13.09.2022

Izdelki sedme generacije podjetnikov Štartaj Slovenija so že na naših policah

S projektom ŠTARTAJ SLOVENIJA smo, skupaj s partnerjema, medijsko hišo PRO PLUS in oglaševalsko agencijo Formitas, za vstop na trg pripravili že 52 podjetniških ekip. Danes v naših trgovinah še vedno lahko najdete 40 takšnih, ki so od začetka projekta razvili že več kot 200 izdelkov.

Podjetniki 7. sezone Štartaj Slovenija s svojimi izdelki.

V letošnjem letu ponovno predstavljamo 8 novih podjetniških ekip in 18 inovativnih izdelkov, ki bodo dodatno popestrili že tako raznoliko polico Štartaj Slovenija. Njihove zgodbe boste lahko kmalu spremljali ob nedeljah zvečer na POP TV. Letos se bo v vlogi voditelja prvič predstavil Aleš Novak, ki ste ga v prejšnjih sezonah oddaje že spoznali, kot preizkuševalca izdelkov.

Včeraj se je z otvoritvenim dogodkom v trgovini INTERSPAR Citypark uradno začela sedma sezona projekta ŠTARTAJ SLOVENIJA. Na dogodku so se zbrali vsi letošnji podjetniki, partnerji projekta in nekateri znani slovenski vplivneži.

Na dogodku je generalni direktor SPAR Slovenija g. David Kovačič nagovoril podjetnike:

“Zelo sem ponosen, da danes odpiramo polico že 7. sezone Štartaj Slovenija. Ponosen sem na to, da smo v zadnjih mesecih, iz vaših bolj ali manj dodelanih idej, skupaj razvili vrhunske izdelke, ki enakopravno parirajo izdelkom uveljavljenih multinacionalk, ki se s tem ukvarjajo že 100 let ali več. Želim vam čim boljšo prodajo.”

Od trenutka, ko so podjetniki izvedeli, da bodo svoje izdelke lahko ponudili našim kupcem, so se začeli meseci priprav in odrekanj. Ves trud je bil poplačan včeraj, ko so svoj izdelek prvič videli na posebni Štartaj Slovenija polici.  

Ob tej priložnosti je ustanoviteljica in predsednica skupščine Formitas Group, ga. Mojca Randl, podjetnikom namenila spodbude besede:

“Dragi podjetniki, prva etapa je za vami. Uspešna, saj ste tukaj vsi vi in vaši izdelki so na policah. Iskrene čestitke in moj globok poklon. Naslednje mesece vam želim čim boljšo prodajo, čim boljše ideje za nove izdelke in čim manj ovir na poti. Dragi podjetniki, danes ste vi junaki in kot se za prave junake spodobi je prav, da ne pozabite, kdo vam je stal ob strani na poti do sem – partnerji projekta Spar Slovenija, medijska hiša PRO Plus in agencija Formitas ter seveda vaši najbližji.”

Tudi letos je izbor izdelkov svež in inovativen. Od zamrznjene predpečene pice z drožmi Pausa, osvežilnega nefiltriranega jabolčnega soka Heijus, cimetovih rolic z drožmi Love2Bake do prehranskega dopolnila za krepitev imunskega sistema Nutralux. Za sijoče lase poskrbi Silki, za občutljivo kožo Chicatella, za kakovostno nego obraza, telesa in las Clariteca, za trajnostno kuhinjo pa poskrbi ekološka gobica za pomivanje posode Dantesmile.  

Partnerji v projektu - od leve generalni direktor David Kovačič, Spar Slovenija, predsednica skupščine Formitas Group Mojca Randl, direktor trženja PRO PLUS Aleš Muhič

Direktor trženja v podjetju PRO PLUS g. Aleš Muhič je o izboru letošnjih kandidatov dodal:

“Na PRO PLUSu smo izredno ponosni, da sta tako projekt, kot tudi oddaja, od nekdaj deležna pozitivnih odzivov. V preteklosti smo prejeli več kot 10 nagrad, a naš največji uspeh je mlada slovenska podjetniška energija, ki smo jo uspeli prebuditi. Letošnja generacija podjetnikov izstopa prav po tem, saj ste eni najmlajših udeležencev projekta Štartaj Slovenija do sedaj.”

Ponosni smo, da že sedmo leto podpiramo svežo podjetniško energijo in dokazujemo, da sami zmoremo veliko, skupaj zmoremo vse!

Več vem, bolje jem

Več vem, bolje jem – zmagovalna pot do uravnotežene prehrane … in SUPER NAGRAD! Sodeluj v tedenskih kvizih in osvoji kolo Merida, kolesarski dres Bahrain Victorious ali druge tedenske nagrade.

Sodeluj >>