13.12.2021

Covid oddelek UKC Ljubljana razveselili s toplim kosilom

Spar Slovenija je zaposlene na covid oddelkih sedmih zdravstvenih ustanov obdaril z okusnimi tortami iz Pekarne Spar in tako poskrbel za praznično vzdušje na delovnem mestu. Zaposleni v Restavraciji Interspar Citypark pa so na lastno pobudo za covid oddelek UKC Ljubljana skuhali še golaž in se jim tako zahvalili za požrtvovalno delo, ki ga vsakodnevno opravljajo.   

Covid oddelek UKC Ljubljana razveselili s toplim kosilom

Veseli december je praznični mesec upanja, veselja, solidarnosti in hkrati čas, ki nas opomni, kako lepo je imeti ob sebi ljudi, na katere se lahko zaneseš. Zato so se v Sparu Slovenija v tem predbožično-novoletnem času poklonili tistim, ki nam prav vsak dan v letu nesebično in predano nudijo pomoč ter praznike namesto v krogu najbližjih preživijo na delovnem mestu. V znak zahvale so zdravstvene ekipe iz UKC Ljubljana, UKC Maribor ter Splošne bolnišnice Celje, Jesenice, Novo mesto, Murska Sobota in Izola razveselili s paketi kave, za sladko piko na i pa jih obdarili še z ročno pripravljenimi tortami s polnim okusom lešnika in kapučina po receptu vrhunskega kuharskega mojstra Uroša Fakuča.

Poleg okusnih tort lastne blagovne znamke pa so želeli k donaciji svoj delež prispevati tudi zaposleni v Restavraciji Interspar Citypark, ki so za približno 300 zdravstvenih delavcev v ljubljanskem covid oddelku pripravili toplo kosilo iz lokalnih sestavin. Zahvaljujoč dobaviteljem Loške Mesnine, Celjske Mesnine, Meso Kamnik, Mesarstvo Oblak, Panvita, KZ Metlika, Mesnine Žerak in Mesarstvo Blatnik so zaposlene razveselili z govejim golažem, svežim kruhom, piškoti ter okusnimi veganskimi skodelicami.

»Za nami so številne dolge in naporne delovne izmene na oddelku, zato je vsaka takšna pozornost več kot dobrodošla. Za obe donaciji, ki smo jih prejeli v tem decembrskem času, se Sparu Slovenija iskreno zahvaljujemo,« je ob predaji povedala Tina Roš iz Klinike za infekcijske bolezni in vročinska stanja v UKC Ljubljana.

Več vem, bolje jem

Več vem, bolje jem – zmagovalna pot do uravnotežene prehrane … in SUPER NAGRAD! Sodeluj v tedenskih kvizih in osvoji kolo Merida, kolesarski dres Bahrain Victorious ali druge tedenske nagrade.

Sodeluj >>