18.02.2021

Dostava na dom SPAR Online tudi v Kranju

Sparova spletna trgovina SPAR Online, ki je do sedaj omogočala dostavo na dom na območju Ljubljane, se s prihodnjim četrtkom, 25. februarja 2021, širi v Kranj z bližnjo okolico, testnim kupcem pa bodo naročila dostavljali že od 17. februarja. Sodobna spletna trgovina ponuja že več kot 16.000 izdelkov za vsakdanjo rabo, ki so do domačih vrat dostavljeni v treh temperaturnih režimih (zamrznjeno, hlajeno in sobna temperatura), z optimizacijo dostavnega procesa pa so v Sparu poskrbeli za čim manjši okoljski vpliv.  

Širitev v Kranj spremlja dobrodelna nota, saj bodo Sparovi dostavni kombiji Varni hiši Gorenjska in Materinskim domovom Gorenjska v okviru Društva za pomoč ženskam in otrokom žrtvam nasilja, v času testnega obdobja med 17. in 24. februarjem 2021 vsak dan (razen v nedeljo) dostavili pet naročil v skupni vrednosti donacije več kot 2.000 evrov.

Spar Slovenija kupcem na območju Ljubljane od leta 2018 omogoča nakup v spletni trgovini SPAR Online, ki jim ga v Sparu dostavijo do domačih vrat. Z današnjim dnem pa Spar ponuja tudi dostavo spletnega nakupa v Kranj in okolico. Postopek nakupa je preprost – na spletni strani www.spar/online kupci vpišejo svoj naslov in preverijo možnost dostave na dom. Izdelki so dostavljeni v časovnem oknu, ki ga kupec izbere.

Sparova dostavna vozila so opremljena tako, da omogočajo dostavo do domačih vrat v treh temperaturnih režimih – zamrznjeno, hlajeno in sobna temperatura. V skladu s trajnostno zavezo podjetja Spar Slovenija o čim manjšem vplivu na okolje, sadje in zelenjavo dostavljajo v papirnatih bio razgradljivih vrečkah, druge izdelke pa v nosilnih papirnatih vrečkah, ki jih kupec ob naslednjem naročilu lahko vrne dostavljavcu za ponovno uporabo.  Prav tako v Sparu niso pozabili na zmanjševanje ogljičnega odtisa pri dostavnem procesu, saj logističen sistem optimizira dostave na način, da v eni poti naročila dostavijo čim večjemu številu kupcev.

Kupec je v trgovini SPAR Online vedno na prvem mestu. V primeru, da izdelka ni na zalogi in če se kupec predhodno strinja z menjavo, v Sparu priskrbijo nadomestni izdelek. Če kupec z menjavo kljub temu ni zadovoljen, lahko izdelek na licu mesta zavrne brez plačila. Kupec svoj nakup v celoti opravi v spletni trgovini s spletnim plačilom ali plačilom ob prevzemu z gotovino oziroma plačilno kartico.

KVIZ

Podarjamo 50 litrov sladoleda! Sodelujte v kvizu, osvežite svoje znanje in zadenite slastne sladoledne nagrade.

Sodelujte