28.12.2021

Donacija lokalnim društvom ob otvoritvi 111. trgovine SPAR

Spar Slovenija je na Ravnah na Koroškem v začetku meseca odprl že svojo 111. trgovino in ob tej priložnosti podprl tri lokalne organizacije. Donacijo v višini 3.000 evrov so po glasovanju kupcev razdelili med Društvo Koroški medgeneracijski center, Prostovoljno gasilsko društvo Ravne ter Društvo Hiška Ravne.

Donacija lokalnim društvom ob otvoritvi 111. trgovine SPAR

 Sparovi kupci so ob otvoritvi novega hipermarketa Spar Ravne Javornik največ glasov namenili Prostovoljnemu gasilskemu društvu Ravne, ki bo donacijo v višini 1.500 evrov namenilo nakupu nove gasilske opreme. Sledilo je Društvo Koroški medgeneracijski center, ki bo prejetih 1.000 evrov namenilo prostovoljcem za njihovo požrtvovalno delo, Društvu Hiška Ravne pa je pripadla donacija 500 evrov za izvedbo predavanj o ozaveščanju o specifičnih učnih težavah.

Z odprtjem novega hipermarketa v velikosti 900 kvadratnih metrov, ki je del večjega nakupovalnega centra Javornik, je Spar prebivalcem Raven na Koroškem zagotovil že drugo trgovino v svoji verigi. Poleg modernega in privlačnega videza so pri gradnji na vsakem koraku stremeli k čim bolj trajnostnim rešitvam, zato se trgovina ponaša s sodobnim sistemom gretja in hlajenja na 100% naravni plin CO2, varčnimi LED žarnicami ter avtomatom Tomra za zbiranje povratne embalaže, s katerim lahko kupci vrnejo prazne steklenice in zaboje ter podprejo krožno gospodarstvo. Spar Slovenija si namreč vselej prizadeva ostati odgovoren partner za družbo in okolje, v katerem deluje, zato je trajnostni vidik postal tako rekoč stalnica pri slehernem projektu ali gradnji.

NAVIJAJ IN ZADENI

Igraj nogometno igrico in zadeni super S BUDGET navijaški paket, vključno s SPAR darilno kartico v vrednosti 50 €. Naj se vroče navijaško poletje prične!

Igraj >>