ŽAR

Topli sončni dnevi vabijo na plano. Neokrnjena narava, prava družba in dobra hrana kar kličejo po druženju na prostem. Ni pa pravega piknika brez žara in prav je tako. Pečenje na žaru ni namreč le priprava obroka, pač pa kulinaričen obred, pri katerem uživate z družino in prijatelji. Hrana z žara je zelo okusna, pa tudi zelo uravnotežena, če jo seveda pripravite pravilno. Poiščite pravi recept zase in si ustvarite popoln dan!


BURGERMANIJA


IDEJA ZA ŽAR KOSILO


ŽAR PO VEGETARIJANSKO

SPAR BBQ

Lep je občutek, ko se lahko ponovno družimo ob mizi, s katere omamno diši po  sočnih poslasticah z žara. Biti mojster žara je prava vrlina, vendar z  linijo izdelkov Spar BBQ lahko to postane prav vsak! V njej smo združili le najboljše za vaš piknik - meso VEČKRAT PREVERJENE KAKOVOSTI, ravno prav začinjeno in pripravljeno.

Čas za žar

Začela se je sezona peke na žaru! Fantastični okusi in enostavna priprava, a super je, če poznamo vsaj nekaj osnovnih pravil peke na žaru. Mi smo za vas pripravili kup idej, priporočil in receptov, s pomočjo katerih lahko postanete pravi mojster žara!