau Veritas, Inštitut za
nutricionistiko…), ki nam pomagajo pri nadzoru nad varnostjo in
kakovostjo izdelkov blagovne znamke SPAR.

Skladiščenje in transport

Najsodobnejši logistični sistem omogoča dnevno distribucijo, ki zagotavlja svežino in 100 % sledljivost izdelkov.

Reden nadzor na prodajnih policah

Živila redno vzorčimo in preverjamo njihovo kakovost in varnost. Posebno pozornost posvečamo izdelkom s kratkim rokom trajanja.

Kakovostni in poceni izdelki na vaši mizi

Skrben in dovršen sistemski nadzor kakovosti je najboljše jamstvo, da boste zadovoljni z izdelki znamke SPAR.