16.12.2021

Covid oddelke po Sloveniji razveselili s 70 tortami

Spar Slovenija je pred božično-novoletnimi prazniki v znak zahvale za požrtvovalno delo naše zdravnike, medicinske sestre in preostale zdravstvene delavce na covid oddelkih razveselil s kar 70 okusnimi tortami. Skupno so obdarili sedem zdravstvenih ustanov in tako poskrbeli za praznično vzdušje na delovnem mestu ter popestritev izzivov polnih delovnih dni in noči.

Covid oddelke po Sloveniji razveselili s 70 tortami

V času veselega decembra, ko za večino od nas nastopi obdobje počitka, sprostitve ter druženja z našimi  najbližjimi, ostajajo ekipe zdravstvenih delavcev v polni pripravljenosti. Požrtvovalnost in plemenitost njihovega dela je v zadnjih dveh letih pridobila popolnoma nov pomen, zato so se jim v Sparu Slovenija za nesebično pomoč zahvalili s posebno, sladko donacijo.

Zaposlene iz sedmih slovenskih bolnišnic so razveselili s tortami Spar Premium z okusom lešnika in kapučina po receptu vrhunskega kuharskega mojstra Uroša Fakuča. Slednje vsak dan ročno pripravljajo slaščičarski mojstri v Pekarni Spar. Okusnim tortam lastne blagovne znamke so dodali še pakete s kavo ter z njimi obdarili covid oddelke v Splošni bolnišnici Izola, Celje, Murska Sobota, Jesenice, Novo mesto, UKC Maribor ter UKC Ljubljana.

Tina Roš iz Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana je predajo donacije pospremila z besedami: »Hvaležni in veseli smo, da je naš vsakodnevni trud prepoznan in nagrajen s takšnimi pozornostmi, ki vsekakor olajšajo naporne delovne dni. V imenu celotnega kolektiva se Sparu zahvaljujemo za sladko popestritev teh prazničnih dni.«