12.06.2023

Linija izdelkov za osebno nego ISANA je sedaj na voljo ekskluzivno v trgovinah SPAR

Nemška blagovna znamka Rossmann, ki ponuja širok nabor izdelkov iz kakovostnih sestavin za osebno nego, je sedaj po dostopnih cenah na voljo tudi slovenskim kupcem. Izdelki mladostno obarvane linije ISANA, namenjene ženskam in moškim, so v Sloveniji ekskluzivno na voljo le v Sparu.  

Za osebno nego in dobro počutje je poleg uravnotežene prehrane in aktivnega življenjskega sloga pomembna tudi izbira primernih kozmetičnih izdelkov, s katerimi čistimo in negujemo naše telo ter ga zaščitimo pred zunanjimi vplivi. V želji svojim kupcem ponuditi bogatejšo izbiro  na področju osebne nege je Spar Slovenija na police postavil izdelke kozmetične linije ISANA.

Nemška blagovna znamka za vsakodnevno nego

Kozmetična linija ISANA nemškega proizvajalca drogerijskih izdelkov Rossmann je ekskluzivno v trgovinah Spar in Interspar ter v spletni trgovini Spar Online po novem na voljo tudi slovenskim kupcem. Pod sloganom »Moja lepša stran« nagovarja pripadnike vseh generacij ter ponuja široko izbiro mil, šamponov, gelov, krem, balzamov ter ostalih negovalnih izdelkov s kakovostnimi sestavinami. Dodelane formule negovalnih izdelkov ISANA so primerne za moške in ženske ter za različne tipe kože.

V linijo je vtkana skrb za okolje

Nekateri izdelki iz linije so namreč pripravljeni po veganski recepturi, znamka pa stremi tudi k trajnostno naravnani proizvodnji (ogljična nevtralnost, obnovljivi viri energije, izdelki brez mikroplastike idr.) ter k uporabi embalaže, ki je izdelana iz že recikliranih materialov ali pa jo je mogoče po uporabi ponovno reciklirati.
»V podjetju Spar Slovenija si stalno prizadevamo zagotavljati široko in pestro izbiro za kupce, zato smo se odločili nadgraditi ponudbo izdelkov za osebno nego. Z novo linijo izdelkov ISANA, priznanega nemškega podjetja Rossman, smo popestrili našo ponudbo izdelkov za cenovno ugodno nego telesa. Želimo si, da kupci nove izdelke tudi sami preizkusijo in jih uvedejo v svojo vsakodnevno rutino,« novost komentira direktorica marketinga pri podjetju Spar Slovenija Lidija Rakuša.  

KVIZ

Podarjamo 50 litrov sladoleda! Sodelujte v kvizu, osvežite svoje znanje in zadenite slastne sladoledne nagrade.

Sodelujte