Dišeča prežganka - Marko Herič

Dišeča prežganka

Marko Herič
Marko Herič
Čas aktivne priprave
5
min
Čas priprave
15
min
Čas kuhanja

Sestavine

  • Maslo 100 g
  • Gladka moka 1 žlica
  • Česen 3 stroki
  • Peteršilj 1 žlica
  • Mleta kumina 0.5 žličke
  • Jajca 3
  • Goveja juha 7 dl
  • Poper 1 ščepec

Priprava

01

V posodi raztopimo maslo. V maslo damo moko in naredimo svetlo prežganje. Vanj stisnemo česen in počakamo, da zadiši. Dodamo še mleto kumino, še malo popražimo in zalijemo z govejo juho. Počakamo, da zavre in kuhamo približno 15 minut.

02

Pred koncem, razžvrkljamo jajca, jih umešamo v juho in dodamo peteršilj in po okusu še malo popramo.

Namig!

Najboljše zdravilo za prekrokano noč.

vsezapiknik.ai

Kaj lepšega kot hitro in enostavno organiziran piknik, ko se pojavi lepa vremenska napoved? Preizkusite prvi AI načrtovalec piknikov v Sloveniji.

Več