Plačevanje na obroke

Vaš nakup boste lahko plačali na 2 do 12 obrokov brez obresti*

*Minimalni znesek nakupa je 60 EUR, minimalni znesek obroka pa 30 EUR.

Plačilo na obroke ni možno za nakup živil, sredstev za čiščenje ter osebno higieno. Plačilo na obroke ni možno tudi pri nakupu SPAR darilnih kartic.
Plačevanje na obroke ni možno v spletni trgovini SPAR online.

Na obroke lahko plačujete v vseh INTERSPARIH in izbranih trgovinah SPAR.

Plačila na obroke z NLB plačilnimi karticami z odloženim plačilom

Na obroke lahko plačujete z NLB Plačilnimi karticami MasterCard, Visa in Karanta (ne velja za NLB Posojilni kartici MasterCard in Karanta ter NLB Poslovno kartico MasterCard) plačate na 2 do 12 obrokov, brez obresti in brez dodatnih stroškov. Na prodajnem mestu preprosto povejte, da bi radi plačali na obroke.

Najnižji znesek nakupa je 60 evrov, najnižji mesečni obrok pa znaša 30 evrov. Število obrokov je od (min) 2 do (max) 12. Višina nakupa je odvisna od višine neporabljenega limita na NLB Plačilni kartici, s katero boste opravili nakup. Limit, ki ga imate, bo obremenjen za celotno višino neodplačanega dela dolga, in sicer za čas do poplačila celotne obveznosti nakupa. Z odplačevanjem posamičnih obrokov se vam bo tako postopamo sproščal tudi limit.

Plačila na obroke z Diners Club kartico

Minimalni znesek nakupa je 60,00 EUR. Število obrokov je od (min) 2 do (max) 12. Minimalni mesečni obrok znaša 30,00 EUR. Strošek vodenja obrokov je 1 EUR/obrok. Maksimalni znesek nakupa je omejen z limitom kartice Diners Club. Plačilo na obroke ni možno za nakup živil, sredstev za čiščenje ter osebno higieno. Plačilo na obroke ni možno tudi pri nakupu SPAR darilnih kartic. Plačevanje na obroke ni možno v spletni trgovini SPAR online.