Knedli brez glutena za juho - Gluten free with Megi

Knedli brez glutena za juho

Gluten free with Megi
Gluten free with Megi
Gluten free with Megi
Gluten free with Megi
Čas aktivne priprave
5
min
Čas priprave
4
min
Čas kuhanja

Sestavine

  • Jajce 1
  • Kisla smetana SPAR free from 80 g
  • Moka brez glutena SPAR free from 95 g
  • Sol 1 ščepec
  • Sveže sesekljan peteršilj 1 žlička

Priprava

01

V skledi najprej zmešamo jajce in kislo smetano. Nato dodamo ostale sestavine, da je zmes ravno prav gosta, da lahko delamo knedlčke.

02

V skuhano juho, ki zmerno vre, z dvema majhnima žličkama dodajamo knedle. Lahko delamo manjše ali večje. Ko knedli splavajo na površje, jih kuhamo še kakšno minuto ali dve, nato je juha pripravljena. Knedli morajo biti mehki ampak ne razkuhani. V knedle lahko dodate še kakšna druga zelišča ali začimbe. Naj vam tekne.