26.02.2024

Nova franšizna trgovina SPAR Majšperk

V Majšperku, ob vznožju Haloških goric blizu Ptuja, je podjetje Chalas d.o.o. v sodelovanju s SPAR Slovenija odprlo že drugo Sparovo franšizno trgovino. Otvoritev je potekala v četrtek, 22. februarja 2024, ob 10. uri.   

Franšizna trgovina SPAR Partner Majšperk, ki se nahaja na Bregu 13, se razteza na skupno 700 kvadratnih metrih površine in ima moderno podobo trgovin SPAR, ki je kupcem prijazna in priročna. Nova poslovalnica je tudi energetsko varčna, saj ima vgrajeno LED razsvetljavo, ki pripomore k manjši porabi električne energije. Za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje v njej bo skrbelo 7 zaposlenih, na voljo pa je tudi 15 parkirnih mest.

Franšizna trgovina SPAR partner Majšperk ponuja širok izbor živilskih izdelkov priznanih blagovnih znamk in izdelke blagovne znamke SPAR. Posebna pozornost je namenjena svežemu programu, tj. širokemu izboru svežega mesa in mesnih izdelkov Mesarstva Žerak, pisani ponudbi sadja in zelenjave, kjer je velik poudarek na izdelkih slovenskih pridelovalcev ter samopostrežnega kruha in pekovskega peciva.

Nagradna igra

Lov na besedni zaklad je nazaj! Ste pripravljeni na izziv? Na telefon naložite SPAR plus mobilno aplikacijo, poiščite igro SPARBECEDA in iz razpoložljivih črk sestavite čim več besed!

Več