26.11.2020

Večja in modernejša trgovina SPAR v Lenartu

SPAR Slovenija je 26. novembra, v Lenartu odprl novo, modernejšo trgovino, ki se nahaja na drugi lokaciji. Nova trgovina SPAR se nahaja na Industrijski ulici in je zgrajena v skladu s konceptom, ki ga imajo vse nove trgovine SPAR.

SPAR Slovenija je nov hipermarket SPAR v Lenartu zgradil v petih mesecih. Nova trgovina SPAR obsega skupaj več kot 1.800 kvadratnih metrov sodobno urejene površine, njeno stekleno fasado dopolnjuje moderen, z lesom obložen nadstrešek. Pred trgovino je prostor za brezplačno parkiranje 146 vozil. Za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje v novem hipermarketu skrbi 26 zaposlenih.

Trgovina SPAR v Lenartu ima vse elemente moderne gradnje, ki so zadnja leta že stalnica novih trgovin SPAR. V ospredju trgovine so sveži oddelki z bogato založenim oddelkom sadja in zelenjave na čelu. SPAR ceni domače pridelovalce, zato posebno mesto zavzema leseni kozolec, kjer so na voljo izdelki slovenskih pridelovalcev. Poleg oddelka sadja in zelenjave obiskovalce na začetku trgovine pozdravi oddelek kruha in peciva s samopostrežnim oddelkom, ki mu sledijo delikatesa z izvrstnimi specialitetami za vse okuse ter mesnica in ribarnica. Na voljo je tudi ponudba z alternativno prehrano ter dobro založen oddelek, imenovan SPAR TO GO, ki je v današnjem hitrem življenjskem slogu zelo aktualen. V njem so na voljo številne že pripravljene jedi, sendviči in solate, ki se jih lahko preprosto odnese s seboj. Vsem, ki bodo želeli opraviti hiter nakup, bodo na voljo tudi štiri samopostrežne blagajne.

Nova trgovina je energetsko varčna, saj ima vgrajeno varčno razsvetljavo LED ter učinkovit sistem »CO2«. Gre za hladilno tehniko, ki uporablja plin CO2. Z odpadno toploto hladilne tehnike bo trgovina pozimi ogrevana in poleti hlajena. Z uporabo tega sistema je trgovina okolju prijazna, saj za svoje delovanje ne uporablja klasičnih energentov.
 
SPAR Slovenija je s svojo novo trgovino v Lenartu poskrbel za sodobno in prijetno nakupovalno okolje, obiskovalci pa lahko uživajo v kakovostni in ugodni ponudbi izdelkov ter prijazni postrežbi.

DELOVNI ČAS HIPERMARKETA SPAR LENART:
PON–SOB: 8.00–20.00;
NED: ZAPRTO

Vljudno vabljeni!

NAVIJAJ IN ZADENI

Igraj nogometno igrico in zadeni super S BUDGET navijaški paket, vključno s SPAR darilno kartico v vrednosti 50 €. Naj se vroče navijaško poletje prične!

Igraj >>