13.03.2024

Na svež in zdrav zajtrk v Restavracijo Interspar

Zajtrk je naš prvi obrok, ki nam zagotovi energijo za vsakodnevne obveznosti. Pri tem ni pomembno le, da je hranilno uravnotežen, ampak tudi okusen in narejen iz svežih sestavin. Z mislijo na želje obiskovalcev njihovih restavracij so v Sparu tako uvedli težko pričakovano novost – raznolike, sveže pripravljene zajtrke, ki so na meniju vsak dan od 9. do 12. ure v vseh osmih Restavracijah Interspar po Sloveniji.   

Zaradi pestre ponudbe se na zajtrk v Restavracijo Interspar lahko odpravi prav vsak. Na voljo so tako topli kot hladni zajtrki – omlete, pečena in umešana jajca, sadne sklede z muslijem, slasten šmorn, sendviči, sestavljene jedi in drugo – za vsako starost, prehranski slog in okus. Med zajtrki bodo svojega favorita našli tako vegani kot privrženci »tradicionalnih« klasik, stari in mladi (po duši), ljubitelji francoskih rogljičkov, italijanskih tramezzinov in ameriških zajtrkov. Za neodločneže je na voljo »Vsega po malo«, tisti, ki prisegajo na zdrav življenjski slog, pa bodo odkrili svoje »Ravnovesje« s chia pudingom in kvinojinim rogljičkom. Z »Narezkom in pol« ter veganskim ali klasičnim »XXL zajtrkom« pa bo prav vsak pripravljen na najzahtevnejše dnevne izzive.

Nova ponudba Sparovih zajtrkov je rezultat nenehnega truda za zagotavljanje vrhunske izkušnje za vse obiskovalce Restavracij Interspar. Vsi zajtrki – tako tisti, ki so le »za prigriznit«, kot obilnejši za najbolj lačne, so okusni in pripravljeni po naročilu iz svežih sestavin, kar zagotavlja kakovost in svežino vsake jedi.

Seznam Restavracij Interspar z novo ponudbo svežih zajtrkov je na voljo na Sparovi spletni strani.  

KVIZ

Podarjamo 50 litrov sladoleda! Sodelujte v kvizu, osvežite svoje znanje in zadenite slastne sladoledne nagrade.

Sodelujte