NAJBOLJŠI POHORSKI SENDVIČ - SPAR Podkest Po mojem okusu

Najboljši pohorski sendvič

Filip Flisar, gost podcasta Po mojem okusu
Filip Flisar, gost podcasta Po mojem okusu
Čas aktivne priprave
10
min
Čas priprave
10
min
Čas kuhanja

Sestavine

  • Francoska štruca
  • Jajca
  • Radič
  • Balzamični kis
  • Pohorska šunka
  • Koprc
  • Polnozrnata gorčica
  • Sol
  • Poper
  • Pekoča omaka
  • Majoneza

Priprava

01

Skuhamo jajca, a ne povsem trdo. Na tanko narežemo radič in ga pokapamo z balzamičnim kisom. Ločimo beljake od rumenjakov. Šunko narežemo na rezine in popečemo. Beljake in koprc narežemo na koščke. Rumenjake zmešamo z majonezo, polnozrnato gorčico, soljo, poprom in pekočo omako, dodamo koščke beljakov in koprc. Francosko štruco prerežemo po dolžini in širini ter popečemo. Nanjo namažemo jajčno solato, dodamo radič in rezine pohorske šunke.

Nagradna igra "Osvoji najbolj CARSKO smučarsko VIP izkušnjo"
NAGRADNA IGRA

Podarjamo vstopnice za FIS smučarsko tekmo v Saalbachu! Odgovori na nagradno vprašanje in z malo sreče bo najbolj carska VIP izkušnja tvoja.

Sodeluj >>