Kartice paysafecard za varno spletno nakupovanje tudi pri nas!

Kartice paysafecard so vam sedaj na voljo v vseh trgovinah SPAR in INTERSPAR! Izbirate lahko med tremi različicami, in sicer karticami v vrednosti 10 €, 25 € in 50 €.
 

Kaj je kartica paysafecard?

Paysafecard je plačilna kartica, ki zagotavlja varno plačevanje tako v domačih kot tudi tujih spletnih trgovinah. Ob nakupu prejmete 16-mestno PIN-kodo, ki jo koristite v spletni trgovini. Namesto, da uporabite svojo bančno kartico in se izpostavite morebitnim nevarnostim, lahko na spletu plačujete s paysafecard kartico. Tako ne izpostavljate svojega premoženja na osebnem računu, pač pa le limitiran znesek na paysafecard kartici. Ko je vrednost na kartici porabljena, lahko preprosto kupite novo in varno nakupujete naprej.

Katere so prednosti plačevanja s kartico paysafecard?

  • Najpomembnejša prednost je seveda varnost spletnega nakupovanja, saj z uporabo paysafecard kartice zavarujete premoženje na svojem osebnem bančnem računu.
  • S paysafecard ostanete anonimni, vaši osebni in finančni podatki pa varni.
  • Ne potrebujete bančnega računa ali kreditne kartice, zato je takšen način plačevanja primeren tudi za mladostnike ali študente.

Osnovno o kartici paysafecard

  • Pri nas lahko kartico paysafecard kupite v treh različnih vrednostih: 10 €, 25 € in 50 €.
  • Če pri spletnem plačilu ne porabite celotne vrednosti na kartici, je preostanek na voljo kot dobroimetje, ki ga lahko uporabite pri naslednjem plačilu.   
  • Če je nakup dražji od 50 €, lahko na spletni račun s storitvijo paysafecard naložite dobroimetje, ki ga po potrebi koristite.  
  • Kartico sprejema na tisoče spletnih trgovin in spletnih ponudnikov po vsem svetu; od iger do športnih stav in pokra do glasbe, filmov in zabave.  
 
S Paysafecard ni mogoče plačevanje v spletni trgovini SPAR Online.
NAVIJAJ IN ZADENI

Igraj nogometno igrico in zadeni super S BUDGET navijaški paket, vključno s SPAR darilno kartico v vrednosti 50 €. Naj se vroče navijaško poletje prične!

Igraj >>