28.12.2022

Donacija lokalnim društvom ob otvoritvi 112. trgovine Spar

Spar Slovenija je v Bovcu v začetku meseca odprl že svojo 112. trgovino in ob tej priložnosti podprl tri lokalne organizacije. Skupno donacijo v višini 3.000 evrov so po glasovanju kupcev razdelili med Prostovoljno gasilsko društvo Bovec, Tekaško društvo Bovec ter Vrtec Bovec.

Sparovi kupci so ob otvoritvi novega supermarketa Spar Bovec največ glasov namenili Prostovoljnemu gasilskemu društvu Bovec, ki bo donacijo v višini 1.500 € namenilo nakupu zaščitne gasilske opreme. Sledil je Vrtec Bovec, ki bo prejetih 1.000 € namenil za nakup knjigic in rekvizitov, Tekaškemu društvu Bovec pa je pripadla donacija 500 € za nakup opreme za atlete.

Z odprtjem novega supermarketa v velikosti 1.257 kvadratnih metrov je Spar prebivalcem Bovca zagotovil trgovino, ki združuje trajnostne rešitve in elemente moderne gradnje. Trgovina se ponaša s sodobnim sistemom gretja in hlajenja na 100% naravni plin CO2, varčnimi LED žarnicami ter avtomatom Tomra za zbiranje povratne embalaže, s katerim lahko kupci vrnejo prazne steklenice in zaboje ter podprejo krožno gospodarstvo. Spar Slovenija si namreč vselej prizadeva ostati odgovoren partner za družbo in okolje, v katerem deluje, zato je trajnostni vidik postal tako rekoč stalnica pri slehernem projektu ali gradnji.

Svoboda izbire

Sodelujte v nagradnem kvizu in se pobližje seznanite s širino ponudbe v naših trgovinah. Podarjamo SPAR darilne kartice v vrednosti 40 €.

Nagradni kviz